Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η Παπαθανάση και ο Βλαχοθανάσης

Για όλα έχει άποψη η Βουλευτής μας και ρωτάει και τοποθετείται.
Για όλα εκτός από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν και αυτά που δεν μπορούν να κρυφτούν στις γενικότητες του πολιτικού λόγου.
Με το γνωστό στυλ συνεχίζει να αγορεύει για τα περιβαλλοντικά θέματα χωρίς να τοποθετείται για το θέμα για το οποίο υπάρχει η πραγματική σύγκρουση.
Ποια είναι η θέση της Βουλευτού για την επιφανειακή εξόρυξη της S&B στην θέση Βλαχοθανάση;
Μα είναι φως φανερό , χρειάστηκαν να πάνε στα Τρίκαλα για να μπορέσει να γίνει... επερώτηση στην Βουλή για το θέμα και τις απειλές που δέχεται ο Ε.Ο.Σ. Άμφισσας.
Με μισόλογα δεν γίνεται τίποτα κυρία μου. Ή είσαι ενάντια στις επιφανειακές εξορύξεις και στις επιφανειακές επιβαρύνσεις από τα στείρα και ζητάς από τις εταιρείες να προσαρμοστούν και να πληρώσουν το πραγματικό κόστος της αποκατάστασης του περιβάλλοντος και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, ή ζητάς να επιβιώσει η εταιρεία με τον τρόπο που θέλει η ίδια δηλαδή απολύοντας, σταματώντας τις έρευνες και εκβιάζοντας για επιφανειακές εξορύξεις.

3 σχόλια:

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.ΑΝΗΜΕΡΩΤΗ,ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ,ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΤΖΙΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΝ ΤΡΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ.Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΤΕ.ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ Η ΔΗΘΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμμ για το Λούβρο θα έκανε? Δεν είναι τόσο σικάτη όσο αυτή της Μήλου, είναι όμως το ίδιο βουβή.

    ΥΣ: Οποιαδήποτε συσχετισμός με τους Αρχοντες του νησιού Μήλου είναι εντελώς συμπτωματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή