Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Με συμμετοχή στην ψηφοφορία 21% εκλέχτηκε στις εκλογές της ΝΔ στην Φωκίδα ο ΚΑΠΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δείτε την συμμετοχή και στην υπόλοιπη ελλάδα.
Μισή ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, η εκτίμηση για τη συμμετοχή είναι:

Από Θεσσαλία

Νομαρχιακή Καρδίτσης: συμμετοχή 17%

Νομαρχιακή Τρικάλων: συμμετοχή 19%

Νομαρχιακή Λάρισας: συμμετοχή 22%

Νομαρχιακή Μαγνησίας: συμμετοχή 12%

Κυκλάδες συμμετοχή 23%

...

Δωδεκάνησα συμμετοχή 25%

Φωκίδα συμμετοχή 21%

Οργανώσεις Α΄ Αθήνας, συμμετοχή 16%

Οργανώσεις Α΄ Πειραιά συμμετοχή 10%

Οργανώσεις Β΄ Πειραιά συμμετοχή 8%

Λακωνία συμμετοχή 23%

Αν. Αττική συμμετοχή 12%

Βορ. Αττική συμμετοχή 10%

Δυτ. Αττική συμμετοχή 25%

Ροδόπη συμμετοχή 13%

Αχαϊα συμμετοχή 19%

Ιωάννινων συμμετοχή 27%

Καβάλα συμμετοχή 22%

Πιερία 14%

Ηράκλειο 8%

Πρέβεζα 28%

8 σχόλια:

 1. kala to les "ektimisi" stin itea h simetoxh itan 44,5% 550 egkegrameni phifisan 245. ax iteanet me th paraplhroforisi!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε μου δεν έκανα τον κόπο να ψάξω την συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα , τα στοιχεία είναι απο την Παραπολιτική.com .

  http://www.parapolitika.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%80%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82

  Όσο για την αξιοπιστία των εσωτερικών ψηφοφοριών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι απλά ενδεικτική, μιας και μόνοι τους είναι και ότι θέλουν ανακοινώνουν για τους δικούς τους πολιτικούς λόγους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


  ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΘ. ΚΑΜΠΑΦΛΗ-ΜΠΑΛΑΚΤΑΡΗ

  Πρός τους Δημότες του νεοσύστατου Δήμου Δελφών


  Αγαπητοί Συμπατριώτισσες. & Συμπατριώτες.

  Νομίζω πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή που νοιώθω ότι πρέπει να επικοινωνήσω μαζί σας.


  Εν όψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών του ερχόμενου Νοέμβρη, σε μία κρίσιμη και ταραγμένη περίοδο για τον Τόπο, καλούμαστε με γρήγορους ρυθμούς να εφαρμόσουμε, ένα μοντέλο διαχείρισης των τοπικών κοινωνιών, όπως αυτό προκύπτει από το λεγόμενο σχέδιο «Καλλικράτης».

  Το εγχείρημα του Καλλικράτη προϋποθέτει για τα άτομα τα οποία θέλουν να ασχοληθούν να διαθέτουν εμπειρία, διάθεση, οράματα, την καλή έξωθεν μαρτυρία προς τους πολίτες, αγάπη προς τον συνάνθρωπο, κοινωνική δικαιοσύνη, και ελπίδα για τα νιάτα του τόπου μας με συγκεκριμένα αναπτυξιακά σχέδια τα οποία όταν έρθει η ώρα θα ανακοινώσω στο Πολιτικό μου Πρόγραμμα.

  Μέσα σ’ ένα, οικονομικά, αντίξοο περιβάλλον, όλοι εμείς, που υπηρετούμε χρόνια την αυτοδιοίκηση καλούμαστε να δώσουμε λύσεις και πάνω απ’ όλα να δώσουμε νέο όραμα και ελπίδα ανάπτυξης στο κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας όπως αυτό διαμορφώνεται στα νέα γεωγραφικά πλαίσια των ενοποιημένων Δήμων.

  Οφείλουμε να δώσουμε το πολιτικό στίγμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενός θεσμού που οφείλει, όχι απλά να διαχειρίζεται, αλλά κυρίως να οδηγεί τις εξελίξεις και όχι να σύρεται απ’ αυτές, να δημιουργεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την αποτροπή κοινωνικών αποκλεισμών, να αντλεί νέες ιδέες και να αναπτύσσει νέες δράσεις, να εξελίσσεται και να ανοίγεται στους νέους ανθρώπους, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, να δίνει πραγματικές, αποτελεσματικές απαντήσεις στις ανάγκες των πολιτών.

  Θεωρώντας, πως μπορώ να ανταποκριθώ και να συνεισφέρω στο νέο αυτό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καταθέτω σήμερα, πρώτα στην κοινωνία της Τόπου μου την πρόθεση μου να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των αρμόδιων Οργάνων της Παράταξης που για χρόνια υπηρετώ, της Νέας Δημοκρατίας (ελάχιστο δείγμα σεβασμού και όχι εξάρτησης), ώστε να διεκδικήσω, στην περίπτωση που επιλεγώ, την εκλογή μου ως Δημάρχου στον νεοσύστατο Δήμο Δελφών.

  Δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα σε αυτό που λέγεται φυτώριο της Πατρίδας μας, την νέα γενιά, που φεύγουν από τον τόπο μας βλέποντας τον μαρασμό και την ιδιαίτερη οικονομική κρίση που περνάει ο τόπος μας, θέλει ανθρώπους που μπορούν τα οράματα να τα κάνουνε πραγματικότητα.

  Μέσα από την ιστορία της οικογένειας μου, δίνοντας καθημερινά την μάχη με αξιοπρέπεια, δεν μου επιτρέπεται να μην γνωρίζω και να μην διεκδικώ την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας , της νεολαίας , της Ελληνίδας μάνας , σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Η πόρτα του Δημαρχείου πρέπει να είναι η πόρτα εκείνη που θα αγκαλιάσει και θα συμβάλλει στην προσωπική επίλυση των προβλημάτων τους.


  Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες .

  Δεν δέχτηκα ποτέ πινακίδες και δεν έβαλα ποτέ πινακίδες σε συμπολίτες μου. Δίνοντας ξεκάθαρα το ιδεολογικό μου στίγμα, θεωρώ ότι, μπορούμε όλοι μαζί, απ’ όπου κι’ αν προέρχεται ο καθένας, να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης ενισχύοντας τους δεσμούς. Μπορούμε να δουλέψουμε , για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Τόπο μας.

  Δηλώνω παρούσα σε αυτή την διαδικασία της παράταξης μας και πιστεύω πως με την βοήθεια του Θεού σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα θα είμαι έτοιμη μαζί με άξιους συμπολίτες μας να αγωνιστούμε από κοινού να συζητήσουμε & να χαράξουμε επιτυχή πορεία για το αύριο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ..ΠΗΛΙΚΙΟΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Που μπορούμε να βρούμε το βιογραφικό της κυρίας?

  Έχει πτυχία, μιλάει ξένες γλώσσες? έχει δουλέψει? που? πότε?

  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ .

  ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΣΦΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

  ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΤΗΣ.
  ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
  ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΔΕΝ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

  Κ. ΚΑΜΠΑΦΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΙ ΣΙΩΠΗΡΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΠΕΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΡΓΑ ΤΗΣ Κ. ΚΑΜΠΑΦΛΗ-ΜΠΑΛΑΚΤΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ.Ο Αδιάψευτος Μάρτυρας
  -Λύκειο Δεσφίνας -.Σύγχρονη ολοκληρωμένη παιδική χαρά,με αναψυκτήριο δέντρα,γκαζόν και καλλαίσθητες.-.Δημοτικό Γυμναστήριο εξοπλισμένο με όλα τα όργανα γύμνανσης. και μουσικά όργανα.-.Επέκταση του δικτύου ύδρευσης @ αποχέτευσης.-Απομάκρυνση της χωματερής.-Ασφαλτόστρωσεις.-Παραδοσιακές επενδύσεις.-Πρόνοια.-Αυτονομία.-Οικ.Ενισχ.Συλλόγων......και αλλα πολλά η Κ.Καμπαφλή.

  ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΥΠΟ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή