Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Φέρνει ρύζι κα πατάτες ο Δήμος Δελφών

 Δελτίο Τύπου
Συνεχίζοντας το πρόγραμμα αλληλεγγύης προς τους Δημότες μας αφού συνεκτιμήθηκε η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού και η συνεχής ζήτηση με διεύρυνση  προϊόντων ικανοποιώντας και την έκκληση των παραγωγών να τροφοδοτηθεί η αγορά με αδιάθετα ελληνικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, αποφασίστηκε:...

53χρονη ξεψύχησε μόλις έφυγε από το Κ.Υ Αμφίκλειας

ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Ανθρώπινες ζωές στοιχίζουν οι περικοπές των εφημεριών των γιατρών λόγω έλλειψης χρημάτων. Στο Κ.Υ Αμφίκλειας 53χρονη ξεψύχησε λίγη ώρα μετά αφού την εξέτασε ο αγροτικός γιατρός που εφημέρευε χωρίς την παρουσία επιμελητή.
Η άτυχη γυναίκα στις 25 Σεπτεμβρίου πήγε στο κέντρο υγείας με έντονο πόνο στο στήθος και την πλάτη. Οι εξετάσεις ...

Γ.Ν. Άμφισσας- Επίσχεση εργασίας των ειδικευόμενων Ιατρών του

Σε επίσχεση εργασίας επ’ αόριστον προχωρούν οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου Άμφισσας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν προχωρούν σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών και την αναστολή των περικοπών χρηματοδότησης της εφημέρευσης του Γ.Ν. Άμφισσας.
Διαβάστε την ανακοίνωση...

ΟΙ ΚΤΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ



«Προ ημερών διαβάσαμε συνέντευξη του πρώην δημάρχου κ. Τσιακούμη, κύριου υπευθύνου για το εκ προμελέτης έγκλημα που διεπράχθη στην πεδιάδα του Μόρνου. Με έκπληξη διαπιστώσαμε το θράσος που τον διακρίνει, γιατί ομολογουμένως περί θράσους πρόκειται, καθώς ήταν εκείνος που συνέργησε στον αναδασμό, δεδομένου ότι γνώριζε καλύτερα από κάθε άλλον τις ιδιαιτερότητες της περιοχής (οικιστικό, μικρός κλήρος, μικρή διασπορά, μεγάλη κατάτμηση). Παρ’ όλα αυτά χρησιμοποίησε κάθε μέσο για την πραγματοποίησή του. Τώρα προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες του για το κατάντημα του αναδασμού, σε όσους αντιδρούσαν στην πραγματοποίησή του. ..

Ποιος φταίει για το μεταναστευτικό;

(ένα άρθρο με αφορμή την συζήτηση για τα κέντρα κράτησης στο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς)
της Δέσποινας Σπανούδη

Η συζήτηση για τα κέντρα κράτησης, έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας της σύγχρονης δημόσιας ζωής. 
Ο Χρυσοχοίδης μας κουνάει το δάχτυλο από την τηλεόραση αναφωνώντας αγανακτισμένος «δεν πάει άλλο» ενώ στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο ξιφούλκησαν επίδοξοι υποψήφιοι βουλευτές.
Και μόνο για την αθλιότητα των παρατάξεων της συγκυβέρνησης, να καπηλεύονται προεκλογικά το πρόβλημα που οι ίδιοι διογκώνουν τις τελευταίες δεκαετίες, θα έπρεπε να τους γυρίσουν όλοι την πλάτη.
Και μόνο το θράσος να επιχειρούν να στρέψουν αλλού την οργή των ολοένα και πιο ..