Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στα ασφαλίτικα μπλόκα


Φοράει μαύρα ρούχα, έχει μούσια και μαλλιά, σκουλαρίκι στο αυτί του, μαντήλια, παπούτσια "μάχης". Μην είναι σύντροφος, μην είναι συναγωνιστής; Όχι, είναι η Ελληνική Αστυνομία στο πλευρό του διαδηλωτή. Γιατί και ο διαδηλωτής, πολίτης είναι.

Σήμερα το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους βουλευτές Μαρία Μπόλαρη, Πέτρο Τατσόπουλο, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Απόστολος Αλεξόπουλο, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, Κατερίνα Ιγγλέζη, Δημήτρη Τσουκαλά και Χρήστο Μαντά, τη Νομική Υποστήριξη, μέλης της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του κόμματος, κινήθηκαν πριν από τη διαδήλωση κατά μήκος των οδών ...

Απίστευτες μειώσεις στις αντιμισθίες των αιρετών με το νέο μνημόνιο

 Σύμφωνα με την Παράγραφο Γ: Ρυθμίσεις Θεμάτων Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής και την Υποπαράγραφο Γ.1: Μισθολογικές Διατάξεις του Δημοσίου Τομέα, ορίζονται τα παρακάτω ποσά για τις αντιμισθίες, αποδοχές, αποζημιώσεις, έξοδα παράστασης και πάσης φύσεως αμοιβές π.χ. συμμετοχές σε Επιτροπές, των αιρετών στην Αυτοδιοίκηση:
- Από 1.1.2013 η αντιμισθία των Προέδρων των Δημοτικών και Περιφερειακών συμβουλίων μειώνεται κατά πενήντα τοις εκατό (50%) επί του ποσού που καταβάλλεται στις 31.12.2012....

Η Χρυσή Αυγή κατά των φόρων στους εφοπλιστές

 Οι εφοπλιστές έχουν την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής.
Δεν πιστεύω να περιμένατε να την δείτε στις κινητοποιήσεις του κόσμου...
Κάνει κριτική από τα δεξιά στην Κυβερνητική Τρόικα ότι είναι πολύ ...σκληρή με τους εφοπλιστές και δεν θα πρέπει να τους ζητάει φόρους αλλά να τους δώσει επιπλέον κίνητρα γιατί θα πάψουν να είναι πατριώτες και θα κατεβάσουν την Ελληνική σημαία.
Μην ανησυχείτε ρε παιδιά αν είναι να μην πληρώνουν καθόλου φόρο οι επιχειρήσεις εύκολα θα βρεθεί τρόπος όλος ο πλανήτης να γεμίσει με Ελληνικές σημαίες.
 Απολαύστε τον Καιάδα να μιλάει για τον προϋπολογισμό...

«Αιφνίδιος θάνατος» στις απολύσεις στο δημόσιο και τους Ο.Τ.Α.

apolysiΜε διαδικασίες express η τρικομματική συγκυβέρνηση σχεδιάζει μέσω του νέου μνημονίου να «τελειώσει» χιλιάδες εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα και στους Ο.Τ.Α..
Δέκα μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου φεύγουν οι διοικητικοί υπάλληλοι Αορίστου Χρόνου από το δημόσιο.

Λογαριάζοντας μόνο το οικονομικό κέρδος που είναι πολύ αναμφίβολο ότι θα έχει και αδιαφορώντας για το δικαίωμα στην εργασία, που έχουν με αγώνες και θυσίες κατακτήσει οι εργαζόμενοι, αν τους αφήσουμε να περάσουν τα νέα σφαγιαστικά μέτρα, θα «πετάξουν» στο δρόμο περίπου 27000 εργαζόμενους το '12 και '13.
Δεν μπορεί και δεν πρέπει το εργατικό κίνημα να αφήσει να συνεχιστεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική της εγχώριας και ξένης τρόικας, η οποία μετά την φτώχεια και   την εξαθλίωση που προκάλεσε τώρα επιχειρεί να ρίξει την ταφόπλακα ακόμα και στον εργασιακό βίο....

Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Φωκίδας

Χθες Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της ΕΛΜΕ Φωκίδας για εκλογή οργάνων, ΚΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΔΕ.
Στις εκλογές ψήφισαν 203 καθηγητές και τα αποτελέσματα είναι τα εξής....