Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η δική μας Μαριάνα Βούλγαρη με τον Θάνο Καλλίρη και τον Λάμπη ΛιβιεράτοΔυο stars της ελληνικής ποπ μουσικής, ο Θάνος Καλλίρης και ο Λάμπης Λιβιεράτος, ξανά μαζί στην ίδια σκηνή.

Κάθε Παρασκευή, η μουσική σκηνή GHOST HOUSE έχει την τιμή να φιλοξενεί δύο ...

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ...

P1010059(3)
  ... Απ' την " τραγική " εκείνη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου , που ήταν η αφετηρία κάποιων κινητοποιήσεων , μικρής μερίδας Λιδορικιωτών και Δωριέων γενικά , και βέβαια με την συμπαράσταση αρκετών φίλων μας που έκτοτε ήταν και είναι πάντα στο πλευρό μας .
   Βέβαια ο αγώνας μας ..χάθηκε στα .." σημεία " (..εφιαλτικά θα ..λέγαμε ) και σήμερα η S & B ..αλωνίζει στο Κόκκινο χούμα , ενώ της έχει ανοίξει και η..όρεξη και γιά ...

Στο Αλουμίνιο της Ελλάδας, η Δέσποινα Σπανούδη και μέλη του Αυτοδιοικητικού Κινήματος

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων και μέλη της διοίκησης της επιχείρησης Αλουμίνιο της Ελλάδας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, είχε σήμερα η Δέσποινα Σπανούδη.

Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου και της παράταξης των «Ανεξάρτητων» είναι ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Οικονόμου, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λαγός, εργαζόμενος επί χρόνια σε εργολαβίες του εργοστασίου.

Η Δέσποινα Σπανούδη διατύπωσε την πρόθεση του Αυτοδιοικητικού Κινήματος να ...