Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ – Έρχεται “θύελλα”…

Είναι τόσο μεγάλη η πίεση που βάζουν οι εργαζόμενοι στις συνδικαλιστικές ηγεσίες που παρά την τυπική υποτονική απόφαση για τρίωρη στάση εργασίας αύριο από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ μια μεγάλη σειρά σειρά από δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές ενώσεις έχουν κηρύξει ήδη απεργιακές κινητοποιήσεις για αύριο Παρασκευή ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.
Στην Άμφισσα έχει κηρύξει απεργία το εργατικό κέντρο και συγκέντρωση μετά τις 11 το πρωί.
Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις μέχρι στιγμής είναι:
Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 12 το πρωί έως τις 3 μ.μ. αύριο Παρασκευή κήρυξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Στη Θεσσαλονίκη τετράωρη στάση εργασίας (όπως έγινε γνωστό από το Ε.Κ.Θ.) από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ. Θα ακινητοποιηθούν (12-4) τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ αύριο Παρασκευή σε ΟΣΕ. Απεργούν και οι δημοσιογράφοι (ΕΣΗΕΑ) σε ΕΡΤ, ΑΠΕ, Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα. (Ακούγεται και για δίωρη στάση εργασίας (10-12 μ.) σε όλα τα ΜΜΕ).

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν από τα ξημερώματα και για 24 ώρες όλα τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, ο Προαστιακός και το Τραμ, ενώ αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα για αύριο δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ. Σε 24ωρη απεργία ...κατέρχονται και οι τεχνικοί του ΟΑΣΑ.

- Σε 24ωρη απεργία καλεί το ΠΑΜΕ την Παρασκευή 5 Μαρτίου. Συμμετοχή ανακοίνωσε και η διοίκηση της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος Ελλάδας.

Παρασκευή 5/3/2010 24ωρη απεργία δασκάλων και καθηγητών. Τα Δ. Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) και της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ),σε συνεδρίασή τους, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για αύριο Παρασκευή , αντιδρώντας “στη λεηλασία των οικονομικών, εργασιακών κι ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων”.

Την ίδια στιγμή με έκτακτη απόφασή της, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) αποφάσισε μετά την αναγγελία των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης να κηρύξει 24ωρη απεργία αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση απεργία αποφάσισε και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για την Παρασκευή 5-3-2010
Παράλληλα, ακυρώνονται όλες οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, ενώ στην απεργία συμμετέχει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

- 24ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ στις 16 Μαρτίου (H Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εξετάζει και το ενδεχόμενο μεταφοράς της 24ωρης απεργίας, που έχει προκηρυχθεί για τις 16 Μαρτίου 2010, για την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από 8/3/2010 έως 12/3/2010)

Πρώιμη προεκλογική αντιπαράθεση στον Δήμο Άμφισσας

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Άμφισσα 04-03-2010
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
_____________

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαλωνίτες και Σαλωνίτισσες,
Για μια ακόμη φορά, δόθηκε συνέντευξη του κ. Κάππου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου, σε ημερήσια εφημερίδα του τόπου μας.
Είναι γεγονός ότι τον δικαιολογούμε απολύτως για τα λεγόμενά του επειδή είναι έτος εκλογών, και πρέπει να δικαιολογήσει την άυλη παρουσία του, στα χρόνια της θητείας του, στα δρώμενα... του Δήμου.
Πρέπει να δείξει στους κομματικά ανωτέρους του, ότι αξίζει να πάρει πάλι το χρίσμα του υποψηφίου. Ως αυτό το σημείο εντάξει. Καλώς να τον δεχθούμε. Αλλά διαβάζοντας προσεκτικά την συνέντευξή του διακρίναμε κάποιες αρνήσεις, κάποιες αντιφάσεις στην πορεία του ως θεσμικός.
Εγκαλεί τον Δήμο ότι ΔΕΝ έκανε έργα. Ο ίδιος γνωρίζει ότι και έργα έγιναν και αποπεράτωση έργων έγινε και παρεμβάσεις προς την τότε πολιτική εξουσία έγιναν και βέβαια συνεχίστηκε ομαλά η πορεία του Δήμου που άλλοι προεξοφλούσαν τα χειρότερα αλλά δυστυχώς για αυτούς ποτέ δεν ήρθαν.
Με χίλια βάσανα και μετά από αγώνα τριών χρόνων και επερωτήσεων στην Βουλή, καταφέραμε να πάρουμε από τα μέσα του 2009 οφειλόμενα σε μας ποσά, από τα Υπουργεία, για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας, τόσο προς τις μισθοδοσίες του Δήμου όσο και προς τους παλαιούς προμηθευτές και τα όποια λειτουργικά έξοδα του Δήμου, όταν άλλοι Δήμοι, προσκείμενοι στην προηγούμενη κυβέρνηση έπαιρναν αφειδώς χρήματα για γιορτές και πανηγύρια, με συνέπειες για όλους μας ανυπολόγιστες που ατυχώς το λογαριασμό σήμερα θα πληρώσουμε ως Έθνος- ως πολίτες.
Αλήθεια ο κ. Κάππος δεν θεωρεί αναπτυξιακά τα έργα:
• Τον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό.
• Την επέκταση του σχεδίου πόλης (στην συζήτηση της οποίας, στο Δημοτικό Συμβούλιο Άμφισσας, προτίμησε να λάμψει δια της απουσίας του αυτός και η δημοτική του ομάδα δείχνοντας δείγματα ευθυνοφοβίας και όχι υπευθυνότητας).
• Η απόκτηση ISO και επάρκειας για τον Δήμο μας.
• Η αποκατάσταση του αγωγού ομβρίων στην Κεντρική Λεωφόρο Σαλώνων.
• Την ανακαίνιση δημοτικών κτιρίων και προσφορά των, στους συμπολίτες μας όπως το κτίριο Κορδώνη, το Δημαρχείο της πόλης κλπ.
• Η ολοκλήρωση των εργασιών για το Λαογραφικό Μουσείο Άμφισσας, το οποίο παραλάβαμε ως γιαπί.
• Η ανανέωση του στόλου της μηχανοκίνητης περιουσίας του Δήμου.
• Η εκ βάθρων ανακαίνιση του δημοτικού γηπέδου και κατασκευή νέων χώρων που ανταποκρίνονται πλήρως πλέον στις ανάγκες του αθλητισμού της πόλης και της νεολαίας της πόλης μας
• Διάνοιξη νέων οδών εντός της πόλης
• Η ολοκλήρωση του μονοπατιού της Ρεκκάς
• Η αποπεράτωση και αξιοποίηση του ΚΠΕ σε πολυήμερο με άπειρες δυνατότητες πλέον
Και τόσα άλλα έργα μικρά ή μεγάλα τα οποία δεν αναφέρουμε.
Μιλάει για το Δ.Δ Αγίας Ευθυμίας, όταν μόνο την τελευταία διετία η τωρινή δημοτική αρχή διέθεσε από το υστέρημά της πάνω από 250.000,00€ για έργα. Αλήθεια, πόσα έργα έγιναν στο Δημοτικό αυτό Διαμέρισμα το διάστημα 1998-2006; Και όχι αοριστίες ,θέλουμε συγκεκριμένα πράγματα και ποσά.
Μην μας τονίσει ξανά ο κος Κάππος ότι στα ως άνω έργα υπάρχουν και συνεχιζόμενα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ή στην περίοδο της θητείας μας χρηματοδοτήθηκαν από τον τάδε ή δείνα φορέα γιατί δεν το αντέχουμε!!!
Ο Δήμος όφειλε και οφείλει να ψάχνει χρήματα να βρίσκει χρήματα και να λειτουργεί για λογαριασμό των Δημοτών του.
Μας άρεσε ιδιαίτερα η θέση του, ότι τα περισσότερα έργα είναι συνέχεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Δηλαδή τι εννοεί; Ότι έπρεπε να τα σταματήσουμε επειδή ξεκίνησαν επί Δημάρχου κας Γαζή ή κ. Φουσέκη; Η κάθε Δημοτική Αρχή είναι συνέχεια της προηγούμενης κ. Κάππο. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση βλέπουμε με ενδιαφέρον την στροφή του κ. Κάππου όσον αφορά την στήριξη που δίνει στον κ. Φουσέκη. Και ο νοών νοείτω……
Για τα οικονομικά του Δήμου κ. Κάππο ψεύδεστε ασυστόλως. Παραλάβαμε έναν υπερχρεωμένο Δήμο, με άμεσες υποχρεώσεις πάνω από 600.000,00 € για προμηθευτές και 34 άτομα (ΑΜΕΑ- Σχολικοί Φύλακες) που όφειλαν να λαμβάνουν τους μισθούς τους και που το Υπουργείο Εσωτερικών μας συμπονούσε, αλλά σφύριζε αδιάφορα. Τελικά όλοι γνωρίζουν ότι το προϋπολογιζόμενο έλλειμμα της τετραετίας μαζί με τα οφειλόμενα, μαζί με το προσωπικό και τους ανεξόφλητους προμηθευτές ξεπερνούσε τα 8.000.000,00€ και οι δικαστικές αποφάσεις οι οποίες τελεσιδικούν σε αυτή την τετραετία ξεπερνούν τις 500.000,00€ με απρόβλεπτες συνέπειες, αν και δεν ανήκουν στη χρήση 2007-2010 αλλά στις χρήσεις της προηγούμενης Δημοτικής θητείας. Το έλλειμμα του Δήμου το 2008 σταθεροποιήθηκε στο ύψος του 2006 περίπου στα 4.000.000,00€ με όλες τις εξοφλήσεις προμηθευτών, με ενήμερα χρέη τραπεζών και το κυριότερο με εξοφλημένους όλους τους μισθούς. Στο δε Ισολογισμό του 2009 κατά την προσωπική μας άποψη πιθανότατα να πέσει και κάτω από 3.000.000,00€ όπως φαίνεται από τις λογιστικές εγγραφές μας, αλλά τα οποία θα οριστικοποιηθούν με τους ελέγχους του Ορκωτού Λογιστή. Δεν διεκδικούμε δάφνες αλλά σίγουρα συγχαίρουμε από πλευρά μας όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.
Είναι γεγονός ότι όλοι γνωρίζουμε από βλαχοπολιτική και κουβέντες καφενείου, όμως είναι καλύτερη η πολιτική όταν ερμηνεύεται στο τέλος της τετραετίας χωρίς να έχουν συμβεί τα χειρότερα. Εμείς ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να πράττουμε το καθήκον μας το οποίο είναι προς όφελος των συμπολιτών μας και του Δήμου που μας τίμησε και μας εμπιστεύθηκε τουλάχιστον για την οικονομική σωτηρία του.
Η δημιουργική Λογιστική που αναφέρεται ο κος Κάππος, δεν φέρνει χρήματα, δεν αξιοποιεί χρήματα, δεν εξοφλεί οφειλές, δεν πληρώνει μισθούς. Η αξιοπιστία του Δήμου κατά κοινή ομολογία δεν την αμφισβητεί πλέον ούτε η αγορά της Άμφισσας. Η αμφισβήτηση ανήκει στο παρελθόν. Ως Δήμος Άμφισσας είμαστε ο μοναδικός Δήμος στο Νομό Φωκίδας που έχει προληπτικό έλεγχο από τον Επίτροπο Ελεγκτικού Συνεδρίου για κάθε δαπάνη και Ορκωτό Λογιστή που ελέγχει την κάθε πίστωση, την κάθε χρέωση, τον κάθε λογαριασμό του Ισολογισμού του Δήμου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν τους αμφισβητεί και αυτούς.
Όσον αφορά τις συναλλαγές που υπονοεί ότι γίνονται στην Δημοτική Επιχείρηση και μάλιστα «κάτω από το τραπέζι», εάν έχει οτιδήποτε, καλό θα ήταν να το καταγγείλει. Εμείς τον προκαλούμε.
Κύριε Κάππο, σε περιπτώσεις διαφάνειας του Δήμου, η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Εμείς ήμασταν αυτοί που στην ΔΕΠΑΔΑ βάλαμε Ορκωτό Λογιστή για να «σκαλίσει» τα πάντα και να τα φέρει σε δημοσιότητα ακόμα και στην δική μας θητεία.
Όσον αφορά το σχέδιο «Καλλικράτης» καλλίτερα να μην μιλάμε για παρανοήσεις και υπεκφυγές αλλά για γεγονότα που δεν θέλουμε καν να ενθυμούμαστε. Εμείς ως υπεύθυνος φορέας και ο Δήμαρχος έχει πάρει ξεκάθαρη θέση. Εσείς;;; μήπως περιμένουμε πάλι κάτι να αλλάξετε κατά την προσφιλή τακτική σας;;;
Όσο για τίτλους ότι ο Ασημακόπουλος «μόνος του έχει προτείνει και μόνος του να αποφασίζει», καλό είναι να μην ξύνουμε πληγές παρελθόντος διότι εμείς ως Δημοκρατική εκλεγμένη Αρχή φροντίζουμε πάντα όχι μόνο να λαμβάνουμε αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και να συναινούμε για οτιδήποτε καλό μας προτείνετε. Μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες χωρίς να φοβόμαστε για πολιτικό κόστος, όπως εσείς πράξατε στην τροποποίηση του Σχεδίου Πόλης ή με τους πεζοδρόμους, αλλά ακολουθώντας πάντα πρακτικές κοινής λογικής και αντικειμενικής διαβούλευσης, χωρίς να επηρεαζόμαστε από τις συντεχνίες αλλά με ολόκληρο το λαό του Δήμου, που μας δείχνει την εμπιστοσύνη του προχωράμε.

Tραγικός θάνατος 92χρονου στη Γλύφα Τολοφώνας

Ένας ηλικιωμένος άνδρας 92 ετών βρήκε φρικτό θάνατο στην περιοχή Γλύφα του δήμου Τολοφώνας. Ο άτυχος άνδρας το πρωί της Τετάρτης πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού του για να κάψει κάποια χόρτα που υπήρχαν εκεί.

Όμως κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο ηλικιωμένος άνδρας που αντιμετώπιζε και κάποια κινητικά προβλήματα έπεσε πάνω στην φωτιά και κάηκε ζωντανός.

Η γυναίκα του 92χρονου ανησύχησε από την απουσία του άνδρα της και κατευθύνθηκε στο σημείο όπου ο άνδρας της είχε ανάψει την φωτιά όπου και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Αμέσως η γυναίκα φώναξε για βοήθεια ... και ένας γείτονας έτρεξε να δει τι συμβαίνει και ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου αστυνομικοί του οποίου έφθασαν στο σημείο ενώ ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου αλλά και ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό του 92χρονου άνδρα.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την εστία και παρέδωσαν τον 92χρονου στους τραυματιοφορείς όπου και τον μετέφεραν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Έπειτα από εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα ενώ προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου.
Από Λεπαντο

Ο χορός των Αγιοευθυμιωτών στην Αθήνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών
σας προσκαλεί στον χορό του, που έχει προγραμματίσει
για την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010, στο Κέντρο «ΧΙΛΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ» (Αχαρνών 434 & Κωνσταντά 6, Αθήνα, τηλ.2102525504),
Τιμή πρόσκλησης: 30€ το άτομο, με όλα πληρωμένα.
Περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστη κατανάλωση ποτών (κρασί, μπύρες, αναψυκτικά) και φυσικά ... διασκέδαση μέχρι το πρωί
με πλούσιο δημοτικό πρόγραμμα με τους κορυφαίους του δημοτικού τραγουδιού: ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΕΤΤΟ-ΓΙΩΤΑ ΓΡΙΒΑ-ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟ.
Κλαρίνο: ΠΑΝΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ.
Νησιώτικα: ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ-ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Λαϊκή ώρα: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ.
Τηλ.επικοινωνίας: 2103250354

ΕΚΡΥΨΑΝ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ..

Νέα τροπή πήρε χτες η υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που εκδικάζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμφισσας, μετά την αποκάλυψη ότι οι αστυνομικοί που συνέταξαν την έκθεση αυτοψίας δεν συμπεριέλαβαν στον κατάλογο των μαρτύρων μυστηριώδη γυναίκα - αυτόπτη μάρτυρα η οποία φέρεται ότι, τους κατηύθυνε στο σημείο που χτυπήθηκε από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα ο 15χρονος μαθητής! Το πρωτοφανές γεγονός αποκαλύφτηκε χθες στο δικαστήριο από τα ... αναφερόμενα στην έκθεση αυτοψίας (21.12.2008) που είχε συντάξει ο 9ος τακτικός ανακριτής, ο οποίος είχε χειριστεί την υπόθεση της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, για την οποία δικάζονται οι ειδικοί φρουροί Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης.
Υστερα από πιεστικές ερωτήσεις της προέδρου του δικαστηρίου κ. Αντζ. Παπαβασιλείου, καθώς και του εισαγγελέα Χαρ. Λακαφώση και υπό την... απειλή άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, του κινητού τηλεφώνου του αστυνομικού που φέρεται ότι συνομιλούσε με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, Κώστας Κουζέλης, αναγκάστηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία της, προκειμένου να κληθεί και να καταθέσει την ερχόμενη Τετάρτη στο δικαστήριο.
Για την ίδια μέρα έχει κληθεί από το δικαστήριο και ο αστυνομικός Δήμος Μηνούδης, ο οποίος φέρεται ότι γνώριζε τη γυναίκα η οποία είναι κάτοικος Εξαρχείων από εμπλοκή της με τη Δικαιοσύνη, καθώς εκείνη τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο τότε.
Η ύπαρξη της μυστηριώδους μάρτυρος αποκαλύφτηκε στο δικαστήριο από όσα ανέφερε ο ανακριτής στην έκθεση αυτοψίας. Συγκεκριμένα, στο δικαστικό έγγραφο αναφερόταν ότι, στη διάρκεια της αυτοψίας που διενεργούσε ο ανακριτής στα Εξάρχεια, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, μία άγνωστη γυναίκα φέρεται ότι τηλεφώνησε στο κινητό τηλέφωνο και μίλησε με έναν από τους αστυνομικούς (Δ. Μηνούδη) που συμμετείχαν στην ανακριτική έρευνα.

Ο αστυνομικός, αφού μίλησε μαζί της, στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον τότε επικεφαλής του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής Κώστα Κουζέλη, ενώ -σύμφωνα με όσα αναφέρονταν- η γυναίκα-μυστήριο από κάποιο μπαλκόνι της περιοχής φέρεται ότι έδινε πληροφορίες στους αστυνομικούς την ώρα που διερευνούσαν το σημείο όπου έπεσαν οι σφαίρες.
Τα στοιχεία της γυναίκας δεν δόθηκαν στον ανακριτή από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η μάρτυρας, που φέρεται ως αυτόπτης, να μην έχει καταθέσει στο πλαίσιο της ανάκρισης. Οι πιεστικές ερωτήσεις που δέχτηκε από την πρόεδρο και κυρίως από τον εισαγγελέα της έδρας, κ. Λακαφώση, ο αξιωματικός που προΐστατο τότε στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής, Κ. Κουζέλης, και κατέθεσε χθες, είχαν αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της.
Ο εισαγγελέας ζήτησε από τον μάρτυρα Κουζέλη να βρει και να δώσει στο δικαστήριο τα στοιχεία της μάρτυρος, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει και η άρση απορρήτου»!...
Ετσι, ύστερα από ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας, ο μάρτυρας φέρεται ότι επικοινώνησε με τον τότε υφιστάμενό του αστυνομικό, έμαθε τα στοιχεία της γυναίκας και τα έδωσε στο δικαστήριο, προκειμένου να βρεθεί η μάρτυρας και να προσέλθει την ερχόμενη Τετάρτη.

ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ
Από ΕΘΝΟΣ

Συλλαλητήριο στην Πλατεία Λαού σήμερα Πέμπτη

Στο κλίμα των Συλλαλητηρίων που έχουν καλεστεί απο ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καλεί σήμερα στο Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου που γίνεται στην Άμφισσα.

Στην ανακοίνωση του μάλιστα αναφέρει:
Μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την εισοδηματική της Πολιτική και τα νέα μέτρα που χτυπούν το εισόδημα των εργαζομένων καλούμε τους εργαζόμενους να αντισταθούν, να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια , τις απεργίες και τις διαδηλώσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας καλεί στην Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στην Άμφισσα στην Πλατεία Λαού στις 6:30
Από syrizafokidas

Παρέμβαση στου Συλλογου Χιονοδρόμων Ορειβατών στο Αρχαίο μονοπάτι Κίρρας Δελφών


Σήμερα μια ομάδα από το Σύλλογο περπάτησε το αρχαίο μονοπάτι Κίρρας – Δελφών έγινε ανανέωση σήμανσης και τοποθέτηση νέων Πινακίδων . Μέσα από το πρόγραμμα προστασίας του αρχαίου μονοπατιού παρατηρήσαμε , πολλές πινακίδες τουφεκισμένες με σκάγια , πολλούς τουρίστες να διασχίζουν το μονοπάτι τους δόθηκε ο χάρτης του αρχαίου μονοπατιού , μια νέα βίλλα φαίνετε στα βόρεια πάνω από το κανάλι .

Σε κατάληψη το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το Υπουργείο Οικονομικών

Άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά, να αρχίσουν να φοβούνται οι ψεύτες της Κυβέρνησης και οι κλέφτες Τραπεζίτες.

Σε κατάληψη προχώρησαν στις 06:00 σήμερα το πρωί περίπου 400 απολυμένοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, καθώς οι ολονύκτιες συνομιλίες των εκπροσώπων τους με τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, απέβησαν άκαρπες.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στις 20:40 έξω από παράρτημα του ...Υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημά τους και να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

H κυκλοφορία έχει διακοπεί επί της οδού Πανεπιστημίου, στο ύψος του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους. Η εκτροπή των αυτοκινήτων γίνεται από την οδό Ρήγα Φεραίου.

Κατάληψη του Υπουργείου Οικονομικών από μέλη του ΠΑΜΕ

Σε κατάληψη του κτιρίου του Υπουργείου Οικονομικών, επί της οδού Νίκης στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησαν μέλη του ΠΑΜΕ λίγα λεπτά μετά τις 06:00 το πρωί.

Περίπου 100 άτομα μπήκαν στο κτίριο, ανέβηκαν στην οροφή όπου σκόρπισαν φυλλάδια και ανήρτησαν μεγάλο πανό, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Νίκης έχει αποκλειστεί.

Φωκικός-Επανομή 1-1 (τελικό)

Με τον Παπατζίκο κατάφερε στο 26' να ανοίξει το σκορ η Επανομή κόντρα στον Φωκικό, ωστόσο η ομάδα της Άμφισσας αντέδρασε άμεσα και ψύχραιμα αφού μόλις 3 λεπτά αργότερα, στο 29 ο Τζέκος έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1.

Πολύ κακή η διαιτησία, ακύρωσε καθαρό γκολ του Φωκικού στο β΄ημίχρονο, χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί....

Μεγάλη η πίεση για την Επανομή, αφού έγινε γνωστό ότι ο Εορδαικός κέρδισε τη Βέροια με 4-0 και πλέον η ομάδα της Πτολεμαϊδας βρίσκεται μια ανάσα μόλις από τους πρωτοπόρους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ της αναμέτρησης ο κ. Γρατσάνης (Τρικάλων), και βοηθοί οι: Λουκέρης (Κεφαλληνίας), Νιώτη (Τρικάλων)


Το ρεπό του για το δεύτερο γύρο πραγματοποιεί αυτή την αγωνιστική ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 0-1
ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝ. 1-1
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 4-0
ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΑΝΑΓ. ΚΟΖΑΝΗ 0-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝ.-ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1
ΠΑΟΝΕ-ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0
Από fokikos.gr