Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΘΡΊΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ Π . Ο . Λιδορικίου


DSCN3992
   Με  απρόσμενα  μεγάλη  συμμετοχή παιδιών άρχισαν σήμερα  στις  11 το πρωί , τα μαθήματα  ζωγραφικής με το γνωστό  ζωγράφο Στράτο  Μιχαηλίδη , στις αίθουσες του Π.Ο.Λ στο Γυμνάσιο .
   Δεν μπορεί να  περιγραφεί η ατμόσφαιρα  που επικράτησε κατά τον ερχομό αλλά και στη διάρκεια  του μαθήματος , σε πελάγη  ευτυχίας  τα Λιδορικιωτάκια , έδειξαν για  άλλη μια  φορά , πως...

Εκδηλώσεις σε Μανάγουλη και Λιδορίκι

Στη Μανάγουλη

«Γιορτή του καλαμποκιού» με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική και τραγούδια το Σάββατο 13 Αυγούστου το βράδυ στη πλατεία Μανάγουλης.

Στο Λιδωρίκι

Ο Σύνδεσμος Λιδωρικιωτών Δωρίδος «Η Γκιώνα» θα πραγματοποιήσει από 14 έως 20 Αυγούστου το πολιτιστικό του πρόγραμμα που έχει ως εξής :

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓ. Επέτειος – γιορτή για το ολοκαύτωμα του Λιδωρικίου τον Αύγουστο του 1944 από τους ναζιστές Γερμανούς. Ομιλία με θέμα «Το Λιδωρίκι στις φλόγες» από την κ. Νίτσα Παπαδοπούλου – Ντζιούρα

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΥΓ. Μνημόσυνο στη Ζωοδόχο Πηγή για τους ιερείς που διακόνησαν στον Ιερό Ναό ...

Εξάπλωση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη βλέπει ο Μπαρόζο

Με επιστολή τους προς τους Ευρωπαίους ηγέτες ζητάει επιτάχυνση των αποφάσεων
Πλήρη στήριξη του ευρώ ζητάει από τους Ευρωπαίους ηγέτες ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, προειδοποιώντας ότι η κρίση χρέους στην περιφέρεια της ευρωζώνης εξαπλώνεται.
Σε επιστολή του προς τους Ευρωπαίους ηγέτες τονίζει ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να ...

Ελεύθερη η χρήση ναρκωτικών, απαγορεύεται η χρήση των blogs.

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών ουσιών, ακόμα και η καλλιέργεια χασίς για προσωπική χρήση (ποιος θα το κρίνει άραγε πόσα στρέμματα αφορούν την προσωπική ή μη χρήση;).

Ταυτόχρονα εισάγεται νομοσχέδιο για του κακούς «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου, τους bloggers δηλαδή,  που τολμούν να έχουν ελεύθερη φωνή και να ξεσκεπάζουν το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς.

Όλα λοιπόν τα blogs στην σοσιαλιστική Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ονομαστικά και να ελέγχονται...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ


Όπως όλοι γνωρίζουμε ο θεσμός της Εθελοντικής Αιμοδοσίας έχει καθιερωθεί ήδη στις
πόλεις και τα χωριά του Νομού μας σώζοντας καθημερινά εκατοντάδες ασθενείς που έχουν ανάγκη από αίμα .

Επειδή ο διαθέσιμος χρόνος και ο τόπος κατοικίας ή διακοπών του καθενός που θέλει να είναι αιμοδότης ίσως να μη συμβαδίζει με αυτά του Νοσοκομείου, η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άμφισσας αποφάσισε να οργανώσει Εθελοντικές Αιμοδοσίες σε διάφορα σημεία του Νομού, προκειμένου να διευκολύνει τη προσέλευση των αιμοδοτών.

Η κίνηση αυτή, που γίνεται κάθε χρόνο στην περιοχή μας τέτοια εποχή, εποχή πολύ δύσκολη για όσους έχουν νοιώσει την αγωνία: « άραγε θα βρεθεί αύριο το πρωί μια φιάλη αίμα να μεταγγιστώ ; », γίνεται με την πολύτιμη συμπαράσταση των Τοπικών Φορέων και των ...

Καταγγελία για κακοποίηση ζώου στην Ιτέα

ΣΤΙΣ 2/8/2011 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 38ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΣΚΥΛΑΚΙ. ΤΟ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ ΟΧΗΜΑ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ...

Αυγουστιάτικο αντάμωμα στο Οινοχώρι

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 6 Αυγούστου το βράδυ, ελάτε στον ξενώνα «ΔΡΥΟΠΗ» να γιορτάσουμε και φέτος το ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Οινοχωριτών.

Η συμμετοχή για ...