Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Μακελειό του Λοβέρδου.

Απείλησε με μακελειό ο Λοβέρδος, αλλά δεν μας είπε ποιος θα είναι απο την μία και ποιός απο την άλλη πλευρά.
Όποιος πειράξει τον Παπανδρέου λέει, θα γίνει μακελειό , όχι δεν άλλαξαν τα πράγματα στην μοιρασιά, δεν έπαψε να είναι δελφίνος αλλά γνωρίζει οτι σε περίπτωση ειδικού δικαστηρίου στον Παπανδρέου και τον Παπακωσταντίνου για το μνημόνιο θα είναι απο τους κύριους κατηγορούμενους.
 Το καθημερινό μακελειό της Τρόικας εκπροσωπεί και τίποτα άλλο και οι μόνοι που θα θελήσει να χρησιμοποιήσει είναι οι δυνάμεις καταστολής ο στρατός η αστυνομία και τα δικαστήρια για να επιβάλει  αυτό το μακελειό.
Δεν υπάρχει πολίτης αυτής της χώρας να υπερασπιστεί τον Παπανδρέου παρα μόνο τα διαπλεκόμενα λαμόγια που κυβερνούν εις βάρος του λαού λέγοντας το ένα ψέμα μετά το άλλο.
Δείτε την δήλωση του φόβου και  του πανικού μπροστά στην οργή του κόσμου που αισθάνεται να έρχεται...

Τούνα 62 κιλών στα ανοιχτά του Μαλιακού. Την έπιασε αστυνομικός...(φωτογραφίες και video)


ΤΟΥΝΑ 62 ΚΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΛΙΑΚΟ
  Ένα ψάρι που απαγορεύεται η αλιεία του απο ερασιτέχνες και επιβάλονται αυστηροί περιορισμοί ακόμα και στους επαγγελματίες λόγω του κινδύνου εξαφάνισης του, αλιεύθηκε χωρις να επιτρέπεται από ερασιτέχνη (αστυνομικός) και πουλήθηκε μάλιστα προς 20 ευρώ το κιλό.

Τα εργαλεία που χρησιμοποίησε το αλιευτικό σκάφος λένε οτι ήταν η ...σφυρίχτρα του τροχονόμου αλλά μάλλον χρειάστηκε κάτι περισσότερο που δεν λένε.
Δείτε την είδηση απο το Σταρ Λαμίας:


Τούνα 62 κιλών έπιασε ερασιτέχνης ψαράς, αστυνομικός στο επάγγελμα,στα ανοιχτά του Μαλιακού Κόλπου στην περιοχή της Στυλίδας. Το τεράστιο ψάρι δόθηκε προς πώληση στον...

Ενέργειες για την επαναλειτουργία της γραμμής του Αιγίου.

Προσπάθειες για την επαναλειτουργία της γραμμής Άγιος Νικόλαος Αίγιο...

Καταγγελία κακοποίησης σκύλου στην Άμφισσα

Σοβαρή καταγγελία κακοποίησης σκύλου που στάλθηκε από αναγνώστη μας απο την Αμφισσα .

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΟΣΚΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΚΥΛΑ ΜΑΣ!
ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ!
ΣΤΗ ΣΚΥΛΑ ΜΑΣ!
ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ!
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΕΔΕΣΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΕ!
Η ΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ...

Πρωτοχρονιά 2012 στη Μουσουνίτσα

 Καθώς το 2011 έφτανε στο τέλος του  αρκετοί  συγχωριανοί έφθασαν στο χωριό μας  για να περάσουν το τριήμερο  της  Πρωτοχρονιάς .
Το βράδυ της του Σαββάτου προς Κυριακή  31 του μηνός Δεκέμβρη  έφθασε και οι χωριανοί μας μαζεύτηκαν στο μαγαζί του ...

Δεν δίνουν δάνεια στους σεισμόπληκτους της Φωκίδας και της Αιτωλοακαρνανίας

Δεν δίνουν δάνεια στους σεισμόπληκτους της Φωκίδας και της Αιτωλοακαρνανίας,  ερώτηση στην Βουλή...

Χρόνης Μίσσιος: Δεν άλλαξα το σύστημα, αλλά δεν θα με αλλάξει ούτε αυτό

Συνέντευξη στο Θοδωρή Αντωνόπουλο για το περιοδικό "Υποβρύχιο"

Εμφύλιος, φυλακές, βασανιστήρια, αγώνες, διώξεις, εξορίες... Μια ζωή σαν παραμύθι, κι όμως, εντελώς πραγματική, αποτυπωμένη σε κάθε ρυτίδα του προσώπου αυτού του λεβεντάνθρωπου. Σήμερα, στα ογδόντα τόσα χρόνια του, ο συγγραφέας τού «Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς» και του «Χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε;» παραμένει μαχητής «Δεν άλλαξα το σύστημα, αλλά ούτε εκείνο θα με αλλάξει», εξακολουθεί να γράφει, αν και αναρωτιέται πού να τοποθετήσει τους ήρωές του «αφού θα κινδυνεύουν διαρκώς με σύλληψη, ξύλο ή απέλαση!», και μένει σε ένα νοικοκυρεμένο αγρόκτημα στο Μικροχώρι Καπανδριτίου απ’ όπου δίνει, λέει, «την ύστατη μάχη της ζωής του». Δεν κατεβαίνει...

Δημήτρης Κατσιφλώρος: Ο "βίκινγκ" της Ιτιάς!

Ο Τάκης Κατσιφλώρος, στο γήπεδο Δεσφίνας,
το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012
Ο Δημήτρης (Τάκης) Κατσιφλώρος (Λαμία, 1957, ύψος 1,88 μ.) είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής ποδοσφαίρου, από τους γνωστότερους γκολκίπερ της Β΄Εθνικής κατηγορίας, στις δεκαετίες του ΄70 και του ΄80. Έχει ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα αυτό, κύρια με τα χρώματα δυο διαφορετικών συλλόγων, του Α.Σ. Λαμία από όπου και ...