Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Υπολογίστε την παραγωγή ενέργειας της... ταράτσας σας

Τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει εύκολα, γρήγορα και με εξαιρετική ακρίβεια το κόστος κτήσης και τα μεγάλα οικονομικά οφέλη που μπορεί να έχει από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στην κατοικία του, δίνει η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς με μια διαδικτυακή εφαρμογή (βρείτε τη στο τέλος).
Από την 1η Ιουλίου 2009 έχει μπει σε εφαρμογή το πρόγραμμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες των κτιρίων, για την παραγωγή ηλιακής ηλεκτρικής ενέργειας ...

Το "μισό του ουρανού" στην Στερεά Ελλάδα...


Εικόνες από την παρουσίαση του προγράμματος του «Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς» παρουσίασε το Σάββατο (9/10/2010), στη γέφυρα του τρένου στον Ασωπό, περιοχή Οινοφύτων, σχετικές με την γυναικεία συμμετοχή και παρουσία στα ψηφοδέλτια για τις περιφερειακές εκλογές.


http://periferiastereas.blogspot.com/2010/10/blog-post_12.html

Τρομοκρατημένο το “σύστημα” απο την αποδοκιμασία που έρχεται


Τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τόσο τα κρυφά (που ποτέ δεν θα μας πουν), όσο και τα… χαλκευμένα (που μας σερβίρουν), έχουν στείλει πολλαπλά μηνύματα άγχους στα πολυποίκιλα ιερατεία των μνημονιολάγνων. Είναι πλέον προφανές ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο λαός ετοιμάζεται να στείλει ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της κατοχής από τις δυνάμεις του ΔΝΤ, της τρόικας και των εδώ τοποτηρητών τους.
Γιατί, πώς αλλιώς θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανείς την επιφυλλίδα του Κώστα Καλλίτση στην πρώτη σελίδα της χθεσινής “Οικονομικής Καθημερινής”, με τίτλο “Οι κρίσιμες δημοτικές εκλογές και το μνημόνιο“; Στο εν λόγω άρθρο, ο δημοσιογράφος επιδίδεται σε άκρατη κινδυνολογία αλλοτινών εποχών, “προειδοποιώντας” για τα… δεινά που πρόκειται να μας βρουν αν στις δημοτικές εκλογές αποδοκιμάσουμε τους υποψηφίους του Μνημονίου!
Η επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού ξεκινάει περιγράφοντας την…