Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Από το εμπόριο ναρκωτικών στα μεταλλεία βωξίτη


 Αδελφοί Ηλίας, Γεώργιος και Αθανάσιος Ηλιόπουλος, ιδρυτές της S&Β
Τα στοιχεία προέκυψαν από το διαδίκτυο και για αποφυγή παρανοήσεων στο τέλος της παραγράφου αναφέρονται κάποιες από τις «διευθύνσεις» όπου υπάρχουν κείμενα με αναφορές σε αυτούς τους  εγκληματίες .
Ακολουθούν ιδιωτικές μεταφράσεις τμημάτων που αφορούν τους Αδερφούς Ηλιόπουλους. 
Α) Περιοδικό LIFE, 19 Ιουλίου 1943

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΘΙΣΜΟ.
Από τον GERARD PIEL

 «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Οι συμβάσεις χάραξαν την  πρώτη καθαρή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της νόμιμης και της παράνομης διακίνησης. Τα ναρκωτικά για την ευχαρίστηση δεν είχαν με κανένα τρόπο παγκόσμια θεωρηθεί ως έγκλημα. Στήριζαν μια τεράστια παγκόσμια βιομηχανία. Το 1929, ακόμη και οι αξιόπιστοι επεξεργαστές της μορφίνης, που υπέβαλαν έκθεση στην Κοινωνία...

Νέες ημερομηνίες για Σεμινάρια Χορού από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιτέας

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ¨Φίλων της Τέχνης Ιτέας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν την Παρασκευή 29-10-2010 στο 2ο Σεμινάριο χορού ¨latin – salsa rueda αργεντίνικο tango και υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιούνται σεμινάρια με το ίδιο θέμα με το δάσκαλό μας τον Παύλο σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.
Το latin πάρτυ που ακολούθησε στο ¨cafe - maxim¨είχε μεγάλη επιτυχία! συμμετείχαν οι δάσκαλοί μας Ζέφη , Παύλος και Βικτωρία καθώς και μέλη- χορευτές από τη σχολή¨ burn the floor ¨από τη Λιβαδειά
Δεσμεύομαστε να πραγματοποιήσουμε και πολλά ...

Φωτογραφίες από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Ιτέα

Φωτογραφίες από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Ιτέα
Δείτε :...