Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γενέθλια, ακόμα μια χρονιά στην πλάτη του Iteanet, ακόμα σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις σας

Πρώτο στην κατάταξη Alexa το Iteanet
Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστούμε για να μηνύματα και τις ευχές στην σελίδα μας στο Facebook. Ομολογούμε πως ξεχαστήκαμε και παραμελήσαμε την επέτειό των γενεθλίων  μας.

3-10-2008 έγινε η αρχή

Όταν ξεκινήσαμε έψαχνες την είδηση από την περιοχή στο διαδίκτυο με το μικροσκόπιο ενώ σήμερα υπάρχουν τόσα μέσα που δεν ...

Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας ΤζανήςΟ 57χρονος πρώην υφυπουργός βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του σπιτιού του το απόγευμα της Πέμπτης.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του ονόματος του στη λίστα των 36 πολιτικών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Τζανής έθεσε τέρμα στη ζωή του.
Ο Τζανής εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις ...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στο τραπέζι απο συνδικάτα.


 Δεν είναι μόνο οι συγκρούσεις στην σημερινή συγκέντρωση των εργαζομένων από τα  Ναυπηγεία, σε μια σειρά απο χώρους το θέμα των κινητοποιήσεων διαρκείας αρχίζει και μπαίνει έντονα για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της κρίσης.
Αρκετά σωματεία έχουν ξεκινήσει να θέτουν δυναμικά το θέμα για απεργία διαρκείας. Εκτός απο την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Ταξί,το θέμα τέθηκε αποφασιστικά και απο το προεδρείο των εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης,την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία,το Διδακτικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου,την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ,το Αττικο Μετρό-Τραμ-ΗΣΑΠ (ΣΤΑΣΥ),την Διδασκαλική Ομοσπονδία,τους Ναυτεργάτες και απο αρκετά πρωτοβάθμια σωματεία.
Φωτόπουλος: Καταλήψεις κ απεργίες
Κατάληψη όλων των βασικών υπουργείων, όλων των οργανισμών, όλων των τραπεζών, όλων των εφοριών, του αεροδρομίου και των λιμανιών από την προσεχή Δευτέρα 8 Οκτωβρίου εισηγήθηκε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος στη ...

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Παραιτήθηκε ο Περιφερειακός σύμβουλος Πανουργιάς Παπαϊωάννου για τον οποίο έγιναν πρόσφατα σοβαρότατες καταγγελίες από την Δέσποινα Σπανούδη του Αυτοδιοικητικού κινήματος.
 Γιώργος Σιμόπουλος

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς ο επιχειρηματίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Με επιστολή του επικαλείται επαγγελματικούς λόγους, ευχαριστώντας τον ...

Ημερίδα για τα απόβλητα των ελαιοτριβείων στην ΆμφισσαΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ:  «Ημερίδα για τα απόβλητα των ελαιοτριβείων»
Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου LIFE PROSODOL «Στρατηγικές για τη βελτίωση και προστασία του εδάφους από τη διάθεση αποβλήτων ελαιοτριβείων στις Μεσογειακές χώρες», το Ινστιτούτο Εδαφολογίας Αθηνών του ...