Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου για την αντιπυρική περίοδο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου


Συνεδρίασε στις 11 Μαΐου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, υπό την Προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Γιώτας Γαζή.
Θέμα της συνεδρίασης ήταν ο Συντονισμός των δράσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ...

Ένας Μάης δε φέρνει την άνοιξη. Ούτε και μια 24ωρη...

H χούντα με κοινοβουλευτικό φερετζέ του ΓΑΠ, έδειξε άλλη μια φορά αφτιασίδωτο το πρόσωπό της. Το ερώτημα είναι πόσοι είναι οι συμπολίτες μας που ακόμα κάνουν ότι δεν το βλέπουν και ως πότε θα περιμένουν μέχρι να αντιδράσουν.

Με μανιώδη βία οι πραιτωριανοί  της τροϊκανής δύναμης κατοχής της χώρας επέπεσαν εναντίον άοπλων διαδηλωτών, ειρηνικά διαμαρτυρόμενων, αιφνιδιασμένων και απορημένων με την ωμότητα των ΜΑΤ και των λοιπών ένστολων καλόπαιδων που πήραν στα σοβαρά το ρόλο του προστάτη της νέας τάξης.
Δεκάδες οι τραυματισμένοι πολίτες, πολλοί εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της εθελόδουλης κυβέρνησης του τόπου, τα...

ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟ " ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΟΥΜΑ "..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA           Τον Οκτώβριο του 2009 , άρχισε , θυμάμαι , ο΄" αγώνας " για τη σωτηρία του " Κόκκινου Χούματος " , στη Γκιώνα , όπου η εταιρεία S & Β  είχε αρχίσει τις ποροετοιμασίες για της.." απαλές της εξορύξεις " .
  Πολλές κινήσεις έγιναν , αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε , μόνο πέρσι τον Απρίλιο , μετά από προσφυγή του Ορειβατικού Αμφίσσης , ανεστάλησαν οι εργασίες μέχρις οριστικής ...

Η κυβέρνηση σερβίρει τον ρατσισμό στην Ελληνική κοινωνία και θέλει να συντρίψει τον ανθό της

-

 15 μαχαιρομένοι μετανάστες βρίσκονται τώρα στα νοσοκομεία μετά από επιθέσεις που δέχτηκαν σήμερα από φασίστες.
Όπου πήγε το ΔΝΤ είχαμε φασισμό και Χούντες. Σήμερα στην Ελλάδα ξανάβγάζουν το παρακράτος στους δρόμους. Πρέπει να κρύψουν την ευθύνη των αιτιών της κρίσης, τον ρόλο των Τραπεζών και των κερδοσκόπων και να δώσουν υπόσταση στο διαίρει και βασίλευε.
Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, τα ΜΜΕ, το παρακράτος και τις δυνάμεις καταστολής.
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΑΤΕΣ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΕΠΙΤΗΡΗΤΉ;...

Την ώρα που χιλιάδες στην κυριολεξία αστυνομικοί βρίσκονται στις πορείες των εργαζομένων, την ίδια ακριβώς στιγμή οι αστυνομικοί βρίσκονται στα κεντρικά σημεία της Αθήνας δίπλα και μέσα στους χώρους που τα ναρκωτικά και πορνεία κάνουν θραύση και δεν δίνουν καμία σημασία.
ΜΑΤ μαζί με ρατσιστικές ομάδες
Η κυβέρνηση όπως και οι δικτάτορες πριν την πτώση τους  αφήνουν ελεύθερα τα εγκληματικά στοιχεία , εγκαταλείπουν την αστυνόμευση και φέρνουν στο προσκήνιο τις παρακρατικές ομάδες δράσης.
Καταργείται η αστυνόμευση και υπάρχει μόνο η καταστολή.
δείτε τι έγινε σήμερα.

Ένταση επικράτησε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης μπροστά από το δημαρχείο, στην πλατεία Κοτζιά, όταν μέλη ακροδεξιών οργανώσεων πέταξαν μολότοφ, ενώ στην Αθηνάς κυνήγησαν μετανάστες στα γύρω στενά, με την αστυνομία να καθυστερεί να αντιδράσει.


Η πορεία, που γίνεται με αφορμή τη δολοφονία 44χρονου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, επιστρέφει στην 3ης Σεπτεμβρίου.

Κλειστές παραμένουν οι : 3ης Σεπτεμβρίου από Ομόνοια, Μάρνη, Ηπείρου, Ιουλιανού, Πανεπιστήμιου από το ύψος της Πατησιών και Πειραιώς από το ύψος της Σωκράτους.

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Πανεπιστήμιο, μέχρι την ολοκλήρωση όλων των διαδηλώσεων.
Η πορεία, που γίνεται με αφορμή τη δολοφονία 44χρονου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, επιστρέφει στην 3ης Σεπτεμβρίου.

Κλειστές παραμένουν οι : 3ης Σεπτεμβρίου από Ομόνοια, Μάρνη, Ηπείρου, Ιουλιανού, Πανεπιστήμιου από το ύψος της Πατησιών και Πειραιώς από το ύψος της Σωκράτους.

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Πανεπιστήμιο, μέχρι την ολοκλήρωση όλων των διαδηλώσεων.

-- Την ίδια ώρα την μάχη για την ζωή του δίνει ο Γιάννης Kαυκάς που δέχθηκε δολοφονική επίθεση απο τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Ο Γιάννης Καυκάς, ο 31χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ, ασχολείται με τη φωτογραφία, και διατηρεί blog όπου ανεβάζει τις λήψεις του. Δείτε εδώ μερικές από τις πολύ καλές φωτογραφίες του. Ανατριχιαστική σύμπτωση: το τελευταίο ποστ που έχει ανεβάσει λέγεται: "open wound 12". Το photoblog του είναι εδώ: [diffusedlight.blogspot.com] και αυτό είναι το flkr του: [www.flickr.com]
iefimerida