Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Στάση Εργασίας από την ΑΔΕΔΥ στις 9/1/2009 για το Εφάπαξ, την Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Ιανουάριος 02/01/2009

Στάση εργασίας πανελλαδική 9/1/2009

Η νέα χρονιά ξεκινά με την αιματοχυσία και το ολοκαύτωμα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού και τη νέα υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των μισθωτών, των συνταξιούχων, των ανέργων .

Οι κακοί οιωνοί και οι προβλέψεις , τα ίδια τα γεγονότα, οι συνθήκες και οι εξελίξεις, υποχρεώνουν κάθε συλλογικό κίνημα, απαιτούν από τα συνδικάτα και τις κοινωνίες να προχωρήσουν με νέα δυναμική, συντονισμό και ενότητα σε νέα κλίμακα αγώνα, δράσεων και πρωτοβουλιών για να ανοίξουν την πραγματική ελπίδα πραγμάτωσης των προσδοκιών, των ευχών για ειρήνη, πρόοδο, δικαιοσύνη και δικαιώματα.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στο έδαφος αυτό, ξεκινά ... το 2009 με την προκήρυξη πανελλαδικής στάσης εργασίας την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου από 12:00 και έως το τέλος του ωραρίου.

Συμμετέχει στα συλλαλητήρια των μαθητών και φοιτητών, των νέων και εκπαιδευτικών, που συμπυκνώνουν και προωθούν την γενική απαίτηση για διεύρυνση και εμβάθυνση συλλογικών, πολιτικών, κοινωνικών, εργασιακών δικαιωμάτων.

Παράλληλα η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί σε σύσκεψη τις δημοσιοϋπαλληλικές Ομοσπονδίες τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου για την οργάνωση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης, που ήδη το Γ.Σ. έχει με απόφασή του εξουσιοδοτήσει την Ε.Ε.

Με δεδομένο ότι το θέμα του εφάπαξ παραμένει επικίνδυνα ανοιχτό και σε εκκρεμότητα, οι εξελίξεις στη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη γίνονται πιο δραματικές και διαψεύδουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την κυβέρνηση με τις διαβεβαιώσεις (πρόσφατες δημόσια και στη Βουλή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού) του αρμόδιου Υπουργού Υγείας περί του αντιθέτου, καλεί στις 16/1/2009 το Γ.Σ. για περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα πέρα από τις προαναφερθείσες στάση εργασίας και 24ωρη απεργία.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο σε δυναμική και καθολική συμμετοχή:

•· Στις διαδηλώσεις ενάντια στην πολεμική επέμβαση του Ισραήλ, τη δολοφονική μηχανή ολοκαυτώματος σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.

•· Στις κινητοποιήσεις των μαθητών και φοιτητών, των νέων και εκπαιδευτικών.

•· Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για τα αυτονόητα και στοιχειώδη δικαιώματά μας στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την απόδοση του εφάπαξ δηλ. των εισφορών μας, την προάσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων που είναι στο στόχο και νέων δυσμενών ανατρεπτικών σχεδιασμών με όχημα την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που είναι στην τελική ευθεία.

Το 2009 μπορεί να είναι ελπιδοφόρο αρκεί οι αγώνες και η συμμετοχή όλων να κλιμακωθούν, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, να κατακτήσουν τις αντίστοιχες πολιτικές στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό γίγνεσθαι.

Θέσεις εργασίας στην Δήμο Γαλαξιδιου

Δύο θέσεις εργασίας στην Δήμο Γαλαξιδίου
1)ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΦΟΡΟΙΣ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ...
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΘΕΣΕΙΣ 1
ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
2)ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΦΟΡΟΙΣ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
ΘΕΣΕΙΣ 1
ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΦΕΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 675 16-12-2008
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 22653 51212
Δείτε το ΦΕΚ 675 16-12-2008 στο Εθνικό Τυπογραφείο
ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Ιστοσελίδα
Τηλέφωνα: 22650-41319, 22650-41180, 41260

Τρομοκρατία αγάπη μου!!!!

Το άρθρο αυτό του iteanet δημοσιεύθηκε και στην Ιστοσελίδα της Παραπολιτικής

Η πιο διεφθαρμένη και ανίκανη κυβέρνηση αποκτά κύρος μέσα από την γνωστή συνταγή, την επίκληση εσωτερικού ή εξωτερικού κινδύνου.
Η τρομοκρατία! Να ένας τρόπος να μπορέσει να επιστρέψει, η διαλυμένη από την πολιτική της και τα σκάνδαλα Κυβέρνηση.
Η δολοφονική επίθεση ενάντια στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, ήταν η ευκαιρία που περίμενε η Ν.Δ. και οι ταϊσμένοι καναλάρχες μας, για να ... αρχίσουν την επιχείρηση αναστήλωσης της ετοιμόρροπης Κυβέρνησης.
Όχι δεν μας δείχνουν πάλι όλοι μαζί και συνέχεια τον Βασιλιά Κοκό, όταν η Ελλάδα είναι στους δρόμους. Μας δείχνουν ταυτόχρονα τις υπουργάρες μας, ενώ ο κόσμος καίγεται πραγματικά.
Γιατί άλλο πράγμα είναι το φαΐ και άλλο το κουτόχορτο, το φαΐ έχουν διαλέξει να το τρώνε οι καναλάρχες και σε εμάς σερβίρουν μόνο το κουτόχορτο.

Από την μία ώρα που διαρκούν οι ειδήσεις (μαζί με αθλητικά, καιρό, διαφημίσεις) τα 40 λεπτά ήταν για την δολοφονική επίθεση. Όλοι οι Υπουργοί και τα στελέχη της Κυβέρνησης, που μέχρι τώρα κρυβόντουσαν για να μην απολογηθούν για την κυβερνητική πολιτική στην οικονομία στην παιδεία , και στα σκάνδαλα, μπόρεσαν και παρουσιάστηκαν επιτέλους από τους διαπλεκόμενους συνεταίρους τους, σαν κάτι θετικό σαν εγγυητές της δημοκρατικής ομαλότητας.

Και να πεις δεν υπήρχαν άλλες ειδήσεις, υπήρχαν, αλλά στην Ισραηλινή εισβολή στην Γάζα η Κυβέρνηση είχε λερωμένη την φωλιά της, γιατί απέφυγε να την καταδικάσει. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι το προηγούμενο διάστημα όταν έκανε ασκήσεις με το Ισραήλ, που τους έδωσε και τους κωδικούς των SS20.
Για την πρόκληση της Ουκρανία που υποδαυλιζόμενη από την Αμερική προσπαθεί να διακόψει την ροή αερίου από την Ρωσία στην Ευρώπη, δεν είπαν πάλι κουβέντα.

Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και μπορεί αρκετός κόσμος να ξεφεύγει από την προπαγάνδα των διαπλεκόμενων συμφερόντων που μας κατευθύνουν σύμφωνα με τα συμφέροντα της τσέπης τους και όχι με τα συμφέροντα της δικής μας τσέπης.