Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Τα βιογραφικά των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας

Σας παρουσιάζουμε τα βιογραφικά των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την Φωκίδα...







ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του Αριστείδη
Γεννήθηκε το 1958 στο Μοναστηράκι και τελείωσε το λύκειο Ευπαλίου.
Ασχολήθηκε από τα μαθητικά της χρόνια με το συνδικαλισμό.
Στην Αθήνα που έζησε ως το 1998, δραστηριοποιήθηκε στους χώρους δουλειάς της και εκλέχτηκε επανειλημμένα στο Δ.Σ. του Συνδικάτου Τσαγκαράδων και μετέπειτα στο Συνδικάτο Δέρματος, του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος το 1990.
Μέλος του Συνασπισμού από την ίδρυσή του.
Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας , υποψήφια σύμβουλος το 2006 στο Δήμο Ευπαλίου.
Από το 1999 ζει και εργάζεται στο Μοναστηράκι διατηρώντας επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων.




ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κων/νου

Γεννήθηκε στην Ιτέα το 1953 όπου και διαμένει.
Παντρεμένος με την Τολέρη Ελένη έχουν δύο γιους τον Κων/νο δευτεροετή φοιτητή στο Πολυτεχνείο Πάτρας και τον Δημήτρη πρωτοετή φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Είναι πτυχιούχος ΣΕΛΕΤΕ , συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ.
Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 και κατόπιν προσχώρησε στο ΔΗΚΚΙ από την ίδρυση του το 1995, μέχρι σήμερα.
Επί χρόνια συνδικαλιστής στον εργασιακό του χώρο, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας.





ΤΣΙΑΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Τσιάμης Απόστολος είναι 45 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά και κατοικεί στην Ιτέα.
Είναι Γεωπόνος και εργάζεται στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Φωκίδας.
Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονικής επί σειρά ετών, σαν εκπρόσωπος φοιτητικών σχημάτων των Αριστερών Συσπειρώσεων.
Σήμερα είναι πρόεδρος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Φωκίδας της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων, ενώ έχει και την θέση τους Γραμματέα στο Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας.
Είναι Ταμίας στο Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Ιτέας. Διετέλεσε πρόεδρος του Σύλλογου Γονέων και κηδεμόνων του 2ουΝηπιαγωγείου Ιτέας.
Συμμετέχει στην θεατρική ομάδα «Αρόδο» του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου στην Ιτέα και είναι μέλος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών «Ο Πελεκάνος».
Από ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας

Άρχισαν οι εγγραφές στο ΙΕΚ Αμφισσας

Οι εγγραφές των σπουδαστών θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία του από τις 09:00 ως τις 16:00.

Ι.Ε.Κ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Διεύθυνση: ΤΕΕ Άμφισσας, Λεωφόρος Σαλώνων 44
Τ.Κ.: 331 00
Δήμος: Άμφισσα
Τηλ.: 22650-72024

Email: grammateia@iek-amfiss.fok.sch.gr
Website: http://iek-amfiss.fok.sch.gr
Παρακάτω βλέπετε την λίστα με τις ειδικότητες που λειτουργούν το ... εξάμηνο 2009 Β (Οκτώβριο 2009 - Φεβρουάριο 2010)

Πατήστε πάνω στα ονόματα για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα και να βρείτε άλλα ΙΕΚ που τη διδάσκουν.
Ειδικότητα και Εξάμηνο
ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Β
ΚΟΜΜΩΤΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ Δ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ Β
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Δ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΙΚΤΥΩΝ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Β

Ασύρματη δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και απο τον Δήμο Παρνασσού

Και ο Δήμος Παρνασσού μπαίνει στο πρόγραμμα του δωρεάν Ίντερνετ.
Μετά από αυτό , νομίζουμε ότι οι μεγάλες πόλεις του Νομού μας έχουν μείνει αρκετά πίσω σε αυτό το θέμα, έχουν περισσότερο προσωπικό και κονδύλια, τι περιμένουν και δεν εφαρμόζουν το ίδιο πρόγραμμα;
Δεν έχουν καμία δικαιολογία.
Δείτε την προκήρυξη:
Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού του Δήμου Παρνασσού για το έργο «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ»
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 45.000,00 € ΜΕ ΦΠΑ...
Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επιλογή Αναδόχου για το έργο .
Στόχος του έργου είναι η προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου ασύρματου τηλεπικοινωνιακού δικτύου με σκοπό την παροχή ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Internet) στους δημότες, στις επιχειρήσεις και στους επισκέπτες του Δήμου. Για την επίτευξη του στόχου αυτού:
- Θα εγκατασταθούν σημεία ασύρματης πρόσβασης τεχνολογίας WiFi (WiFi Hotspots) τα οποία θα παρέχουν ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Internet)
- Τα WiFi Hotspots, θα διασυνδεθούν με το Δημαρχείο και προκειμένου να διασυνδεθούν στο Διαδίκτυο.
- Στο Δημαρχείο θα εγκατασταθεί το σύνολο του αναγκαίου εξοπλισμού για τη διασύνδεση των WiFi Hotspots και την παροχή αδιάλειπτης, ασφαλούς και αποδοτικής σύνδεσης στο Διαδίκτυο.
Γίνονται δεκτές προσφορές για το σύνολο των ζητουμένων του έργου. Δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται ως απαράδεκτες προσφορές που υποβάλλονται για μέρος του έργου.
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Παρνασσού

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές στην Φωκίδα

ΝΔ
Γκελεστάθη Ιωάννα
Μπούγας Ιωάννης
Φλώρος Αναστάσιος

ΠΑΣΟΚ
Παπαθανάση Αφροδίτη
Παπαλεξίου Γεώργιος
Πήτας Γεώργιος

ΚΚΕ
Αγγελόπουλος Νικόλαος του Ευθυμίου
Γώγος Αλέξιος του Νικολάου
Ιωσηφίδης Γεώργιος του Θεοδώρου

ΣΥΡΙΖΑ
Ηλιοπούλου Πολυξένη του Αριστείδη
Κουτσούκος Νικόλαος του Κωνσταντίνου
Τσιάμης Απόστολος του Κωνσταντίνου

Οικολόγοι- Πράσινοι...
Παπανικολάου Κωνσταντίνος του Ηλία

ΛΑΟΣ
Γιαννικούλης Χρήστος του Κωνσταντίνου
Κατραβά- Ευαγγελάτου Παρασκευή του Διονυσίου
Λεκκός Ευθύμιος του Νικολάου

Μ-Λ ΚΚΕ
Ειρήνη Σταυρίδου

Ο υποβρύχιος κόσμος του Κορινθιακού στα Ροζενά Κορινθίας

δελτιο τυπου

ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Κορινθιακός:η ομορφιά που χάνεται

Στα πλαίσια του προγράμματος χειμερινών δωρεάν κινηματογραφικών προβολών του Συλλόγου «Ευ Ζην» στα Ροζενά Κορινθίας και μετά από πρόσκλησή του, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αυτοδυτών «ΤΗΘΥΣ», οι Πολίτες Φωκίδας για τον Κορινθιακό και ο Φυσιολατρικός Ομιλος Παραλιακής Φωκίδας, παρουσιάζουν έκθεση φωτογραφίας με υποβρύχιες φωτογραφίες από τον Κορινθιακό κόλπο.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ροζενών από τις 19 ώς τις 26 Σεπτεμβρίου. Τις καθημερινές 6-8 μ.μ. και την Κυριακή 10-1.

Η έκθεση αποτελεί προσπάθεια προβολής της ομορφιάς και του πλούτου του Κορινθιακού μέσα από τη μοναδική ματιά των... αυτοδυτών φωτογράφων και έχει ως στόχο να αναδείξει την επιτακτική ανάγκη προστασίας του σπουδαίου αυτού θαλάσσιου βιότοπου καθώς και να ευαισθητοποιήσει περαιτέρω τόσο τις τοπικές κοινωνίες όσο και όλους τους φορείς που μπορούν να συνδράμουν στη διατήρηση και την ορθή διαχείριση του πολύτιμου και σπάνιου αυτού οικοσυστήματος.

Σύλλογος Ερασιτεχνών Αυτοδυτών «ΤΗΘΥΣ»
Πολίτες Φωκίδας για τον Κορινθιακό
Φυσιολατρικός Ομιλος Παραλιακής Φωκίδας
Από politesfokidas.blogspot.com

Το κρίμα της υπόθεσης είναι οτι δεν ήρθε αυτή η έκθεση προς την περιοχή μας, την Ιτέα, ή την Άμφισσα, ελπίζουμε να βρεθεί η ευκαιρία και να την διοργανώσουν το επόμενο διάστημα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΡΑΛΛΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

Οι Παπαχριστόπουλος-Σταμέλος, κατάφεραν στο 1ο Ράλλυ Φωκίδας να σημειώσουν την 3η συνεχόμενη νίκη τους σε ασφάλτινες επιφάνειες, και ουσιαστικά να θέσουν πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τίτλου! Ο αγώνας εξελίχθηκε σε στεγνές επιφάνειες, σε όλη τη διάρκεια του για τα κορυφαία πληρώματα, γεγονός που βοήθησε στο υψηλό επίπεδο του συναγωνισμού. Όμως, οι ουρανοί άνοιξαν στην τελευταία ειδική μετά από το πέρασμα των πρώτων δέκα αυτοκινήτων, επηρεάζοντας τον αγώνα των πιο πίσω πληρωμάτων. Πίσω στη μάχη της κορυφής, οι Παπαχριστόπουλος-Σταμέλος πίεσαν στο όριο ... με το VW Golf Kit Car σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ουσιαστικά στο δεύτερο loop κατάφεραν και αντέδρασαν ιδανικά στην αντεπίθεση που πραγματοποίησαν οι Βωβός-«ΕΛ-ΕΜ» με το Mitsubishi Lancer EVO IX. Μάλιστα, οι μετρ της ασφάλτου, όπως αποδεικνύεται φέτος, ακολούθησαν μία σοφή στρατηγική στο δεύτερο πέρασμα από τις ειδικές, αφού προτίμησαν να προφυλάξουν τα ελαστικά τους στην πρώτη εκ αυτών, την ε.δ. Αμφίκλεια και ουσιαστικά να επιτεθούν στη συνέχεια. Κάτι που εν τέλει τους δικαίωσε, αφού κατέκτησαν μία δίκαιη νίκη.
Στη δεύτερη θέση της γενικής, και αποκομίζοντας σημαντικούς βαθμούς σε επίπεδο Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ακολούθησαν οι Βωβός-«ΕΛ-ΕΜ». Το κατά πολλούς κορυφαίο ελληνικό πλήρωμα, ξεκίνησε «μουδιασμένα» τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια βρήκε τον καλό του εαυτό και το ρυθμό του, με αποτέλεσμα να διεκδικήσει σε μία επιφάνεια που δεν είναι από τις αγαπημένες του, τη νίκη μέχρι την τελευταία ειδική. Μάλιστα, στην τελευταία Καλοσκοπή αντιμετώπισαν και ένα πρόβλημα με τον κινητήρα, ο οποίος ρέταρε, με αποτέλεσμα να μην τους επιτρέψει να πιέσουν όσο θα ήθελαν και μπορούσαν. Πάντως, το αποτέλεσμα μόνο εξαιρετικό μπορεί να χαρακτηριστεί, αν αναλογιστούμε την δίχρονη απουσία του τέσσερις φορές Πρωταθλητή Ελλάδος από την άσφαλτο, και μάλιστα όταν πρόκειται για την επανεμφάνιση του μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.
Στη μάχη της κορυφής, όμως, βρέθηκαν και οι Μίχος-Χειράκης, οι οποίοι για ακόμα έναν ασφάλτινο αγώνα απέδειξαν ότι σε αυτού του είδους τις επιφάνειες είναι ικανοί για το καλύτερο. Το πλήρωμα του λευκού EVO IX, κέρδισε συνολικά δύο ειδικές διαδρομές, και αν δεν είχε ένα τετ α κε στην δεύτερη Αμφίκλεια, θα μπορούσε στο τέλος να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσουν και σημαντική φθορά στα πίσω ελαστικά τους, η οποία δεν τους επέτρεψε να ρισκάρουν και να πιέσουν όσο θα ήθελαν.
Ο νικητής και συμμετέχων στο διαγωνισμό της Pirelli, Star Driver, Νίκος Θωμά, κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση της γενικής, πραγματοποιώντας έναν στρωτό και με καλό ρυθμό αγώνα. Ο Κύπριος οδηγός, μαζί με τον Άγγελο Λοϊζίδη, κινήθηκαν με ασφάλεια με το Lancer EVO IX και στο τέλος δικαιώθηκαν καταφέρνοντας να τερματίσουν τέταρτοι γενικής, και αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες σε μία επιφάνεια που δεν έχουν πραγματοποιήσει αρκετά αγωνιστικά χιλιόμετρα. Πίσω τους, με σημαντική διαφορά, τερμάτισαν οι Καλούδης-Ρούφος με το Lancer EVO VIII. Το πλήρωμα από τη Θεσσαλονίκη έχασε αρκετό χρόνο στο πρώτο loop ειδικών, τον οποίο και κατάφερε να ανακτήσει στη συνέχεια πιέζοντας και σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους σε επίπεδο γενικής .Την πρώτη εξάδα, συμπλήρωσαν οι Γεροδήμος-Κοτσιλιάνος με το Honda Civic Type-R, οι οποίοι μάλιστα ήταν και οι μεγάλοι νικητές στην κατηγορία F2, έχοντας βάλει πλέον πλώρη για τον τίτλο. Ο πρώην συμμετέχων στο Nissan Cup, κέρδισε τις πέντε από τις έξι ειδικές του αγώνα σε επίπεδο F2, εντυπωσιάζοντας με δεδομένο το υψηλό επίπεδο του συναγωνισμού και σημειώνοντας μία άνετη και πειστική νίκη. Μία επικράτηση που αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική, από τη στιγμή που ο μεγάλος τους αντίπαλος στη διεκδίκηση του τίτλου, Βαγγέλης και ο Σπύρος Ζάχος, βγήκαν με το Renault Clio Ragniotti από το δρόμο, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν. Η βροχή όμως, στην τελευταία ειδική του αγώνα, στην Καλοσκοπή, είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξουν άρδην και τα αποτελέσματα του αγώνα, τόσο στη μάχη των κλάσεων, όσο και σε επίπεδο γενικής. Έτσι, οι Κωνσταντακάτος-Πάλλας κατάφεραν με το Lancer EVO IX να πλασαριστούν στην έβδομη θέση της γενικής, τερματίζοντας μπροστά από τους Παναγιωτόπουλο-Αχτίδα με ίδιο αυτοκίνητο, αφού αμφότεροι πέρασαν από την τελευταία ειδική με στεγνό οδόστρωμα.
Πίσω τους, ακολούθησαν οι Ζάχος-Δεληγιάννης με το Citroen C2 R2, οι οποίοι στο δεύτερο πέρασμα από τις ειδικές κατάφεραν και βελτίωσαν τους χρόνους τους, με αποτέλεσμα να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της F2. Πάντως, αν δεν ήταν από τα πληρώματα που αγωνίστηκαν σε βροχή, θα είχαν τερματίσει ακόμα ψηλότερα, τουλάχιστον σε επίπεδο γενικής κατάταξης. Την πρώτη δεκάδα, συμπλήρωσαν οι Καραμήτρος-Πρίντεζης με ακόμα ένα Lancer ένατης γενιάς, μετά από ακόμα έναν σταθερό και αθόρυβο αγώνα. Στις μάχες των κλάσεων, οι Χαλάτσης-Παπαγεωργίου, πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση με το Nissan Micra, καταφέρνοντας να τερματίσουν τόσο στην 11η θέση της γενικής, όσο και στην πρώτη της Ν/2! Στην Α/6, οι Κυριακόπουλος-Τριπιντής κατάφεραν να επικρατήσουν με άνεση, αν και η αγωνιστική τους απραξία για 6 περίπου μήνες, ήταν εμφανής, όπως μας εκμυστηρεύθηκε και ο ίδιος ο οδηγός. Βλέπετε, στην άσφαλτο, το συγκεκριμένο δίδυμο μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές επιδόσεις. Δραματική, όμως, ήταν η εξέλιξη στην κλάση Α/5, με την νίκη στην κλάση να κρίνεται μόλις στην τελευταία ειδική του αγώνα. Εκεί, οι Πάζης-Κιρλαγκίτση με το Toyota Yaris, που είχαν σταθερά την πρωτοπορία στην κλάση, και μάλιστα με σημαντική διαφορά, είχαν μία μικρή έξοδο στην τελευταία ειδική, η οποία και τους κόστισε πολύτιμο χρόνο, με αποτέλεσμα η νίκη να περάσει στα χέρια των Έξαρχου-Κοτρώνη που ακολουθούσαν με το Toyota Yaris! Μία ανέλπιστη νίκη, για το νεαρό πλήρωμα το οποίο όμως κινήθηκε ταχύτατα στις ειδικές της ιδιαίτερης πατρίδας του. Τέλος. στην κατηγορία Ε, οι Πατσιάς-Τριανταφυλλίδης επικράτησαν με το Renault Clio Williams
Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε ο έκτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από έντονο συναγωνισμό, κρατώντας μας όλους όσους παρακολουθήσαμε τον αγώνα στις μύτες των ποδιών, μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ΠΑΛΜΑ διοργάνωσε ιδανικά τον αγώνα, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ενώ όπου χρειάστηκε αντέδρασε άμεσα, ενώ οι περισσότεροι θα θέλαμε να δούμε περισσότερο κόσμο στις ειδικές διαδρομές. Η συνέχεια θα δοθεί σε δύο εβδομάδες από τώρα, με ειδικές διαδρομές στην ίδια περιοχή, αλλά σε χωμάτινες επιφάνειες. Συγκεκριμένα, στις ειδικές του Ράλλυ ΕΛΠΑ, το οποίο θα σηματοδοτήσει τόσο τον επόμενο γύρο του Παν.Π.Ρ., όσο και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ

Ωράρια λειτουργίας για τα νέα Τμήματα Κολύμβησης

1.Τμήμα Αρχαρίων (υπεύθυνη κ. Πέγκυ Μασούρα)

Α’ ΟΜΑΔΑ 4.00- 4.45 μμ Β’ ΟΜΑΔΑ 4.45- 5.30 μμ

2. Τμήμα Προαγωνιστικής Β’

(υπεύθυνη κ. Ηλιάνθη Παπαλάϊου) Έναρξη : 4.00μμ

3. Τμήμα Προαγωνιστικής Α’

(υπεύθυνος κ. Κώστας Λαλλάς) Έναρξη : 4.30μμ...

4. Τμήμα Αγωνιστικής

(υπεύθυνος κ. Λουκάς Οικονόμου) Έναρξη :4.00μμ

5. Τμήματα Ενηλίκων (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή)

Α. Τμήμα AQUA GUM

(υπεύθυνη κ.Ελισάβετ Κυτεοπούλου) 10.30 – 11.30 πμ

Β. Τμήμα κολύμβησης υπεύθυνη κ. Πέγκυ Μασούρα) Έναρξη 2.45-3.45 μμ

Τμήματα Υδατοσφαίρισης

Υπεύθυνος κ. Κώστας Σακαλής Έναρξη 7.00μμ