Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Βίντεο της σημερινής διαδήλωσης


Όπως προβλέψαμε από το πρωί το ΠΑΣΟΚ χτύπησε με δολοφονική μανία την σημερινή διαδήλωση. Χρησιμοποίησε νέους τρόπους, ρίχνοντας μοτοσυκλέτες επάνω σε διαδηλωτές, με προληπτικές μαζικές συλλήψεις χωρίς αιτία και με πρωτοφανή καταστολή.
Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που κυβερνάνε οτι η Νέα δημοκρατία δεν έπεσε επειδή ήταν ανεκτική αλλά επειδή με τις ίδιες προβοκάτσιες χτυπούσε τις πορείες και τον πολιτικοποιημένο κόσμο.
Ο Χρυσοχοϊδης και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταλάβουν ότι όσο οξύνουν την πόλωση μόνο την καταστροφή έχουν να προσφέρουν, εκτός και αν η επιβολή του στρατιωτικού νόμου έχει γίνει ο στόχος τους.
Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ με τους ταισμένους απο την κυβέρνηση ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, μπορούν να διαστρεβλώνουν συνεχώς αλλά υπάρχει και ο κόσμος που ήταν στους δρόμους.

Προληπτικές Συλλήψεις απο τον Χρυσοχοίδη

Λίγες μόνο μέρες μετά την λήξη της Δίκης του ΕΛΑ και την πανηγυρική αθώωση όλων των κατηγορούμενων , σήμερα η κυβέρνηση για πολιτικούς λόγους χρησιμοποιεί τον αντιτρομοκρατικό νόμο για προληπτικές συλλήψεις πολιτών και καταπατά το άσυλο στην Θεσσαλονίκη χωρίς καμία αφορμή.
Θέλουν να οξύνουν την κατάσταση για να υπάρξει καταστολή και επεισόδια.
Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε αυτοί που μπήκαν στην φυλακή για την υπόθεση ΕΛΑ και τους κατέστρεψαν την ζωή, ούτε η ζωή αυτών που συλλαμβάνουν χωρίς αιτία.
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να φοβίσουν τον κόσμο για να επιβάλουν την πλήρη καταστολή της κοινωνίας. Τα μέτρα που θα πάρουν το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ επώδυνα για τους εργαζόμενους γιατί το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την πολιτική που εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και τοποθετεί την κοινωνία στο περιθώριο.
Το σκληρό και αποτελεσματικό πρόσωπο που θέλει να επιδείξει σε μια κοινωνία που δεν θέλει να κάνει αυτή την περίοδο επεισόδια έχει διπλό μήνυμα και προς τους οικονομικά ισχυρούς αλλά και προς τους εργαζόμενους, ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι αποτελεσματικό στον ρόλο που ανέλαβε, δηλαδή να εξυπηρετήσει τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών και σε αυτό δεν θα διστάσει να καταλύσει το άσυλο, ή οποιονδήποτε άλλο νόμο και δικαίωμα.