Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Εξαφάνιση - Missing Μπορείτε να βοηθήσετε;

Μουμπάρακ τέλος , Παπανδρέου Τραπεζίτες , εργολάβοι ετοιμαστείτε έρχεται η σειρά σας



Παραιτήθηκε ο Χόσνι Μουμπάρακ


Πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της Αιγυπτιακής κυβέρνησης, Όμαρ Σουλεϊμάν, ανακοίνωσε στην κρατική τηλεόραση ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ παραιτήθηκε.

«Με δεδομένες τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα, ο πρόεδρος Μοχάμεντ Χόσνι Μουμπάρακ αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ...

Ημερίδα για την επιτραπέζια ελιά στην Ιτέα

ImageΗ Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ) διοργανώνει ημερίδα για την επιτραπέζια ελιά στο πλαίσιο του Καν. ΕΚ 867/08, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11.30μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυριακοπούλειου – Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας (δήμος Δελφών), Ηλία Τρίγκα 47 Ιτέα Φωκίδας. Πληροφορίες: τηλ. 22653/51100.

Πρόγραμμα ημερίδας
11.00 – 11.20    Προσέλευση – Εγγραφές
11.30 – 12.15    Χαιρετισμοί...

Ανοιχτή συγκέντρωση για τα αιολικά πάρκα στον Κιθαιρώνα απο δημοτική ενότητα Πλαταιών

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΙΩΝ
Θέμα: Ανακοίνωση
Καλούνται όλοι οι φορείς, οι σύλλογοι και οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Καπαρέλλι, την Παρασκευή 11/02/2011 και ώρα 8:30 μ.μ. για ανοιχτή συζήτηση – ενημέρωση για το θέμα της τοποθέτησης αιολικών πάρκων και την καταστροφή του περιβάλλοντος που ...

Εξάρθρωσαν σπείρα διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων στην Πάτρα, που μας θύμισε τους παραχαράκτες της Άμφισσας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών την Τετάρτη συνελήφθησαν ένας 39χρονος Νιγηριανός, ένας 27χρονος Πακιστανός και τρεις Έλληνες, οι οποίοι αποτελούν μέλη εγκληματικής ομάδας, που προέβαινε στην παραχάραξη και κυκλοφορία χαρτονομισμάτων, σε απάτες καθώς και στην διευκόλυνση της παράνομης παραμονής και εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα μας.

Ο συλληφθείς Νιγηριανός – που φέρεται να είναι και ο αρχηγός της ομάδας – μαζί με άλλους εννέα αλλοδαπούς, (από τους οποίους οι πέντε ...

Κόβουν τη πίτα τους στο Οινοχώρι

Η πίτα στο Οινοχώρι

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Όλους τους Οινοχωρίτες και τους φίλους τους, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011 στο Οινοχώρι, όπου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης, από τον Ιερέα Ευάγγελο Τσαπρούνη, με τη χορωδία της Κάτω Τιθορέας και τη χορωδία του Λαογραφικού Συλλόγου ...

Πατέρας 5 παιδιών με Πάρκινσον και εγκεφαλικά ήταν ο ληστής των 200 ευρώ που έπεσε νεκρός απο τις σφαίρες της αστυνομίας. Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο

Xθες το μεσημέρι 46χρονος πατερας 5 παιδιων πυροβοληθηκε -μετα απο καταδίωξη-στον θωρακα από αστυνόμους του ΑΤ πατρων και κατέληξε.
Νωρίτερα ο 46χρονος ειχε αποπειραθει να ληστέψει χωρίς αποτέλεσμα  τα ΕΛΤΑ στην Κάτω Αχαία με μια καραμπίνα.  Πήρε 200 ευρω από πολίτη που βρίσκονταν μέσα στα ΕΛΤΑ και ...

Η πίτα της Εστίας Αγίου Νικολάου Γαλαξιδίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Εστία «Άγιος Νικόλαος» στο Γαλαξείδι, κλείνοντας το έτος 2010 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:
• Τους εκπροσώπους όλων των Μ.Μ.Ε. εντός και εκτός του Νομού Φωκίδας, για την αμέριστη συμπαράστασή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
• Την κα Γιώτα Λαΐνη Κολλιαλή, τέως Αντινομάρχη Φωκίδας για την σημαντική βοήθεια κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας.
• Την Αντιπεριφερειάρχη κα Γιώτα Γαζή για την επίσκεψή της στον χώρο μας στις αρχές του έτους...

Με βαριοπούλες και Καλάσνικοφ οι ληστές στα Άσπρα Σπίτια

 Τσάμπα η ταλαιπωρία με τα κουμπάκια για να μπεις και να βγεις από  τράπεζα , οι ληστές έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιούν ...βαριοπούλα.

Ένα FIAT PUNTO με 4 άτομα κυνηγά η αστυνομία...

Την Εθνική τράπεζα στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας λήστεψαν πριν από λίγο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ...

Σημαντική ανακοίνωση: Νέες καταστροφές έρχονται στη Γκιώνα!

...σε λίγο αυτά τα τοπία θα είναι παρελθόν... Αν τους αφήσουμε!




ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΤΑ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ»
proodsyllogos@kastellia.gr

Δελτίο Τύπου

Ο Προοδευτικός Σύλλογος «Τα Καστέλλια» εκφράζει την εντονότατη ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στη Γκιώνα σε ότι αφορά τη συνεχή επέκταση της εκμετάλλευσης κοιτασμάτων βωξίτη στην περιοχή του ...

Απόκριες στο Κροκύλειο

Τις Απόκριες στο χωριό μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχει ο Σύλλογος γλέντι στον ξενώνα το βραδύ της Κυριακής 6 Μαρτίου.
Σε συνεννόηση πάντα με τον Σύλλογο για κάποια εκδήλωση και την Καθαρά Δευτέρα βρήκαν σύμφωνη την ιδέα του εκπροσώπου του χωριού μας να γιορταστούν τα κούλουμα στο διάσελο.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα και μετά από συζήτηση με κάποιους χωριανούς και φίλους του χωριού μας να διοργανώσουμε και κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στο διάσελο καλώς έχων ο καιρός πάνω απ όλα .
Υπάρχουν χωριανοί και φίλοι του ...

«Θεάτρου παιχνίδια» για παιδιά 7-10 ετών από το προσωπικό της Ι' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων των Δελφών

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Θεάτρου παιχνίδια»

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των εορτών της πόλης της Άμφισσας για τις Αποκριές η Ι΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Άμφισσας για παιδιά 7-10 ετών με θέμα τα αρχαία θεατρικά προσωπεία και τίτλο «Θεάτρου παιχνίδια».
Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικίωση με ...