Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Εγκρίθηκαν τα προγράμματα έργων για την Φωκίδα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας



Στη συνεδρίαση της 27ης Μαρτίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας ψήφισε το πρόγραμμα επενδυτικών δαπανών του 2013 από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.). για την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το ύψος των πιστώσεων για το 2013 ανέρχονται στο ποσό των 4.194.756,00€ (προϋπολογισθέντα έσοδα 2.420.000 και ταμειακό υπόλοιπο 1.774.756,00€. Εντάσσονται 26 νέα έργα....

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ Ν.ΦΩΚΙΔΟΣ

Σήμερα, 23 Μαρτίου 2013, συγκεντρωθήκαμε στο χωριό μετά από πρόσκληση της επιτροπής που συγκροτήθηκε στη Συνέλευσή μας στις 9/3/2013.
Ενημερωθήκαμε αναλυτικά για τα πραγματικά γεγονότα, με πλήρη στοιχεία, για το τι συνέβη και προέκυψε η καταστροφή της Τσούκας του Άη Βασίλη και τον απαράδεκτο και προκλητικό τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να καταστρέψουν την Αλεφάντω, την ανάκληση της απόφασης και το ιστορικό...

Φιλοξενία Ρωσικής δημοσιογραφικής αποστολής στο Δήμο Δελφών.

Ο Δήμος Δελφών είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει διακεκριμένη Ρωσική δημοσιογραφική αποστολή σε συνεργασία με τους συνδιοργανωτές της επίσκεψης, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και τη Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Είκοσι Ρώσοι αρχισυντάκτες, συνοδευμένοι από τον Γενικό Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλο και τον Νικόλαο Κατσικούλη, Ειδικό Σύμβουλο της ΓΓΜΕ, επισκέφτηκαν το διήμερο 18 &19 Μαρτίου το Δήμο μας και ιδιαίτερα τους Δελφούς και το Γαλαξείδι.
Η επίσκεψη ξεκίνησε ανήμερα Καθαράς Δευτέρας από το Γαλαξείδι με ξενάγηση στον ...

Οι Τράπεζες καταρρέουν και οι χρυσαυγήτες πήγαν ...για κατούρημα στο MEGA επειδή δεν τους αρέσουν τα σήριαλ, . Αυτό είναι κόμμα!!!

Το σκυλί κατουράει στην πόρτα
του αφεντικού του
Την ώρα που η Κύπρος, συγκλονίζεται από την εξώθηση σε κατάρρευση της Κυπριακής οικονομίας από το Γιούρογκρουπ και τους τραπεζίτες του Βορρά, την ώρα που η Ελλάδα ταρακουνιέται μαζί με ολόκληρη την Νότια Ευρώπη από την ένταση του οικονομικού πολέμου. Η χρυσή Αυγή έκανε συγκέντρωση έξω από το Mega για να διαμαρτυρηθεί για την προβολή Τούρκικων σήριαλ στο κανάλι την ημέρα της 25ης Μαρτίου...
Γιατί άλλο άλλωστε θα μπορούσε να κάνει πορεία και συγκέντρωση αυτό το κόμμα;
Για τους λαθρομετανάστες που κατέστρεψαν την Κυπριακή οικονομία; Όλος ο κόσμος βλέπει τους Τραπεζίτες να καταστρέφουν τις χώρες με την σειρά .
 Δεν είναι εύκολα πλέον τα παραμύθια με τους λαθρομετανάστες που έχουν εντολή να σερβίρουν, δεν μπορούν να κρύψουν άλλο τα εγκλήματα των τραπεζιτών.
Των τραπεζιτών σαν και αυτούς που έχουν την ιδιοκτησία της Τράπεζας Πειραιώς, τον Βαρδινογιάννη και τον Αγγελόπουλο που προστάτευσαν στην Βουλή όταν τους χάρισε ο Σαμαράς και η Τρόικα εσωτερικού την Αγροτική Τράπεζα.
 Των Βαρβινογιάννηδων που  είναι συνιδιοκτήτες του Mega  και πήραν και τις δύο Κυπριακές Τράπεζες δώρο.
Δεν είναι τυχαίο ότι πήγαν στο κανάλι του Τραπεζίτη και δεν ανέφεραν τίποτα για τις τράπεζες, δεν είναι τυχαίο ότι ο Βουλευτής Παππάς της Χρυσής Αυγής έβγαλε το πουλί του και κατούρησε, αγαπάνε πολύ τα πουλιά όπως δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία...

Η κυπριακή καταστροφή ξεκαθαρίζει την γραμμή της ανατροπής στην Ελλάδα



 
Το κυπριακό θρίλερ των τελευταίων ημερών με την ολέθρια για τον κυπριακό λαό κατάληξη βρίθει στοιχείων χρήσιμων για την εξαγωγή συμπερασμάτων για την ελληνική αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστό­σο δύο συ­μπε­ρά­σμα­τα προ­κύ­πτουν αβί­α­στα για τον κα­θέ­να/μια χωρίς να απαι­τούν ει­δι­κές γνώ­σεις οι­κο­νο­μί­ας και γε­ω­πο­λι­τι­κής: αφε­νός ότι η ευ­ρω­παϊ­κή κρίση όχι μόνο δεν ανα­κό­πτε­ται αλλά βα­θαί­νει θέ­το­ντας πλέον στην ημε­ρή­σια διά­τα­ξη υπαρ­ξια­κά ζη­τή­μα­τα για την ευ­ρω­ζώ­νη αν όχι συ­νο­λι­κά για την ΕΕ, και αφε­τέ­ρου πως ο δρό­μος της αντι­πα­ρά­θε­σης με τα ισχυ­ρά κέ­ντρα της Ευ­ρώ­πης και όχι μόνο, δεν μπο­ρεί να στη­ρι­χθεί σε κα­νε­νός εί­δους «μπλό­φα» καθώς είναι φα­νε­ρό πως δεν είναι δυ­να­τό να απει­λή­σεις ισχυ­ρό­τε­ρους αντι­πά­λους μ’ ένα «όπλο χωρίς σφαί­ρες».
Το κα­θή­κον της ελ­λη­νι­κής αρι­στε­ράς ήταν και είναι να εκ­φρά­σει με όλους τους δια­θέ­σι­μους τρό­πους την αλ­λη­λεγ­γύη προς τον κυ­πρια­κό λαό...

Παπαδόπουλος: Πανηγυρίζει ο Βγενόπουλος – Εσωσε τις καταθέσεις του, διαγράφονται τα χρέη του


Παπαδόπουλος: Πρέπει να εξετάσουμε την έξοδο από το ευρώ

Παπαδόπουλος: Πρέπει να εξετάσουμε την έξοδο από το ευρώ


Ιδιαίτερα καταγγελτικός εναντίον «όσων πανηγυρίζουν στην Ελλάδα» για τις εξελίξεις στην Κύπρο, αλλά κυρίως εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί.
Μιλώντας στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό Αstra 92,8, o Nίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για κλοπή των ...

Άρχισαν τα όργανα: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ «ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Σφοδρή επίθεση κατά της Γερμανίας, δευτερευόντως και άλλων ισχυρών κρατών της ΕΕ, εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν, τονίζοντας ότι το Βερολίνο επιδιώκει την ηγεμονία στην ευρωζώνη και ότι δεν έχει το δικαίωμα να υπαγορεύει επιχειρηματικά μοντέλα σε άλλες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Η Γερμανία», δήλωσε ο υπουργός στο Reuters, «δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει το επιχειρηματικό μοντέλο για άλλες χώρες στην ΕΕ». Δεν θα πρέπει, υπό το πρόσχημα τεχνικών οικονομικών θεμάτων, «να πνίγονται άλλες χώρες», υπογραμμίζει.

Προσθέτει δε ότι «δεν θα πρέπει η Γερμανία, η Γαλλία και η Βρετανία να λένε ‘θέλουμε τα χρηματοοικονομικά κέντρα [να είναι] σε αυτές τις τρεις χώρες και οι άλλες να σταματήσουν’....

Ο Περγαντάς εκδρομή στο Στρασβούργο...


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ     Λαμία  26 -03-2013
       ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  
                                  
     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Κλέαρχος Περγαντάς ως επικεφαλής της Ελληνικής Εθνικής Αντιπροσωπείας, συμμετείχε στην 24η Ολομέλεια του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στις 18-21 Μαρτίου 2013 στο Στρασβούργο της Γαλλίας.
Στο επίκεντρο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού αυτού Φόρουμ της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης υπήρξαν  οι ...

Ο σύλλογος χιονοδρόμων ορειβατών Ιτέας Κίρρας στον Ταυρωπό ποταμό.

...

Ο Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης από την Ιτέα στο 8ο φεστιβάλ υπεραποστάσεων δρόμου

Στις 23-24 Μαρτίου, ο Ζεμαδάνης Κωνσταντίνος από την Ιτέα συμμετείχε στο 8ο φεστιβάλ υπεραποστάσεων δρόμου που  πραγματοποιήθηκε στο παλιό  αεροδρόμιο του ελληνικού. Στον αγώνα των 24ωρών, οι αθλητές  έπρεπε να τρέξουν όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούσαν σε ελεγχόμενη  διαδρομή 1 χιλιομέτρου. Ο αγώνας  ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι  στις 3μμ και ολοκληρώθηκε την  Κυριακή το μεσημέρι στις 3μμ...