Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

MUSIC DEFAULTERS live στο Roadhouse Blues Club






Το επόμενο Σάββατο 15-10 στις 9.30 το βράδυ οι 

MUSIC DEFAULTERS 

ζωντανά στο ROADHOUSE BLUES CLUB



*Αύριο Σάββατο 8-10 το ROADHOUSE θα είναι ανοιχτό από τις 9.30 μ.μ.

Ψυχραιμία παιδιά και πως ένας τετράχρονος ισοπεδώνει τον Αίσωπο!



Προσπαθώ να ξεχάσω της σκηνές βίας των ΜΑΤ που ζήσαμε και πάλι στην Αθήνα...
Να ξεχάσω πως το υπουργείο Εκφοβισμού του Πολίτη παράγγειλε δακρυγόνα 900.000 ευρώ.
Να μην αρχίσω να φωνάζω που όταν ο Πούτιν πρότεινε οικονομική ενίσχυση 25 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο Γιωργάκης του μιλούσε για την ...κλιματική αλλαγή.
Να μην εκραγώ όταν διαβάζω:
"...Ο Β. Σαραλιώτης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 10 ετών για συνέργεια στη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008. Κατέθεσε αίτηση αναστολής της ποινής που του είχε επιβληθεί, επικαλούμενος ...

Νέο πρόγραμμα για επενδύσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                          Άμφισσα, 7 Οκτωβρίου 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στης 7 Οκτωβρίου ανοίγει το νέο πρόγραμμα για επενδύσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αφορά το μέτρο 123Α «Αύξηση της αξίας γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.
            Τα ποσοστά ενίσχυσης για τις μικρές, πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιδοτείται με ποσοστό ...

Απανωτά χτυπήματα στη Διαμαντοπούλου απο τα ΑΕΙ Ομοβροντία αρνήσεων για τη συγκρότηση των Συμβουλίων


Της ΑΝΝΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ
Σε πανικό βρίσκεται το υπουργείο Παιδείας αντικρίζοντας τον κίνδυνο να αποτύχει παταγωδώς στην κατάκτηση του πρώτου ορόσημου της εφαρμογής του νέου νόμου για τα ΑΕΙ, τη συγκρότηση των περιβόητων Συμβουλίων.


Μετά την άρνηση των πανεπιστημίων να υπογράψουν τις διαπιστωτικές πράξεις για τη δρομολόγηση των διαδικασιών ανάδειξης των νέων οργάνων, η υπουργός ανέλαβε να διορίσει η ίδια τις επιτροπές που θα αναλάβουν τη «βρώμικη δουλειά». Ακόμα ψάχνει... Παράλληλα, προσπαθεί ν' αντέξει την ομοβροντία αρνήσεων που συνεχίζει να δέχεται από πρώην πρυτάνεις, αντιπρυτάνεις και καθηγητές από το σύνολο σχεδόν των ΑΕΙ της χώρας να συμμετάσχουν σε διορισμένες επιτροπές εκλογής των (εσωτερικών) μελών των Συμβουλίων.
Είναι πλέον απέλπιδες οι προσπάθειες που καταβάλλονται. Πρόσφατα, στελέχη του υπουργείου επικοινώνησαν με συνταξιούχο καθηγητή και (πολύ) πρώην αντιπρύτανη του Ε.Μ. Πολυτεχνείου ο οποίος βρίσκεται περίπου στο μέσον της 8ης δεκαετίας της ζωής του. Το τηλέφωνο έκλεισε γρήγορα...
Οι προθεσμίες
Οι προθεσμίες, που η ίδια η υπουργός έθεσε, πλέον απειλούν την ίδια και το νόμο....

Στην απόλυση - εφεδρεία όλοι οι «33άρηδες»


Σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας θα βρεθούν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι ΟΤΑ και υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα συμπληρώνουν στα 55* χρόνια τους 35 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας (δηλαδή όσοι έχουν σήμερα 33 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας), «εφόσον η συμπλήρωση της ως άνω υπηρεσίας και του ως άνω ορίου ηλικίας χωρήσουν μέχρι την 31.12.2013 και δικαιούνται σύνταξη»

Αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων το νέο νομοσχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία που ...