Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Τα Καλάσνικοφ είναι μονόδρομος

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο υπουργός Προστασίας της Ολιγαρχίας, Νίκος Δένδιας, ότι η χώρα είναι γεμάτη Καλάσνικοφ.
Ο Νίκος Δένδιας επικαλέστηκε, ως δικαιολογία, τα ατελείωτα σύνορα της χώρας και όλοι έμειναν στην αρλούμπα του ότι «η ακτογραμμή της Ελλάδας είναι ίση με την ακτογραμμή της Αφρικής». Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική.
Η Ελλάδα είναι γεμάτη Καλάσνικοφ επειδή τα Καλάσνικοφ είναι η πιο σίγουρη επένδυση.
Οι Έλληνες αγοράζουν μαζικά Καλάσνικοφ επειδή η ευρωζώνη διαλύεται, το Χρηματιστήριο πάει κατά διαόλου και οι Τράπεζες δεν μπορούν πια να εγγυηθούν ούτε τις καταθέσεις των πολιτών...

ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ...ΑΝΑΘΕΣΗ! ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ

 
Μία ανάρτηση από την νέα ιστοσελίδα της Ιτέας
epikourositeas.blogspot.gr  που εξηγεί τον τρόπο που επέλεξε η Αντιδήμαρχος  πριν απο σας για σας για να ...ενημερώνεστε.
Λέγαμε και μεις γιατί η κυρία Λαΐνη δεν στέλνει ενημερώσεις στην σελίδα μας όπως κάνει ο Δήμος Δελφών, γιατί δεν ενημερώνει την σελίδα του δήμου και δίνει όλες τις ανακοινώσεις της σε γνωστή ιστοσελίδα της Άμφισσας.
Μας είχε απασχολήσει με τον γιό , και τώρα απευθείας αναθέσεις στον γαμπρό.
Εσείς Ιτιώτες μην τα κοιτάτε αυτά , εσάς επέλεξε να σας βάλει να χορέψετε Χάρλεμ σέικ «Harlem Shake» την Κυριακή ... εις υγείαν !!!!!!!
(Iteanet)

Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές!!..

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012, εργάσιμη ημέρα και παραμονή της μεγάλης εορτής. Τα παιδιά κι όχι μόνον, έχουν από ενωρίς πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης ψάλλοντας τα κάλαντα, ενώ η υποτονική στα μαγαζιά κίνηση συνοδεύεται από τις μουσικές προτιμήσεις του ''υπεύθυνου'' στην Δημοτική Ενότητα Ιτέας, για την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.
Κάποιοι όμως, ακόμα και αυτήν την ώρα, αντί να ασχοληθούν με τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και με τις προετοιμασίες της μεγάλης εορτής, αφιερώνουν τον χρόνο τους για το κοινό καλό και την ενεργητικότητά τους, στην προσπάθεια για την ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου. Έτσι είναι και έτσι έγινε.
Στις 24 Δεκεμβρίου 2012 λοιπόν, η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας κα Λαϊνη, ως υπεύθυνη της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Δελφών, ενέκρινε και υπέγραψε, την κατεπείγουσας (!) προτεραιότητας ανάθεση της ''Δημιουργίας ενοποιημένης διαδικτυακής παρουσίας (όπως λέει) του Δήμου Δελφών''. Και ...

Κλιμάκιο τεχνικών της Π.Ε. Φωκίδας επισκέφτηκε την Τολοφώνα για εκτίμηση των καταστροφών


Στις 26/03/2013 κλιμάκιο μηχανικών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας μετέβη στον Παραλιακό οικισμό της Τολοφώνας...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ Η ΠΡΩΤΗ (Α΄) ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΣΧΟΟΑΠ) ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝΟ Δήμος Δελφών παρουσίασε την Τετάρτη 26.03.2013, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης της Πολυδρόσου την πρώτη (Α΄) φάση του χωροταξικού  σχεδιασμού (ΣΧΟΑΑΠ), της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού του Δήμου Δελφών. Η παρουσίαση έγινε από την ομάδα των μελετητών και την παρακολούθησαν: Ο Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παρνασσού Στάθης Θάνος, ο αρμόδιος...