Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Χανιά: Άστεγος βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι

Νεκροί στους δρόμους των πόλεων της χώρας μας.
Τρεις νεκροί πριν λίγες μέρες στον Βόλο , άλλοι τρεις στην Αθήνα , ένας στα Χανιά. Αυτοί είναι όσοι έχουμε μάθει επίσημα, χωρίς αυτούς που δεν θα μάθουμε ποτέ.

Όχι δεν είμαστε στην εποχή των ιστοριών της κατοχής και της πείνας που ζήσανε οι γονείς και οι ...

Σαν σήμερα δολοφονείται ο Νίκος Τεμπονέρας από στελέχη της ΟΝΝΕΔ

temponeras-cmyk2.jpg


Εικοσιένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του 38χρονου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα από μέλη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας κατά τη διάρκεια μαθητικών κινητοποιήσεων.
Το φθινόπωρο του 1990, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανακοινώνει πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία που προβλέπει μεταξύ άλλων λειτουργία ιδιωτικών ΑΕΙ, κατάργηση της δωρεάν παροχής συγγραμμάτων, επιβολή χρονικού ορίου στις σπουδές, πιθανό περιορισμό του πανεπιστημιακού ασύλου, επιβολή ομοιόμορφης ενδυμασίας, έπαρση της σημαίας κ.ά.
Οι πρώτες καταλήψεις ξεκινούν ...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΝΙΚΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΩΡΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ-

Την πρώτη τους νίκη κερδίζουν οι δημότες του Ωρωπού ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ. Στις 4-1- 2012 το Ειρηνοδικείο Καπανδριτίου έκανε δεκτή την ομαδική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν πέντε (5) κάτοικοι από τον Αυλώνα, Βαρνάβα και Καπανδρίτι για τη μη διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ.
Με προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Καπανδριτίου απαγορεύεται η...

Ενδείξεις πλαστογράφησης εγγράφων για να αποφύγει την στράτευση από τον Κ. Αϊβαλιώτη

Πλήθος ερωτηματικών και αμφιβολίες σχετικά με τη γνησιότητα των εγγράφων που χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ, κ. Κώστας Αϊβαλιώτης για να αποφύγει τη στράτευση του, γεννά επιστολή του Φρανκ Μπάρετ γενικού γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών Φρανκ Μπάρετ, προς το Γενικό Προξενείο Ελλάδος...

Με αλυσίδες για Καρπενήσι και Άμφισσα...

51ο χιλιόμετρο
Μάχη την νύχτα με το χιονιά για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς...

Χωρίς σοβαρά προβλήματα αυτή την ώρα η κυκλοφορία στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών είναι σε ύφεση.

Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία προς Καρπενήσι από τη Ράχη Τυμφρηστού μέχρι τη σήραγγα "Παύλου Μπακογιάννη", από το 55ο έως το 65ο χλμ. Αλυσίδες επίσης χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται προς Άμφισσα από ...

ΓΑΠ ο... μπουρλοτιέρης.


Του Δημήτρη Μυ
Σαν  μπουρλοτιέρη, που κατάφερε να τινάξει την παγκόσμια οικονομία στον αέρα εμφανίζει τον Γιώργο Παπανδρέου το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy! Δυστυχώς δεν μπορούμε να γελάσουμε με το υπονοούμενο της καρικατούρας, γιατί  το... παιδάκι με τα σπίρτα αν πράγματι κατάφερε κάτι, είναι να βάλει φωτιά σε... μπατζάκια. Τα δικά του και τα δικά μας.
Έχοντας κανείς βιώσει την καταστροφή που προκάλεσε στον τόπο ο ΓΑΠ σε μόλις δυο χρόνια, δυσκολεύεται ίσως να ...