Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΝ ΕΤΗ 2012 ....ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΔΩΡΙΔΑΣ

makrinidoridos001 250x180 Μια εβδομάδα χωρίς τηλέφωνα στη Μακρινή ΔωρίδοςΚομμένα από τον ΟΤΕ λόγω τεχνικής βλάβης είναι τα τηλέφωνα στη Μακρινή Δωρίδος και σε συνδυασμό με την απουσία κάλυψης κινητής τηλεφωνίας, οι κάτοικοι του χωριού είναι απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Μόνη λύση που έχουν για να επικοινωνήσουν είναι να μεταβούν ψηλά στο βουνό, στα 1.100μ. περίπου, για να πιάσουν σήμα από Πελοπόννησο. ..

Χάλια ατελείωτα και η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα

Η εκδίκηση της φανερής κάμερας

H εκδίκηση της ιστορίας, είναι ένα πιάτο που καταναλώνεται κρύο, αν όχι παγωμένο όπως λένε οι σοφοί.

Ο άνθρωπος που συνέταξε τον τυποκτόνο νόμο και αυτός πρώτος θέσπισε την τιμωρία της κρυφής κάμερας, προδόθηκε από τον φανερό τηλεοπτικό φακό. Όχι εκείνον των συστημικών ΜΜΕ, ούτε αυτόν της δημόσιας τηλεόρασης. Αλλά από τον ...

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε εχθές 3/5/12 η προγραμματισμένη περιοδεία στην Φωκίδα του Εκπροσώπου του κινήματος κυρίου Τέρενς Κουίκ.
Ο Εκπρόσωπος του κινήματος πλαισιωμένος από το επιτελείο του και τους υποψηφίους Βουλευτές των Ανεξάρτητων ...

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΤΕΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας ευχαριστεί θερμά το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας για την πολύ όμορφη εκδήλωση που παρουσίασε την Τετάρτη 2 Μαϊου 2012 στο χώρο του Ιδρύματος. 
Οι μαθητές του ...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ


Ένα μέρος της αγωνιστικής  ομάδας του Ν.Ο.Ι. πήρε μέρος για πρώτη φορά φέτος στους Κολυμβητικούς αγώνες «8ο Κύπελλο Ευρίπου 2012» που διεξήχθησαν στις 28-29 Απριλίου στη Χαλκίδα.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αψηφώντας την άσχημη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν αφού οι προπονήσεις ξεκίνησαν 13 Φεβρουαρίου 2012 (το μοναδικό κολυμβητήριο του νομού ήταν κλειστό από 15 Οκτωβρίου 2011). Σημειωτέον δε ότι από 18 έως 22 Απριλίου το Κολυμβητήριο ήταν και πάλι κλειστό λόγω λασποβροχής (όταν τα υπόλοιπα ανοικτά κολυμβητήρια λειτουργούσαν κανονικά ) χάνοντας έτσι σημαντικές προπονήσεις πριν από τους αγώνες.
Πρωτεργάτης των προσπαθειών τους ο προπονητής τους κ. Λουκάς Οικονόμου που με υπομονή και επιμονή ...