Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής «20.10.2011: Αντί για μέρα νίκης, νύχτα πένθους»

«Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής συμμετέχει στον πόνο των οικείων και των συντρόφων του οικοδόμου Δημήτρη Κοτζαρίδη, στελέχους του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, που έχασε τη ζωή του στη μάχη για την κοινωνική πρόοδο. Έχει πια τη δική του θέση στο μαρτυρολόγιο του αγώνα της εργατικής τάξης.

 Εκφράζει τη συμπαράστασή του για την απρόκλητη βία που υπέστησαν, στους δεκάδες αγωνιστές του ΚΚΕ, αλλά και σε όσους από άλλες οργανώσεις προσέτρεξαν με αυταπάρνηση στην καυτή ζώνη για να αποσοβήσουν αυτό που έβλεπαν ως ...

Δημοπράτηση δίκτυων ύδρευσης Ιτέας


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Διεύθυνση:Πλατεία Κεχαγιά
Πληροφορίες: Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021
Ηλεκτ. Δ/νση:

Α.Δ.Τ.: 13/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Την 25η/10/2011 δημοπρατείται από το Δήμο Δελφών το έργο «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Ιτέας».

Την 25η/10/2011 δημοπρατείται το έργο ...

Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, Του Πάνου Παναγιώτου, το αφιερώνουμε στην Βουλευτή μας

 Ναι σε όλα ψήφισε η Βουλευτής Φωκίδας , και  η κατρακύλα συνεχίζεται.
Για να μην λέει ότι δεν γνώριζε της αφιερώνουμε το παρακάτω άρθρο. Αν δεν κάνουμε λάθος σπούδασε Οικονομικά, δεν μπορεί ...θα καταλάβει τί μας έχει κάνει μέχρι τώρα, στο κάτω κάτω το έχουν καταλάβει εδώ και πολύ καιρό εκατομμύρια συμπατριώτες μας και ας μην είναι και Οικονομολόγοι.

Στη μαύρη επέτειο των δύο ετών από την έναρξη της 'ελληνικής κρίσης' τα στοιχεία για την οικονομία της Ελλάδας είναι τόσο δραματικά χειρότερα απ' ότι πριν την κρίση που μπορεί κανείς να κάνει λόγο για δύο εντελώς διαφορετικές χώρες.

 Με βάση τα όσα μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστά από τα ελληνικά και τα διεθνή ΜΜΕ, τον Οκτώβριο του 2009 η Ελλάδα αποφάσιζε, ήδη, την προσφυγή της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ώστε να προετοιμαστεί ένα σχέδιο 'διάσωσης' της. Λίγους μήνες αργότερα το σχέδιο 'διάσωσης' είχε καταρτιστεί και η Ελλάδα υπέγραψε το Μνημόνιο με την Τρόικα το οποίο θα έλυνε τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και θα άνοιγε το δρόμο της ανάπτυξης εντός δύο με τριών ετών. Σήμερα, γνωρίζουμε πως η Ελλάδα όχι μόνο δε σώθηκε αλλά βούλιαξε σε μία βαθιά ύφεση, ενώ υπέστη δραματική χρηματοπιστωτική, χρηματιστηριακή, τραπεζική και κοινωνική βλάβη.

Αποτελεί, ωστόσο, αυτό μία έκπληξη; Καταρτίστηκε πράγματι ένα σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας το οποίο απλά δεν εφαρμόστηκε σωστά και έτσι δεν πέτυχε; Η απάντηση την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω είναι, μάλλον, αρνητική. Μία σειρά στοιχείων ...

Νεκρός διαδηλωτής στο Σύνταγμα


Η τραγική κυβέρνηση φέρνει την βία στην ζωή μας και τις πόλεις μας.
Ο Δημήτρης Κοτσαρίδης μέλος του ΠΑΜΕ νεκρός  σήμερα στο Σύνταγμα.
Ο 53χρονος οικοδόμος ήταν μέλος του  ΠΑ.Μ.Ε και Γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων στον  Βύρωνα.
Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι δέχθηκε πέτρα κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος  και πέθανε απο ανακοπή καρδιάς.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MARFIN ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΤΩΡΑ

Κυρία Παπαθανάση δεν σε εξουσιοδότησε κανείς στην Φωκίδα να καταστρέψεις τον τόπο


Την στιγμή που ολόκληρη η Φωκίδα είναι ανάστατη συζητά και αντιδρά με απεργίες καταλήψεις και διαδηλώσεις , η εκπρόσωπος της Φωκίδας στην Βουλή ετοιμάζεται να ψηφίσει το νομοσχέδιο που θα διαλύσει τον Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Το νομοσχέδιο που θα φέρει απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων. Το νομοσχέδιο που θα καταργήσει τις οποιεσδήποτε δυνατότητες συνδικαλισμού, μετατρέποντας τους εργαζόμενους σε δούλους.
Αν θες να εκφράσεις κυρία Βουλευτής την Φωκίδα καταψήφισε τους κλέφτες του κόμματός σου, αυτούς που επι δεκαετίες κατέστρεφαν τον τόπο . Καταψήφισε τους συνεργάτες των Τσουκάτων και των Μαντέληδων, την διαπλεκόμενη συντροφιά που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Καταψήφισε την κυβέρνηση που πήρε το χρέος στα 250 δισεκατομμύρια και θα το παραδώσει στα 450 δισεκατομμύρια σε ελάχιστα χρόνια, αφαιρώντας ταυτόχρονα όλα τα χρήματα μας από την τσέπη.
Αν δεν τα καταψηφίσεις όλα αυτά να ξέρεις ότι δεν θα εκφράζεις πλέον την Φωκίδα και τους κατοίκους της, που έχουν εκφραστεί γι αυτά τα θέματα, αλλά τον στρατό κατοχής των τραπεζών και των οικονομικά ισχυρών. Θα είσαι για μας ένας από τους στρατιώτες που διαλύουν την χώρα και την ζωή των κατοίκων της.

Η κυβέρνηση αυτή δημιουργήθηκε για να χρεοκοπήσει την χώρα και όχι για να την σώσει. Χρησιμοποίησε όλα τα ψέματα και τις πονηριές για να πάρει την εξουσία και στην συνέχεια εξευτέλισε την δημοκρατία κάνοντας τα αντίθετα απο όσα πρέσβευε και το ένα συνταγματικό πραξικόπημα μετά το άλλο. Τελευταίο οχυρό της τα ΜΑΤ και τα δικαστήρια, ελπίζοντας πως η αντίσταση του κόσμου θα καμφθεί.

Η Φωκίδα είναι ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο και καθήκον της Βουλευτού είναι να ψηφίσει ΟΧΙ

Φωκικός-Παναχαική 0-0, To νέο απόκτημα του Φωκικού, ο Θ. Στόϊκος, μιλάει για τα φετινά του σχέδια και τις φιλοδοξίες του.


Η ομάδα της Άμφισσας, που για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε πλήρη σύνθεση, με τα νέα της αποκτήματα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδωσε ελπίδα για πολύ καλές εμφανίσεις το προσεχές διάστημα.
Οι προσθήκες που έκανε η διοίκηση άλλαξαν το πρόσωπο του Φωκικού προς το καλύτερο. Σήμερα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, είδαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αρκετές ευκαιρίες και ευχαριστήθηκαν έναν καλό και πολλά υποσχόμενο Φωκικό. Πριν το ματς τηρήθηκε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Σπανοσωτηρόπουλου.

Συγκεκριμένα, στο α’ ημίχρονο ο Φωκικός έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Στόικο, μετά ...

Συνέλευση στην Στρόμη για τις γεωτρήσεις


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΕΩΝ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝ. ΣΤΡΟΜΗΣ
ΤΟΠ.ΚΟΙΝ. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ                                            
Στρόμη 18  Οκτωβρίου 2011     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ :
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 29/10/2011και ώρα 11:00 στη πλατεία της Τοπ. Κοιν. Στρόμης σε κοινή Γενική Συνέλευση των δύο Κοινοτήτων με θέμα ...

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Αθήνα άπειρος λαός στους δρόμους

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τελευταίων ετών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών
Η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι κόσμο από νωρίς το μεσημέρι.
Η πορεία κάλυπτε όλους τους δρόμους από το Πεδίον του Άρεως έως το Σύνταγμα. Το ...