Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Δικαιώθηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Καλλικρατικούς Δήμους Δελφών και Δωρίδας
Η Αντιπεριφερειάρχης διακόπτει σε τρεις εργαζόμενους του δήμου το επίδομα προϊσταμένου
- Δεν το δικαιούνται γιατί δεν ήταν προϊστάμενοι πριν μεταταχθούν στο δήμο.
- Η Περιφερειακή Ενότητα θα διεκδικήσει τα χρήματα ως αχρεωστήτως καταβληθέντα...

Κάποιοι γλεντάνε

Την στιγμή που η φτώχεια αυξάνεται στον τόπο μας, μερικά περιστατικά επίδειξης χλιδής  έρχονται να μας προβληματίσουν.
Με μια δεξίωση ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου που είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας, φίλος και κουμπάρος του Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά και ο αδελφός του μέτοχοι του ομίλου εταιρειών Παπαϊωάννου Group  εγκαινίασαν το νέο διώροφο κτήριο της εταιρείας τους στην Γραβιά....

Δίστομο. 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχικού Θεάτρου

Το Ερασιτεχνικό Θέατρο ...πάει Δίστομο για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Από αύριο Πέμπτη 23 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 31 Αυγούστου το υπαίθριο θέατρο στο λόφο του Μαυσωλείου της Μαρτυρικής κωμόπολης του Διστόμου Βοιωτίας φιλοξενεί το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχικού Θεάτρου που τείνει να γίνει μια εξαιρετική ''σκηνή'' ανάδειξης της καλλιτεχνικής προσπάθειας θιάσων από όλη την Ελλάδα. ...Ο θεσμός, που ξεκίνησε και συνεχίζει να οργανώνει η ''Θεατροφρένεια'' Διστόμου (http://theatrofreneia.blogspot.gr/ ), είχε πέρυσι μια καταπληκτική ''πρεμιέρα'' με πάνω από 500 ενεργούς θεατές από όλη την περιοχή, καθε μέρα.

Και φέτος αρωγός της προσπάθειας των...

Τρόικα: Ανήθικοι Κερδοσκόποι - Άρπαξαν 1,28 δισ. ευρώ από την Ελλάδα σε 1 ημέρα!

Η διεθνής των τοκογλύφων οι οποίοι "διασώζουν" την Ελλάδα, εισέπραξαν σήμερα το ομόλογο των 3,2 δισ. ευρώ από την δευτερογενή αγορά, το οποίο εξοφλήθηκε βέβαια στο 100% της αξίας του και το οποίο απειλούσε να πτωχεύσει την χώρα.
Και ποιος το εισέπραξε; Κανένα "πειρατικό" fund, γερακιών των διεθνών αγορών; Όχι βέβαια! Η ίδια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε μία οικονομική συναλλαγή που καταδεικνύει περίτρανα πώς κερδίζουν οι "σωτήρες", η τρόϊκα, δισεκατομμύρια σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, αλλά και σε βάρος των Ευρωπαίων πολιτών, τους οποίους υποχρεώνουν να δανείζουν την Ελλάδα με τον περίφημο Μηχανισμό Στήριξης, όταν θα ήταν πολύ οικονομικότερο για όλη την Ευρώπη να προχωρούσε σε διαγραφή μέρους του χρέους της Ελλάδας.
Ιδού λοιπόν τι ακριβώς εκτυλίχθηκε γύρω από το σημερινό ομόλογο για να γίνει καλύτερα αντιληπτό ...

THE AMAZING SPIDER-MAN" στην Άμφισσα

Το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας συνεχίζει τις προβολές στο θερινό σινεμά "ΣΙΝΕ ΑΛΣΟΣ", που βρίσκεται στο αλσύλλιο "Ευθ. Ζουμάς" (κοντά στην πάνω πλατεία)!

Σήμερα  Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στις 21.15 θα προβληθεί η νέα ταινία "THE AMAZING SPIDER-MAN"!!

Η Δωρική ¨γαζέλα¨ και η Ολυμπιονίκης!

Χιλιαδού
Μεγάλα αφιερώματα Αθηναϊκών εφημερίδων στην πρωταθλήτρια δρόμων από τη Δωρίδα Αθηνά Κοϊνη και την θεία της Μεσερέτ Ντεφάρ Ολυμπιονίκη στα 5.000 μ.


Δισέλιδα  αφιερώματα έκανε ο Κυριακάτικος Αθηναϊκός τύπος (Πρώτο ΘΕΜΑ και ΕΘΝΟΣ της Κυριακής) στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια στίβου Αθηνά Κοϊνη από τη Δωρίδα και στη θεία της (από τη μητέρα της) Ολυμπιονίκη Μεσερέτ Ντεφάρ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από τη  αρχή...