Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Με πορεία και συγκέντρωση συμπαράστασης απολογήθηκαν οι μαθητές σήμερα στην Ιτέα



Σήμερα πήγαν να απολογηθούν στο Αστυνομικό τμήμα Ιτέας για τις περσινές κινητοποιήσεις, μαθητές του Λυκείου Ιτέας μετά από αναφορά των ονομάτων τους από στελέχη της ΝΔ στην Ιτέα. Δεν ήταν μόνοι τους, οι δρόμοι γέμισαν από την πορεία των συμμαθητών τους, μαζί τους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η ΕΛΜΕ που είχε κηρύξει στάση εργασίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων της Ιτέας και της Άμφισσας, αλλά και κάτοικοι που ήρθαν να συμπαρασταθούν....

Συγκέντρωση την Τετάρτη για το Νοσοκομείο της Άμφισσας, συμπαράσταση απο τους συλλόγους

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΆΜΦΙΣΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα στις 11:30 πμ πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Άμφισσας , η προγραμματισμένη εκδήλωση του σωματείου μας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το Γ.Ν Άμφισσας και τα Κέντρα Υγείας του νομού μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δελφών , δημοτικοί και περιφεριακοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι κομμάτων ,ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου , εκπρόσωποι σωματείων , συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν το προβληματισμό τους σχετικά με την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί το Γ.Ν Άμφισσας και τα Κέντρα Υγείας του νομού λόγω τηςυποχρηματοδότησης και υποστελέχωσής τους , τέλος δήλωσαν ότι θα στηρίξουν με την παρουσία τους , τη διαμαρτυρία που διοργανώνει το σωματείο μας τη Τετάρτη 10/12/14 στις 15:00 μμ στην είσοδο της πόλης της Άμφισσας.,,,

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την κλήση σε απολογία των μαθητων της Ιτέας

Κάλεσμα σε συμμετοχή στην συγκέντρωση στο Α.Τ. Ιτέας 

Την Δευτέρα 8-12-2014 καλούνται να απολογηθούν στην Ιτέα, μαθητές  του Λυκείου, που συμμετείχαν στις περσινές κινητοποιήσεις. Οι οποίοι στοχοποιήθηκαν από στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας .
Τόσο η τοπική ,όσο και Πανελλαδικά η κοινωνία έχει τοποθετηθεί ενάντια σε αυτήν την διαδικασία. Με πολλά ψηφίσματα Συλλόγων και μάζεμα εκατοντάδων υπογραφών από τον Μάρτη 2014, όταν ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη  ενάντια σε καθηγητές που είναι μέλη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ως υποκινητές των μαθητών.
Οι μαθητές , ως κομμάτι της σχολικής κοινότητας , έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν αιτήματα για ...