Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Στο εξωτερικό βλέπουν αυτά που αποκρύπτουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα

Ο "εθνικός κομιστής" κομίζει τώρα τον φασισμό

Οι διαπλεκόμμενοι προτιμούν πλέον τον Φασισμό μπας και σωθούν από την κοινωνία που είναι έτοιμη να εκραγεί.
Δείτε τι λένε στο εξωτερικό:
Independent: Φασίστες περιπολούν την Αθήνα αποδεκατίζοντας και δολοφονώντας
"Aπειλητικά φυλλάδια προειδοποιούν ομοφυλόφιλους ότι μετά τους μετανάστες έρχεται η σειρά τους"

Την προσοχή της Ευρώπης στις επιθέσεις κατά μεταναστών στην Ελλάδα εφιστά αρθρογράφος της εφημερίδας Independent, που αναφερόμενη στη ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ ΠΕΛΑΓΙΚΩΝ ΨΑΡΙΩΝ



Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
Πληροφορίες: Νικ. Σιδηρόπουλος
Νικ. Αράχωβας
Τηλέφωνο : 2265350547

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2012 στην Π.Ε. Φωκίδας

Στις 30/8/2012 ολοκληρώθηκε πρόγραμμα δειγματοληψιών ελαιοκάρπου σε όλες τις ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Φωκίδας ....

Καταγγελία για το Κέντρο Πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών Νομού Φωκίδας, Γιατί ο Δήμος το χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο;

ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Η ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ;
 ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 5ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                            
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ                                         
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ:  Αγνοείται η εκπροσώπηση της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας στο «Κέντρο Πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών Νομού Φωκίδας»

Με επιστολή – καταγγελία, η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή προς τους Υπουργούς Υγείας, Εσωτερικών, τον Ο.ΚΑ.ΝΑ., την Κ.Ε.Δ.Ε. και την Ε.Ε.Τ.Α.Α., καταγγέλει ότι αγνοείται η εκπροσώπηση της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας στο Συμβούλιο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Κέντρο Πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών Νομού Φωκίδας».
Συγκεκριμένα στην επιστολή της αναφέρει τα εξής:...

Οι αστυνομικοί σκοτώνουν 44 μεταλλωρύχους και δικάζουν για δολοφόνους τους ...επιζήσαντες τραυματίες και τους συλληφθέντες.

Αυτοί είναι ...νόμοι και αυτοί είναι ...δικαστές

Ν.Αφρική: Οι Μεταλλωρύχοι κατηγορούνται για τη σφαγή των μεταλλωρύχων

Κατηγορίες σε βάρος 270 μεταλλωρύχων που συνελήφθησαν μετά τη δολοφονία 34 συναδέλφων τους από τα πυρά αστυνομικών, στο πλαίσιο απεργίας για αύξηση των απολαβών, απαγγέλλει η εισαγγελική αρχή της Νότιας Αφρικής.
Οι αρχές επικαλούνται το εθιμικό δίκαιο: «όπου άνθρωποι κατηγορούνται με κοινό ...

Το παζάρι της Κίρρας

Λίγο μικρότερο σε σχέση με τις άλλες χρονιές πραγματοποιείται αυτές τις μέρες το παζάρι της Κίρρας

Στην φωτογραφία βλέπετε έναν πωλητή με την πραμάτεια του, στον τοίχο
Ξύλινες βέργες που χρησιμεύουν για το τίναγμα της ελιάς στον παραδοσιακό ελαιώνα της Άμφισσας, με τα πανύψηλα δένδρα και την μοναδικής ποιότητας καρπό.

Αυτή είναι η Ελλάδα, η παράδοση ...
μαζί με την πλαστική καρέκλα , τους λουκουμάδες τον γύρο και τα εντοιχισμένα αγάλματα στους τοίχους των σπιτιών της Κίρρας. Ένα παραδοσιακό παζάρι σε έναν τόπο που ...

Οι βουλευτές της Συμπολίτευσης και της Χρυσής Αυγής ψήφισαν τροπολογία για τα χρέη των ΠΑΕ!

Ευνοϊκή τροπολογία ρύθμισης των χρεών για τις ΠΑΕ

Σανίδα σωτηρίας για τις ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα αναμένεται να αποτελέσει η κατάθεση της τροπολογίας ρύθμισης των χρεών την Πέμπτη στη Βουλή.

Η τροπολογία αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση την ερχόμενη Τρίτη (28/8) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ θα περάσει σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και ενδέχεται να μην πάρουν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την παρασκευή (24/8), θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία μέσω της υπαγωγής τους στη νέα ρύθμιση.

Newsroom ΔΟΛ"
'Οταν διαβάζαμε την παραπάνω είδηση απο τον ΔΟΛ,κάποιες μέρες πριν,κουνούσαμε όλοι το κεφάλι καθώς σκεφτόμασταν πόσο οι πολιτικοί μας εντός του Κοινοβουλίου δεν εχουν αλλάξει μυαλά. Για άλλη μια φορά,οι ίδιοι συστημικοί πολιτικοί δίνουν στους ίδιους επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες Ανωνύμων Εταιρειών,την ευκαιρία να πληρώσουν όποτε και ότι θέλουν.
Αλλα είχαμε κάνει ένα λάθος.Δεν ψήφισαν την τροπολογία μόνο οι συστημικοί βουλευτές των μνημονιακών κομμάτων. Η τροπολογία,η οποία μπήκε άσχετα και εμβόλιμα σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής, ψηφίστηκε και απο τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και από τα "αντισυστημικά παλικάρια" της Χρυσής Αυγής!...