Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Σατυρικά κείμενα από το Στείρι

"Του ΔΝΤ ανήμερα" οι εκλογές, είπε στη διακαναλική ο πρωθυπουργός -"Χρεωκοπία ή χρεωκοπία" το δίλημμα

- Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΤΟΥ PAMELOUKETO

Στις 11. 10 τελείωσε η διακαναλική. Το http://pamelouketo.blogspot.com/  σας μεταδίδει τώρα τη δική  τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργό.

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Η ώρα είναι 9.08 λεπτά και σας μιλάμε από το στούντιο του Μεγάρου Μαξίμου live. Βλέπετε και το ωραίο μας στούντιο. Το τραπέζι σε σχήμα Ταυ, να μας θυμίζει το Δέλτα Νι Ταυ. Με ξύλο καρυδιάς και λάκα το τραπέζι, μόνο η κάσα του μακαρίτη λείπει πάνω του. Το στούντιο...
 τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Θα το δώσουμε και σε εξωτερικές παραγωγές να  γυρίζονται και τσόντες, να...  πληρώνουμε το χρέος.  Αγαπητοί τηλεθεατές  θα παρακολουθήστε  αμέσως τώρα τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού, τον οποίο και καλωσορίζουμε. Καλησπέρα σας κύριε πρωθυπουργέ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για την πρόσκλησή μου.

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν κάνει τίποτα. Θα σας χιλιοπαρακαλέσουμε
 να μας κάνετε μια εισαγωγή. Σας χιλιοπαρακαλώ προσωπικά. Και σας παρακαλώ αν ...

Μαύρο στους ψεύτες

Εχει πλάκα: Πρώτα ΣΑΣ δούλεψαν κανονικότατα («λεφτά υπάρχουν, αυξήσεις στα όρια του πληθωρισμού») για να τους ψηφίσετε και να γίνουν κυβέρνησή μας.
Την επόμένη (της αρπαγής της ψήφου ΣΑΣ) διαπίστωσαν (Λοβέρδος)  «ότι δεν υπάρχει σάλιο» και άρχισαν να βάζουν το χέρι στο βάθος της τσέπης μας.
Ταυτόχρονα άρχισαν να κόβουν μισθούς, συντάξεις, να δημιουργούν κινεζικό εργασιακό περιβάλλον (ανασφάλιστη εργασία, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, αύξηση ορίων εργάσιμου βίου, απολύσεις χωρίς κόστος για τους εργοδότες κλπ). Ταχύτατα, ολοκληρώνουν το έργο του ξεπουλήματος της χώρας (συμφωνίες για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, λιμάνια στους Κινέζους, αεροδρόμια, στους Γερμανούς, τρένα στους Γάλλους,  , ταχυδρομεία στους Βέλγους, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ αρχαιολογικούς χώρους, παραλίες,  σ όποιον προλάβει…)

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά, εμφανίζεται ενώπιόν ΣΑΣ (στη διακαναλική συνέντευξη του την περασμένη Δευτέρα) για να ΣΑΣ επιπλήξει  που δεν εκτιμάτε το έργο του και να ΣΑΣ απειλήσει ότι αν δεν ...

Ανοικτό κείμενο για διαβούλευση απο τους "Πολίτες στο Προσκήνιο"

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ

Η δημοτική κίνηση "Πολίτες στο Προσκήνιο" φιλοδοξώντας αυτές οι εκλογές να χαρακτηρισθούν από προγραμματικό λόγο καταθέτουν σε δημόσια διαβούλευση το παρακάτω "ανοικτό" κείμενο.
Απευθυνόμαστε στον κάθε πολίτη. Που πιστεύει στην ανάγκη μιας οργανωμένης παρέμβασης στα κοινά του Δήμου. Στην ανάγκη συμμετοχής της κοινωνίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Συμμετοχικό προυπολογισμό : Εφαρμοζεται με επιτυχία στην Ευρώπη κ απαιτεί δραστική ενεργοποίηση των πολιτών. Μέσα από συνελεύσεις των δημοτών γίνεται δεσμευτικό ...

Οι χρυσαυγανακτισμένοι πολίτες του Αγίου Παντελέημονα και οι επιθέσεις στους συριζαίους


Η είδηση της επιθέσεως στον Άγιο Παντελέημονα με αυγά και γιαούρτια, προ ολίγων ημερών, στον Αλαβάνο και στην Πορτάλιου του Σύριζα είναι λίγο πολύ γνωστή. Παίχτηκε σε κανάλια, παράθυρα κ.ο.κ., οπότε δεν την επαναλαμβάνουμε. Για όσους δεν γνωρίζουν, πχ: κλικ (επίσης με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε πολύ υλικό).

Ως επί τω πλείστον αυτό το γεγονός παρουσιάστηκε ως επίθεση "αγανακτισμένων πολιτών" του Αγίου Παντελέημονα, χωρίς να διευκρινιστεί βέβαια αυτό που εδώ και καιρό φωνάζουμε από αυτό το ιστολόγιο. Ότι δηλαδή η συγκεκριμένοι "αγανακτισμένοι πολίτες" δεν είναι παρά -κατά 99%- μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.
Πράγμα που φυσικά, ωρυόμενα, δεν αποδέχεται ένα κομμάτι της μπλογκόσφαιρας,...