Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Ο Δήμος σταμάτησε το χορευτικό της Ιτέας


Μία από τις λίγες προσφορές του Δήμου για τα παιδιά μας, σταμάτησε φέτος. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, τα παιδιά μας δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα χορού. Αιτία για αυτό το γεγονός είναι ότι ο Δήμος δεν έχει ξεκινήσει τα δωρεάν μαθήματα, για τους μαθητές των σχολείων της Ιτέας και το μέλλον του χορευτικού φαίνεται αβέβαιο.
Για ποιόν λόγο σταματήσατε αυτήν την απασχόληση των παιδιών μας;
Στις μέρες μας είναι λίγες οι θετικές διέξοδοι της νεολαίας. Τα παιδιά χαίρονται που μαθαίνουν χορούς και που μπορούν ισάξια να συμμετέχουν στις χαρές της κοινωνίας μαζί με τους μεγαλύτερους. Το να μπορέσουν τα παιδιά να αποφύγουν τις οθόνες των σπιτιών και να μπορέσουν να αθληθούν λιγάκι, μαζί με άλλα παιδιά ...
,είναι πολύ καλό για την φυσική τους κατάσταση και την κοινωνική τους εκπαίδευση.
Η πόλη μας είναι πιο φτωχή χωρίς χορευτικό. Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου θα φανερώσουν αυτήν την φτώχεια. Ο εύκολος τρόπος να μαζέψεις το χορευτικό με τα παιδιά και τις οικογένειές τους δεν θα υπάρχει πλέον.
Δεν ξέρω τις θα κάνετε τα χρήματα που γλιτώσατε από το χορευτικό αυτό που ξέρω είναι ότι η ζημιά που έχετε κάνει, είναι πολύ μεγάλη.