Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε στους Δελφούς η διαδικασία διαβούλευσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής περιόδου2014 – 2020.


Ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά στην ημερίδα: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας –Έργα Φωκίδας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», που πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς.


Στους Δελφούς πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου ημερίδα με τίτλο: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Έργα Φωκίδας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για μια συνάντηση, που μαζί με τις αντίστοιχες της Χαλκίδας, της Λιβαδειάς, και του Καρπενησίου, καθώς και το Αναπτυξιακό Συνέδριο στα Καμένα Βούρλα, ολοκληρώνουν μια ανοιχτή διαδικασία με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την συνεργασία της Περιφέρειας με τους φορείς σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας για το σχεδιασμό της Ε΄προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020...

Δίστομο ''Το μεγάλο μας τσίρκο'' - Τεράστια επιτυχία. Συγκλονιστικές ερμηνείες και μεγάλη προσέλευση

Ένα μικρό ιστορικό
Ήταν το περασμένο καλοκαίρι που ανέβηκε η ιστορική και υπέροχη αυτή παράσταση στους γειτονικούς Δελφούς, και αποφασίσαμε τότε να την δούμε μαζί με πολλούς φίλους.
Στην παρέα, εννοείται, ήταν και ο Τάσος ο Σταθάς, ο σκηνοθέτης της χθεσινής παράστασης και ηθοποιός, μαζί με άλλα μέλη της ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑΣ.
Είχαν προηγηθεί έντονες πολιτικές συζητήσεις και προβληματισμοί για το μέλλον της χώρας μας αλλά και για το παρόν, και ήμασταν φορτισμένοι και με αρκετή οργή για τους ανίκανους ξενόδουλους προδότες που κρατούν το μέλλον μας στα βρώμικα χέρια τους...