Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! Βίντεο που καταθέτει στεφάνι στο 5/42 στο Κλήμα Φωκίδας

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής η διπλή δολοφονία με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι.
Ως δράστης συνελήφθη 36χρονος...

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΞΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΥΠΑΚΙ


Όσοι περπάτησαν προς την πατερίτσα αλλά και προς το Διάσελο, διαπίστωσαν ότι πολλά δένδρα έχουν κοπεί κατά μήκος και των δύο δρόμων και μάλιστα λίγα μέτρα, έξω από το χωριό μας και ακριβώς πάνω στον δρόμο.
 Η παράνομη ξύλευση είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείτε κάθε χρόνο, ωστόσο την φετινή χρονιά παρατηρήσαμε αύξηση του φαινομένου.
 Κατά πληροφορίες μας, δεν είναι μόνο περαστικοί ή κάτοικοι διπλανών χωριών μας, ...

Απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στις 11 Μαΐου



Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 11 Μαΐου στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ

Η απεργία είναι η απάντηση των εργαζομένων στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι άνεργοι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι οι οποίοι με το εθνικό σχέδιο για την οικονομία καλούνται και πάλι να πληρώσουν και όχι οι έχοντες και κατέχοντες, δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Γ. Παναγόπουλος, μετά τη συνεδρίαση της ...

Δεντροφύτευση στην Ποτιδάνεια


Το Σάββατο στις 26-3-2011 το Τοπικό Συμβούλιο προχώρησε σε δεντροφύτευση μικρών δεντρυλλίων στο χώρο του Αι Γιώργη μέχρι την Αλωνιά.
Το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας, στα πλαίσια του προγραμματισμού που έχει κάνει για τον περαιτέρω καλλωπισμό των πλατειών, των χώρων της Μαγγάνης του Αι Γιώργη, προμηθεύτηκε δενδρύλλια που ταιριάζουν στο φυσικό πλούτο του τόπου μας και τα οποία είναι ανθεκτικά και ταιριαστά.
Έτσι προμηθεύτηκαν αρκετά δεντράκια, οξιές, βελανιδιές και αριές, από το Δασαρχείο Αγρινίου και τα οποία θα ...

Φεύγουν τα ΜΑΤ και τα μηναχήματα από την Κερατέα


Αυτή τη στιγμή γίνεται αλλαγή βάρδιας των ΜΑΤ.
Τα ΜΑΤ θα αποχωρήσουν και ΟΛΕΣ οι αστυνομικές δυνάμεις, με τη μεταφορά των μηχανημάτων, που αναμένεται μέχρι σήμερα το απόγευμα. Ήδη οι εργολάβοι είναι καθ' οδόν για να μεταφέρουν τα μηχανήματα από το Οβριόκαστρο.
Μεταξύ υπουργού και δημάρχου, με την παρουσία του μητροπολίτη, συμφωνήθηκαν τα εξής:...

2ος ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Μετά την επιτυχία της πρώτης πεζοπορίας στα μονοπάτια του χωριού μας, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΠΑΚΙΩΤΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ ΄΄ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ΄΄
 δίνει και πάλι την ευκαιρία σε όλους μας σαν μια παρέα να περπατήσουμε μέσα στο μοναδικό και πανέμορφο, δάσος από βελανιδιές, οξιές, έλατα και καστανιές που περιβάλει το χωριό μας.
 Έτσι λοιπόν ...

Με τους όρους του Συλλόγου Ποτιδανείων η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο Τρίκορφο

Συζητήθηκε η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) Αιολικού σταθμού Παραγωγής Ενέργειας ισχύος 13 ΜW της εταιρείας  "ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΟΛΙΚΗ ΤΡΙΚΟΡΦΩΝ Α.Ε"  στη θέση  "Τρίκορφο"  του Δήμου Δωρίδας Ν. Φωκίδας από την Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Λαμία, Πλατ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) παρουσία και του Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχου Περγαντά με θετικά αποτελέσματα για την ένσταση που είχε υποβάλλει ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και το Δήμο.
Συγκεκριμένα η επιτροπή έκανε αποδεκτή την ένστασή  μας για αλλαγή στην θέση των ...

Εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους, λόγω του χιονιά

Το καταφύγιο της Οίτης σήμερα , καλό χειμώνα

Περιπέτειες έφερε χθες ο ξαφνικός χιονιάς σε μία 32χρονη μητέρα και το τρίχρονο παιδάκι της από την Αγγλία, όταν εγκλωβίστηκαν με το όχημά τους στον δρόμο προς το δημοτικό διαμέρισμα Συκιάς του δήμου Δωρίδας.

Το χιόνι έφτανε τους 30 πόντους και ήταν αδύνατη η κίνηση του αυτοκινήτου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η 7η ΕΜΑΚ όπου μαζί με τρεις ...

Δυστύχημα με νεκρό στον δρόμο Δεσφίνας Ιτέας


Ένας 32χρονος έχασε την ζωή το απόγευμα της Κυριακής όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 300 περίπου μέτρων.
Το δυστύχημα έγινε στον δρόμο Δεσφίνα. Ιτέας  όταν το αυτοκίνητο ...

Συζήτηση για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ιτέας, απο την επιτροπή αγώνα Ιτέας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ιτέα 17.4.2011
Αγαπητοί συμπολίτες,

Πέρασαν μόλις τρεισήμισι μήνες από την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης” και βλέπουμε όλοι μας πως η Ιτέα και οι κάτοικοι της, άρχισαν να πληρώνουν για πράγματα που δεν ευθύνονται. Συγχωνεύσεις σχολείων, απομάκρυνση Δημοτικών υπάλληλων και τώρα ερχόμαστε μπροστά στον κίνδυνο να απολέσει η πόλη μας τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Τροχαίας και δεν ξέρουμε τι άλλο θ’ ακολουθήσει!...

ΓΑΠ: ΣΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ 26 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ!!!

pap_psalidoxeris
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ! Ο ΛΑΟΣ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ!
Όσα γίνονται τούτες τις μέρες από τον Γ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του δεν πρέπει να είναι μόνο πρωτοφανή για την ιστορία αυτής της χώρας αλλά και πρωτοφανή και καταγέλαστα στα παγκόσμια χρονικά.
Ο Γ. Παπανδρέου ενώ ανακοίνωσε ένα πρωτοφανές ιστορικά πακέτο λεηλασίας της χώρας και του ελληνικού λαού ύψους 26 δις ευρώ για την περίοδο 2011-15 (κι ένα γιγάντιο πακέτο ιδιωτικοποιήσεων 15 δις μέχρι το 2013 και 50 δις μέχρι το 2015), παρέλειψε κάτι πολύ ουσιαστικό:...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ Συνέρχεται την Δευτέρα στο Λιδωρίκι Ποιοί μετέχουν και τι θα συζητήσουν


Του Περικλή Ν. Λουκόπουλου

Συνέρχεται αύριο Δευτέρα το απόγευμα στο Λιδωρίκι , για πρώτη φορά, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (ΔΕΔ) του Δήμου Δωρίδος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου .

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη τα θέματα που θα συζητηθούν και θα τα εισηγηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση είναι,

1ο . Συζήτηση για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Δωρίδος, με γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο

2ο. Συζήτηση επί του προσχεδίου σύνταξης του προϋπολογισμού του Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2011.

Στην Επιτροπή Διαβούλευσης που είναι 50μελής προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος Κώστας ...

Κερατέα: Μιλούν οι κάτοικοι