Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/5/2014 ΣΤΙΣ 20:00Το Σάββατο 10/5/2014 στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας,η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας υποδέχεται το σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη και την νέα του δημιουργία με τίτλο ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ.
Στην προβολή εκτός από τον σκηνοθέτη θα παρευρεθούν και άλλοι συντελεστές της ταινίας καθώς και ο δημιουργός των 12 σχεδίων για την ταινία και συντοπίτης μας Παναγιώτης  Μητσομπόνος.
περίληψη...

Σήμερα Σάββατο στην Άμφισσα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου από την Αριστερή ΠαρέμβασηΤο  Σάββατο 10 Μαΐου η Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των θέσεών της για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, στις 7:00μμ στην Άμφισσα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών (παλιό δημαρχείο) στην Πλατεία Κεχαγιά.

Τις θέσεις θα παρουσιάσουν ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βασίλης Ζούμπος και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Παντελής Μπρόφας.

Οι υποψήφιοι της Αριστερής Παρέμβασης στην Φωκίδα είναι οι...

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Στην Άμφισσα θα βρεθεί την Τετάρτη 14/5/2014 ο Μανώλης Γλέζος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης
Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ
Κεντρικός ομιλητής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλης Αποστόλου
Τετάρτη 14 Μάη 2014 στην Πλατεία Λαού, στις 1 το μεσημέρι.

Γιατί ψηφίζουμε με την καρδιά μας για τον τόπο μας

Με σεισμό ξύπνησε σήμερα η Ιτέα

Στις 6:04 σήμερα το πρωί η Ιτέα ξύπνησε από  σεισμό που έγινε ιδιαίτερα αισθητός και συνοδεύτηκε από βοή.
Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 της κλίμακας ρίχτερ είχε επίκεντρο 14 χιλιόμετρα νότια ανατολικά της Άμφισσας μέσα στον Κρισαίο κόλπο ανάμεσα σε Γαλαξίδι και Ιτέα κοντά στην Ιτέα και ήταν  επιφανειακός με αποτέλεσμα να γίνει ιδιαίτερα αισθητός στην περιοχή.