Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ο Κώστας Μίχος νέος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Αντικαθιστά τον Ι. Ράμμο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έπειτα από τις πρόσφατες εξελίξεις, οι οποίες οδήγησαν στην παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Ιωάννη Ράμμου, διενεργήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες οι οποίες οδήγησαν στην εκλογή νέου Αντιπεριφερειάρχη.

Σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2014, μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης, εκλέχθηκε ομοφώνως νέος Αντιπεριφερειάρχης, ο Κώστας Μίχος.

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας (Υψηλάντη 1, Λαμία).

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: ...

Πολυτεχνείο '73: Οι ΛΟΚατζήδες που έσωσαν τους εξεγερμένους από τη μανία των δυνάμεων καταστολής και η εκτέλεση από Δερτιλή



Παρουσίαση βίντεο και κειμένου του Αντώνη Κακαρά για ο Πολυτεχνείο

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων "Σπάρτακος", θέλοντας να τιμήσει την τεράστια προσφορά της νεολαίας και την ΕΞΕΓΕΡΣΗ του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, αλλά και την στάση ηρωικών φαντάρων που αρνήθηκαν να εκτελέσουν τις δολοφονικές διαταγές των ακροδεξιών Χουντικών, σώζοντας φοιτητές από τη μανία των Ασφαλιτών. Την ίδια στιγμή βεβαίως που ο φασίστας στρατιωτικός δολοφονούσε εν ψυχρώ με το υπηρεσιακό του περίστροφο.


Δημοσιεύουμε κείμενο ενός εξίσου σεμνού, αλλά κυριολεκτικά σημαντικού αγωνιστή και διανοούμενου, του απόστρατου του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά όχι του κινήματος, Αντώνη Κακαρά....

Η αυθεντική προκύρηξη της συντονιστικής του Πολυτεχνείου 1973 ακόμα επίκαιρη