Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

“Ονείρου Ελλάς" δια χειρός Κώστα Φέρρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα μονοπάτια του ρεμπέτικου θα μας ξεναγήσει ο Κώστας Φέρρης με το "Καφέ Αμάν" του, το Σάββατο 14 Αυγούστου
Το "Καφέ Αμάν του Φέρρη", δημιουργήθηκε το 2001, και εμφανίστηκε επανειλημμένα από τότε, σε νυχτερινά κέντρα και σε δεκάδες συναυλίες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη σημερινή του παρουσίαση, το Καφέ Αμάν αριθμεί 16 μουσικούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και οχτώ τραγουδιστές. Η ενορχήστρωση περιλαμβάνει όλη τη γκάμα των οργάνων του εθνικού μας τραγουδιού, από μπουζούκια και μπαγλαμάδες μέχρι κανονάκι, βιολί και κλαρίνο.
Ο τίτλος της παράστασης είναι "Ονείρου Ελλάς", όπως άλλωστε και ο τίτλος της τηλεοπτικής σειράς της ΕΤ3, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Φέρρης και ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις Δημοτικές εκλογές

Δελτίο Τύπου
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας διαψεύδει τις φήμες που διαδίδονται με προφανείς σκοπούς περί συνεργασίας του με υποψηφίους Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ (επίσημους ή ανεπίσημους) στην Φωκίδα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με την πολιτική πρόταση για την Αυτοδιοίκηση τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ.
Η πρόταση και η εφαρμογή του "Καλλικράτη" απο τα δύο αυτά κόμματα ουσιαστικά φέρνει σήμερα το τέλος της Αυτοδιοίκησης που γνωρίζαμε.
Η ανάθεση αυξημένων αρμοδιοτήτων στους νέους Δήμους, χωρίς την ανάλογη αύξηση τον κονδυλίων, μεταφέρει την κεντρική κρατική χρεοκοπία στην περιφέρεια και φέρνει ...