Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Οι "...υποκριτές" της Ιτέας κόβουν την πίτα τους στον Πήγασο το Σάββατο

Η πίτα της ...Υποκριτέας συνεχνίας

Ο Σύλλογος της  Ιτέας ΥποκρΙΤΕΑ Θεατρική Συντεχνία σας καλεί στο κόψιμο της πίτας του το Σάββατο 26-1-2013 στις 21:30 στον Πήγασο .
Ελάτε  να κόψουμε μαζί την πίτα και να ανταλλάξουμε ευχές για την νέα χρονιά .
Μια  νέα προσπάθεια ξεκίνησε για το θέατρο και τον πολιτισμό στον τόπο μας και ελπίζουμε να εξελιχθεί σε ένα  χώρο που όλοι θα μπορούμε να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

http://www.facebook.com/Ypokritea

http://ypokritea.blogspot.gr/2013/01/blog-post_537.html

Η δεξιά ξαναγίνεται φασιστο - δεξιά. Φωνάζουν οι κλέφτες να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι.

Η αποτυχία των μνημονίων και την ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και αυξάνει τα κέρδη των πλουσίων ,φτάνει στα όριά της.
Η Τρικοματική κυβέρνηση απέτυχε και με ενορχηστρωτή την ΝΔ και θλιβερούς συμπαραστάτες το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ οδηγούν την ελληνική κοινωνία στα άκρα με την πόλωση και την σύγκρουση.
Όποιος αποκαλύπτει τον ρόλο τους βαπτίζεται τρομοκράτης, όποιος ονοματίσει τα εγκληματικά συμφέροντα που υποστηρίζει η κυβέρνηση βαφτίζεται αναρχικός και φιλοτρομοκράτης .
Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα φαίνεται να μετατρέπουν την φασιστική επιλογή απο περιφερειακή και συμπληρωματική επιλογή σαν την κεντρική πολιτική επιλογή για να μπορέσουν να διασωθούν.

Το άθλιο non paper της ΝΔ και το πλαστό της βίντεο για τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο



Η πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το άθλιο non paper της ΝΔ και το πλαστό της βίντεο...