Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η δεξιά ξαναγίνεται φασιστο - δεξιά. Φωνάζουν οι κλέφτες να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι.

Η αποτυχία των μνημονίων και την ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και αυξάνει τα κέρδη των πλουσίων ,φτάνει στα όριά της.
Η Τρικοματική κυβέρνηση απέτυχε και με ενορχηστρωτή την ΝΔ και θλιβερούς συμπαραστάτες το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ οδηγούν την ελληνική κοινωνία στα άκρα με την πόλωση και την σύγκρουση.
Όποιος αποκαλύπτει τον ρόλο τους βαπτίζεται τρομοκράτης, όποιος ονοματίσει τα εγκληματικά συμφέροντα που υποστηρίζει η κυβέρνηση βαφτίζεται αναρχικός και φιλοτρομοκράτης .
Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα φαίνεται να μετατρέπουν την φασιστική επιλογή απο περιφερειακή και συμπληρωματική επιλογή σαν την κεντρική πολιτική επιλογή για να μπορέσουν να διασωθούν.

Το άθλιο non paper της ΝΔ και το πλαστό της βίντεο για τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο



Η πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το άθλιο non paper της ΝΔ και το πλαστό της βίντεο...


Πρόκειται για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Καλούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν το σύνολο του επίμαχου βίντεο και όχι το πλαστογραφημένο από τη ΝΔ. 
Το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα: 
«Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. 
Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ».


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί επίσης να δουν όλοι το βίντεο με τις πραγματικές δηλώσεις του βουλευτή.


*****


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ


Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης διατείνεται ότι: «Τέσσερις μέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Mall ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος στοχοποιεί το εμπορικό κέντρο καλώντας τους συντρόφους τους να πάρουν τα όπλα".

Επίσης, διακινεί βίντεο το οποίο έχει πειραχτεί και αλλοιώνει τις δηλώσεις του βουλευτή, απομονώνοντας συγκεκριμένα σημεία της ομιλίας του:






Επίσης, ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ζητεί την παρέμβαση της Δικαιοσύνης με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

«Ο, κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, 4 ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα" τονίζει ο κ. Κεδίκογλου και προσθέτει:

"Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα. Από τον κ. Τσίπρα να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση και τον κ. Διαμαντόπουλο να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία».


Στο παιχνίδι της άθλιας προπαγάνδας και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρηγνύει τα ιμάτιά του από χθες το βράδυ, επειδή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας τον κάλεσε να συνταχθεί, μαζί με όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, υπέρ της προάσπισης της νομιμότητας. Αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το θεωρεί προσβολή!», σημειώνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, τονίζοντας:

«Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί προσβολή να ανήκει σε αυτόν ο κατά τη δήλωσή του "αναρχικός" βουλευτής Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλος, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Mall είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο κτίριο «ανομία» σε συνέντευξη Τύπου. Αλλά και είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ασκεί στέλνει στους πολίτες το μήνυμα "αυτοκτόνα ή πάρε όπλο", απειλώντας μάλιστα τους πάντες ότι "οι μέρες τους είναι μετρημένες"».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε η ώρα να επιλέξει: συντάσσεται με τη νομιμότητα ή συγκαλύπτει την ανομία; Ανέχεται την στοχοποίηση ή όχι από βουλευτή του; Δικαιολογεί τη βία, ως αντίδραση ή όχι; Ας αφήσει τις προφάσεις περί ευθιξίας και ας ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τις συνιστώσες του. Η πρόταση μομφής εις βάρος του από την ελληνική κοινωνία έχει ήδη υποβληθεί», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.


Τι είπε στην πραγματικότητα ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη Τύπου - απολογισμό του έργου του στην Καστοριά μίλησε κατά της βίας, χαρακτήρισε ως ανομία πλήθος αυθαιρεσιών του κράτους και τόνισε ότι η οργή των πολιτών πρέπει να γίνει δημιουργική αντίσταση.





Ολόκληρη η δήλωση του Διαμαντόπουλου

«Θλίβομαι που μπαίνουν σε μια διαδικασία μικροκομματική για να εξισώσουν τη βία με την Αριστερά. Η βία δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Ποιός μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν στη διαδικασία για αυτά τα μικροκομματικά οφέλη και εξισώνουν αυτές τις καταστάσεις; Δεν μιλήσαμε για βία. Και αυτοί που θάλουνε να μας φέρουν να υπογράψουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων να γίνουμε δηλωσίες θα αποτύχουνε.
Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα
Βία είναι τα τρία μνημόνια
Βία είναι να μην μπορείς να ταίσεις το παιδί σου.
Βία είναι να μην έχει ρεύμα για τα βασικά
βία είναι να μην έχεις φάρμακα
Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο.
Ανομία είναι που ο λαός της Αθήνας δεν μπορεί να κατέβει στην παραλία να κάνει μπάνιο γιατί όλα είναι κλειστά από κέντρα
Βία είναι η ΡΙΚΟΜΕΞ και το ΣΑΜΙΝΑ. Όλα αυτά είναι βία
Αυτό όλο δημιουργεί τις αντιδράσεις σε αυτούς που πλήττονται να έχουν μια αντίδραση η οποία δεν είναι θεμιτή. Ξέρετε γιατί;
Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο.
Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από το ΣΥΡΙΖΑ.»


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

Πρόκειται για μια άθλια επίθεση εκ μέρους της κυβέρνησης με σκοπό την τρομοκράτηση της κοινωνίας. Αποκαλύπτονται πλήρως οι σχεδιασμοί του κ. Δένδια και των ομοίων του, οι οποίοι πλέον στρέφονται ευθέως εναντίον της δημοκρατίας. Η στρατηγική της έντασης και του εμφύλιου διχασμού επιστρατεύεται για να δικαιολογήσει την εξοντωτική πολιτική του μνημονίου.

Kαι η δήλωση-απάντηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου

Θα μπορούσε να αποτελεί απλά μια κακοστημένη φάρσα και μια άθλια κοπτοραπτική,δυστυχώς όμως πρόκειται για την πολιτική της κυβέρνησης,μια πολιτική λάσπης ένας οχετός που δεν έχει τέλος,καλώ τον εισαγγελέα να παρέμβει και να στείλει στη δικαιοσύνη τους λασπολόγους-σκευωρούς!!!
Αυτά είναι πολύ λίγα σε σχέση με το τι ετοιμάζουν για όσους αγωνίζονται και καλούν τον κόσμο να αντισταθεί σε αυτή την επίθεση που δέχεται.
ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ!!!



5 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε τον φίλο που επεσήμανε το ορθογραφικό μας λάθος, όχι ότι ήταν και δύσκολο δηλαδή, αλλά ήταν κρίμα που βρήκε μόνο αυτό για να σχολιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό.

      Μιαν ανορθογραφία στη διαχείριση του καπιταλισμού ήσασταν.

      Αλλά απ' ότι βλέπω συμμορφώνεστε.

      Διάβασες φαντάζομαι το χθεσινό λόγο του αρχηγού σας στο Brookings.

      "Υπάρχει κάτι να φοβηθεί κανείς από την Αριστερά στην Ελλάδα; Με ποιο τρόπο είμαστε ριζοσπαστικοί; Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα.

      Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα μου, δε θέλει τίποτα από αυτά. Ήμασταν πάντα, και πάντα θα παραμείνουμε, ένα ευρωπαϊκό κόμμα."

      Έλα μου ντε; Τί έχει να φοβηθεί ο αμερικάνικος ή ο γερμανικός ιμπεριαλισμός και τα μονοπώλια τους από την καπιταλιστική διαχείριση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ;
      Απολύτως τίποτε.
      Πλέρια ενταγμένος στους σχεδιασμούς τους, στα πλαίσια της ανισόμετρης ανάπτυξης (you know what's that ή να στο κάνω λιανά;).

      ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ ξεπουλιούνται από την τρικομματική Σαμαρά άμεσα.
      Οι Ρώσοι, τους οποίους έχετε στο πρόγραμμα επίσκεψης όπως κι ο Σαμαράς στο αμέσως προσεχές μέλλον, πιέζουν για τις δικές τους εταιρίες.
      Οι αμερικάνοι μέσω στέητ ντιπάρτμεντ, βγάλαν προειδοποιητική ανακοίνωση πριν πάτε ταξιδάκι Αμερική.
      Μην κουνηθεί κανείς υπέρ των Ρώσων.
      Ποιο ιμπεριαλιστικό κέντρο από τους δυο επιλέγετε σαν ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ;
      Απάντα άμεσα, αύριο πρωί, σα μέλος του "κόμματος των μελών" που διακηρύσσετε πως είστε, προτού πάρεις γραμμή από Κουμουνδούρου.

      Α, και μη με ρωτήσεις προβοκατόρικα για τη θέση του ΚΚΕ επί του θέματος.
      Διότι ανέφερα τη μαγική λεξούλα-ορισμό κατά Λένιν: Ιμπεριαλισμός.
      Της οποίας, είτε ειλικρινά δε γνωρίζετε, είτε συνειδητά διαστρεβλώνετε το νόημα, μετά από 30+ χρόνια σοσιαλδημοκρατικής-μικροαστικής σκέψης κι ενασχόλησης.

      Διαγραφή
    2. Γνωρίζουμε την θέση του ΚΚΕ επι του θέματος. Λιποταξία και διάσπαση του εργατικού κινήματος.
      Ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλεις και την οργή σου ενάντια στην κυβέρνηση γιατί μόνο την οργή σου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ βγάζεις στην σελίδα μας.. Αυτή η οργή είναι ανεξήγητη μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την μοναδική υπαρκτή δύναμη που μπορεί να αφαιρέσει την εξουσία και την κυβέρνηση απο τα κόμματα του μνημονίου.
      Μην ανησυχείς δεν υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ μιας και αυτοί που έχουν την οικονομική εξουσία δεν έχουν την δυνατότητα να παραχωρήσουν τίποτα ακόμα και στα φιλικά τους κόμματα. Το δυνάμωμα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δυνάμωμα της σύγκρουσης ακόμα και αν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν το καταλάβει. Όσοι είναι σήμερα ενάντια στην κοινή δράση των εργαζομένων αγνοούν την δυναμική που αναπτύσσεται σε τέτοιες περιόδους και προδίδουν αυτά τα οποία ευαγγελίζονται.

      Διαγραφή
  2. Δείτε κι αυτά εδώ συριζουλίνια μου:

    Michail Ignatiou ‏@mignatiou
    Ο κ. Τόμσεν παραβρέθηκε σε "κλειστή ενημέρωση" αμερικανικού ινστιτούτου, με ομιλητή τον κ. Τσίπρα. Η πρώτη τους γνωριμία, αν δεν κάνω λάθος.

    Dimitris Tsekeris ‏@TsekerisDim
    @mignatiou πώς σου φάνηκε η παρουσία του στο Brookings; νομίζω πως ήταν αρκετά καλός και σαφής αν και οι ερωτήσεις ήταν ότι να ναι
    Michail Ignatiou ‏@mignatiou
    @TsekerisDim Ηταν καλός. Καλημέρα

    Michail Ignatiou ‏@mignatiou
    Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε δηλώσεις έξω από το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ στους δημοσιογράφους, που περίμεναν επί 2 ώρες μέσα στο κρύο.

    Ψάξτε τα αγαπουλίνια-συριζουλίνια πιο πολύ, διότι πράγματικά τρομάζω με την προοπτική δικής σας κυβέρνησης.

    Εσείς;;;

    Αθανάσιε, Σάββα και λοιποί ex-πασόκοι, εξαιρείστε. The brand new world is made for you, darlings!!!

    Παλαιοί συριζοσυνασπισταίοι προσέχτε!!! Θα σας φάνε τις καρέκλες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις καρέκλες της αυτόκλητης πρωτοπορίας αγωνίζεστε την στιγμή που η κοινωνία σας έχει προσπεράσει μίλια και θέλει να ενωθεί για να ανατρέψει αυτά που την καταπιέζουν. Ε λοιπόν οι καρέκλες σας χάθηκαν , δεν είστε πρωτοπορία, εγκαταλείψατε τον αγώνα και κάνατε τις πλάτες στην κυβέρνηση. Οι μισοί ψηφοφόροι του κόμματός σας, σας αποδοκίμασαν και εσείς συνεχίζετε να πετάτε λάσπη σε αυτό που δίνει την ελπίδα σήμερα. Εντάξει αν δεν έρθουμε όλοι πίσω σας είμαστε ΠΑΣΟΚΟΙ αλλά εσείς δεν θέλετε να πάτε πουθενά για ποιόν λόγο κάποιος να σας ακολουθήσει;

      Διαγραφή