Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

Η υγεία τα χρόνια της Τρόκας. Μετά τις ανακοινώσεις των εργαζόμενων και των φορέων για το Νοσοκομείο της Άμφισσας ήρθε η είδηση απο την μακρινή Λέρο όπου ένα παιδάκι έχασε την ζωή του από έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης.
Δείτε τους διαλόγους της μητέρας σε Φόρουμ για νέες μητέρες όπου αναζητούσε βοήθεια. Το παρακάτω κείμενο το αφιερώνουμε στην Βουλευτή Φωκίδας Ασπασία Μανδρέκα και την πρώην Βουλευτή Αφροδίτη Παπαθανάση, εκτός απο τον Σαμαρά τον Παπανδρεου και τα κόμματά τους υπάρχει και ο Ελληνικός λαός..


SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!


Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια βοηθεια!Ειμαι νεα μανουλα δεν ξερω πολλα απο μωρακια αλλα εδω κ 2 μερες ...νομιζω πως κατι δεν παει καλα.Ο μπεμπης μου που ειναι 1 μηνων κοιμαται συνεχεια ξυπναει μονο για να φαει καθε 7 ωρες κ πινει μονο 90ml επισης δεν ανοιγει τα ματια του κ ειναι κρυος,τον έντυσα πολυ καλα κ παλι ειναι κρυος.Μιλησα με τον μοναδικο παιδιατρο του νησιου κ μου ειπε πως αν δεν τον δει δνε μπορει να πει κατι.Το θεμα ειναι πως ειναι στην Κω τωρα κ εχει απαγορευτικό..γυριζει την τριτη αν το επιτρεψει ο καιρος.Δεν ξερω τι να σκεφτω κ τι να κανω!
 

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

vetaki..!

δεν εχει νοσοκομειο εκει που μενεις δλδ???
 
 


Εχει νοσοκομειο γιατρους δεν εχει!Πηγαμε στο νοσοκομειο κ πηραμε τηλ τον παιδιατρο να ερθει κ μας ειπε οτι αν δεν το δει δεν μπορει να πει κατι κ πως τωρα ειναι στην Κω δεν ξερω τι να κανω εχω αγχωθει .. Sad Sad Sad 
 
 
μηπως υπαρχει καποιος ιδιωτικος γιατρος ή μπαααα???αν επαιρνες στις πληροφοριες τηλ να σου πουν....
δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο για να σε βοηθησω...
γενικα αυτος στο τηλ σου ειπε οτι δεν ειναι φυσιολογικο που κοιματε πολλες ωρες???τι σου ειπε???
οταν ξυπναει εχει ορεξη το παιδι???ειναι κρυο ειπες..εβαλες θερμομετρο???


Δείτε την συνέχεια στην παρακάτω σελίδα

Σκηνές υγείας από το μέλλον,  το παιδάκι κατέληξε σήμερα όπως θα μάθετε και στις ειδήσεις.

2 σχόλια:

  1. Ποια υγεία της τρόικας; Η μάνα του παιδιού φταίει που δεν πήρε το 166 να ζητήσει να στείλουν ελικόπτερο. Από τη στιγμή που ήξερε ότι ο παιδίατρος ήταν στη Ρόδο γιατί πήρε τελευταία στιγμή το 166 και ζήτησε ελικόπτερο; Γιατί δεν πήγε στη δημοτική αρχή να επικοινωνήσει εκείνη με το 166 για να στείλουν ελικόπτερο; Τόσο μυαλό θέλει; Δεν είμαι υπέρμαχος της τρόικας, την κατηγορώ αλλά καλό είναι να βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.

    Ένας κάτοικος της Λέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιθανόν και να έχεις δίκιο, αλλά σκέψου μια μάνα 23 μόνο χρόνων λεχώνα ασαράντιστη σε ένα ξένο τόπο που πήγε εκεί γιατί ο άντρας της υπηρετεί σαν στρατιωτικός. Είναι φανερό ότι δεν είχε τις βοήθειες που έπρεπε, κάποια περισσότερα πράγματα θα έπρεπε να της έχει προσφέρει το κράτος,, όσο για το ελικόπτερο δεν πετάει μετά απο αίτημα οποιουδήποτε , χρειάζεται να μεριμνήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίας υγείας που δεν το έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή