Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Νέο αίτημα της μητέρας του Αλ. Γρηγορόπουλου να γίνει η δίκη στην Αθήνα, η Άμφισσα είναι μακρυά, ενώ είναι ...γνωστή η σύνθεση του Δικαστηρίου

Δεύτερη αίτηση με την οποία ζητά να μη διεξαχθεί η δίκη των δύο ειδικών φρουρών, Επ. Κορκονέα και Β. Σαραλιώτη, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, αλλά στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, υπέβαλε σήμερα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μητέρα του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Βερτζίν Τσαλικιάν.

Η κ. Τσαλικιάν υποστηρίζει ως νέα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ της ανάκλησης ότι συγγενικό της πρόσωπο που δικαιούται να παραστεί ως πολιτική αγωγή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που επιβάλλει την παρουσία του στην Αθήνα, όπως και της ίδιας, καθώς φροντίζει το πρόσωπο αυτό. Συνεπώς, η δίκη στην Άμφισσα ... παρεμποδίζει το δικαίωμα ουσιαστικής πρόσβασης στο δικαστήριο και ακρόασης.

Παράλληλα, σημειώνει ότι αρκετοί μάρτυρες είναι ανήλικοι και θα είναι δύσκολη η εμφάνισή τους στη δίκη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει σημαντικό διάστημα, δυσχεραίνοντας την ανακάλυψη της αλήθειας και την απονομή της δικαιοσύνης.

Στην αίτησή της αναφέρει ακόμη ότι η σύνθεση των δικαστών του ΜΟΔ Άμφισσας είναι ουσιαστικά γνωστή λόγω του μικρού αριθμού υπηρετούντων, ενώ η σύνθεση δικαστών με κλήρωση στην Αθήνα ενισχύει τα εχέγγυα αμεροληψίας.

Ακόμη η κ. Τσαλικιάν υποστηρίζει ότι δεν διαφυλάσσεται η δημόσια τάξη με την παραπομπή της υπόθεσης στην Άμφισσα και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αντεκδίκησης από την πλευρά της οικογένειας.

Τέλος, επισημαίνει ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας είχε υποδείξει τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου αναφέρεται στην αίτηση ανάκλησης, έγιναν χωρίς προβλήματα για τη δημόσια τάξη δίκες με μεγαλύτερους κινδύνους, όπως της «17 Νοέμβρη» και του «ΕΛΑ», ενώ προ δεκαετίας είχε διεξαχθεί στην Αθήνα η δίκη 400 περίπου αντιεξουσιαστών για καταστροφές στο Πολυτεχνείο χωρίς να τεθεί ζήτημα μετάθεσης της δίκης.

Την αίτηση εξετάζει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη είχε προσδιοριστεί να γίνει στη Χαλκίδα, αλλά μετά από διαμαρτυρίες των τοπικών φορέων, ο Άρειος Πάγος μετέφερε τη διεξαγωγή της δίκης στην Άμφισσα.

Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου ζήτησε από τον Άρειο Πάγο να γίνει η δίκη στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, αλλά το αίτημα της απορρίφθηκε. Σήμερα επανήλθε για δεύτερη φορά με το αυτό αίτημα.
Από Ναυτεμπορική

Μπαμπά τι είναι ο Χρυσοχοΐδης;

...Αν σου απαντούσα σε αυτή την ερώτηση γιε μου με ειλικρίνεια, θα με συλλαμβάνανε κι εμένα ....προληπτικά, για "έγκλημα σκέψης"!
Θα έπρεπε να πάω πολύ παλιά αν ήθελα να σου μιλήσω για τέτοιου είδους ανθρώπους. Όπως θα μάθεις στο μέλλον όταν δεν αρκεί η ιδεολογία για να χειραγωγηθούν οι μάζες, τότε έρχεται να τη συμπληρώσει η δίδυμη αδερφή της: Η καταστολή.
Διαβάζω γιέ μου το 1984 του Όργουελ ξανά. Βλέπεις εκεί θα βρεις όλες τις ιδέες που εφαρμόζει η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Εκεί η ιδεολογία ήταν ο ΑΓΓΣΟΣ, ο "Αγγλικός Σοσιαλισμός", εδώ είναι ο ελληνικός σοσιαλισμός. Ναι εκείνος που αφού λήστεψε δισεκατομμύρια από τα ασφαλιστικά ταμεία μέσα από το μεγάλο κόλπο του Χρηματιστηρίου, τώρα μας καλεί αν πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα, δουλεύοντας μέχρι τον... τάφο! Δεν θέλω αυτό το μέλλον ούτε για σένα, ούτε για μένα.

Στο 1984, γιέ μου, υπήρχαν 4 υπουργεία: "Το Υπουργείο Αλήθειας, που ασχολείτο με τα νέα την ψυχαγωγία την εκπαίδευση και τις καλές τέχνες. Το Υπουργείο Ειρήνης, που ασχολείτο με τον πόλεμο. Το Υπουργείο Αγάπης, που αγρυπνούσε για ... την τήρηση της τάξης. Και το Υπουργείο Αφθονίας, που ήταν υπεύθυνο για τα οικονομικά θέματα"
(Σας θυμίζουν τίποτε αυτά;)
Τα τρία συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ
Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
(Νομίζω θα τα υπέγραφε όλα ο Χρυσοχοΐδης)
Η πιο σημαντική προσπάθεια του καθεστώτος ήταν η εξαφάνιση της ιστορίας "Όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το παρελθόν. Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον"...
Κάτι που κάνει συστηματικά ο υπουργός Εκφοβισμού του Πολίτη

Ας μη σου πω άλλα γιε μου. Καλύτερα να διαβάσεις το βιβλίο κι ας είσαι μικρός. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, μήπως μπορέσεις εσύ και η γενιά σου να απαλλαγείτε από τέτοιου είδους άθλιους κυβερνήτες.
Από το Ημερολόγιο ενός Πατέρα

Η νέα περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος

Η Κατερίνα Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Έχει καταγωγή από Κεφαλονιά.
Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο με άριστα και συνέχισε τις σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε πρώτο πτυχίο (Επιχειρησιακή Έρευνα και Μάρκετινγκ). Με υποτροφία από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Έρασμος σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης «La Sapienza» Οικονομία και Εμπόριο. Συνέχισε αργότερα -παράλληλα με την εργασία- σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (International Master in Business Administration για στελέχη επιχειρήσεων στα αγγλικά) λαμβάνοντας τιμητική διάκριση για εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση.
Γνωρίζει άπταιστα τέσσερις ξένες γλώσσες : γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά και ... χειρίζεται άνετα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το διαδίκτυο.
Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο των κατασκευών με οικονομικό αντικείμενο.
Ξεκίνησε τη δράση της στα κοινά μέσα από εθελοντικές ομάδες και κινήσεις ενεργών πολιτών της Αθήνας. Εξελέγη σύμβουλος το 2002 στο έκτο δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας με το συνδυασμό Όμορφη Πόλη του Χ. Παπουτσή Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων. Στις βουλευτικές εκλογές του Μαρτίου του 2004 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α Αθήνας όπου και κατέλαβε την 9η θέση. Στις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη 2007 κατέλαβε την 8η θέση.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με συνεχή και συνεπή συμμετοχή σε κλιμάκια, ομιλίες και δράσεις για την αναδιοργάνωση του κινήματος υπό τον Γιώργο Παπανδρέου ενώ μετέχει στον τομέα Περιβάλλοντος. Αρθρογραφεί για τα πολιτικά θέματα αλλά και θέματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων που γνωρίζει σε βάθος. Μετέχει σε δημόσιες τηλεοπτικές συζητήσεις εκπροσωπώντας τις θέσεις του κινήματος.
Από Πελασγία

6 Θέσεις εργασίας στον Δήμο Καλλιέων

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
ΘΕΣΕΙΣ 6
ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΕΩΝ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2265062212
ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Ν.3250/2004
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 7/12/2009
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΕΩΝ Ιστοσελίδα
Τηλέφωνα: 2265351500-1,

Καταγγελία στον Εισαγγελέα για τον Δήμαρχο Ιτέας και της νεώτερης έμπνευσης πινακίδες του.

Καταγγελία - Αναφορά
Των κατοίκων-καταστηματαρχών της οδού
Μεταμορφώσεως Ιτέας
Προς: Κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμφισσας
Ιτέα 5.12.2009 Κοινοποίησή:
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Μεταφορών
Υπουργείο Ανάπτυξής
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Τμήμα Συγκοινωνιών Νομαρχίας Φωκίδας
Βουλευτή Νομού Φωκίδας
Αστυνομικά Διεύθυνσή Φωκίδας
Τροχαία Ιτέας
Νομάρχη Φωκίδας
Επιμελητήριο Φωκίδας
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ιτέας
Εμπορικό και Εξαγωγικό Σύλλογο Ιτέας
Ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο
Κύριε Εισαγγελέα
Σας καταγγέλλουμε ότι χωρίς να έχει παρθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Ιτέας Αριστείδης Παπαλάιος προχώρησε στην αυθαίρετη αφαίρεσή πινακίδων από την οδό ... Μεταμορφώσεως και Ηλία Τρίγκα γωνία καθώς και στην αυθαίρετη τοποθέτηση νέων πινακίδων στη γωνία Μεταμορφώσεως και Άστιγγος του Δήμου Ιτέας.
Συγκεκριμένα, προχώρησε στην αφαίρεση πινακίδας (Ρ -43) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στη στάθμευση περιορισμένης χρονικής διάρκειας και τοποθέτησε την πινακίδα (Ρ -40) που αφορά σε απαγόρευση στάσης και στάθμευσης. Με τις εντο1ές του αυτές τις οποίες υλοποίησε κατ’ εντολή του ο δημοτικός υπάλληλος Μαργώνης Δημητριος ουσιαστικά απαγορεύει την απαραίτητη για τη λειτουργία των καταστημάτων φορτοεκφόρτωση στις υπάρχουσες 1ειτουργούσες επιχειρήσεις ενώ παράλληλα καθιστά απαγορευτική την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, οδηγεί σε συρρίκνωση τις εμπορικές δραστηριότητες στον κατεξοχήν εμπορικό δρόμο της πόλης και καταδικάζει σε εποχή οικονομικής κρίσης τις επιχειρήσεις σε εξουθένωση.
Επειδή η συμπεριφορά του Δημάρχου Ιτέας είναι παράνομη και ποινικά κολάσιμη και συνιστά παράβαση καθήκοντος με δόλο, καθόσον αφαίρεσε τις υπάρχουσες από ετών ρυθμιστικές πινακίδες στάθμευσης, χωρίς προηγούμενή απόφασή του δημοτικού συμβουλίου ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου και ζητάμε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας
Ως έχοντες έννομο συμφέρον αναμένουμε σας ενέργειες όπως προβλέπει ο νόμος.
Συννημένα σας επισυνάπτουμε φωτογραφικό (4 φώτο) των ενεργειών του δημάρχου Ιτέας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση στην καταγγελία μας και ζητάμε την συμπαράσταση σας.
Οι καταγγέλλοντες
Πιλάλα —Τσακίρη Τριανταφυλλιά- δημοτική σύμβουλος Ιτέας, επιχειρηματίας
Μπεχλιβανίδης Γ. Παναγιώτης
Τσακίρης Βασίλειος
Αικατερίνη Κατσίκα
Αλεξάνδρα Σιτέ
Μέγκου Λίτσα
Λαίνη- Κολλιαλή Γιώτα, φαρμακοποιός
ΑΦΟΙ Χαβιάρα
Χ. Χαβίρας
Αγγελίδης Ιωάννης
Παπαδόπουλος Ι.
Παπαδόπουλος Α.
Μπεχλιβανιδης Παναγιώτης του Εμμανουήλ
Κ. Γιατζής

Α. Καρράς: «Κατέβηκα στην πορεία για να αμυνθώ»

Πάντα στο πλευρό της διαμαρτυρόμενης νεολαίας ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Καρράς χαρακτηρίζει αυτονόητη τη συμμετοχή του στις φετινές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Εκφράζει παράλληλα την απογοήτευση του γιατί, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, «δεν είδα να έχει προοδεύσει η αστυνομία προς μια θετική κατεύθυνση».

Στην πρώτη γραμμή και των περσινών κινητοποιήσεων μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, ο κ. Καρράς, ο οποίος διανύει την 9η δεκαετία της ζωής του, ξεχώρισε μεταξύ των διαδηλωτών για την «τάση», όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος να πλησιάζει τους αστυνομικούς και να τους αποτρέπει από τη βίαιη συμπεριφορά τους απέναντι σε νέα παιδιά. «Όταν εκείνοι είναι αγριεμένοι, εγώ τους πλησιάζω ήρεμα και προσπαθώ να τους ηρεμήσω», λέει ο ίδιος.

Αίσθηση είχε προκαλέσει πέρυσι φωτογραφία του Γιάννη Κολεσίδη από τις πορείες του ...Δεκεμβρίου 2008 στην Αθήνα, που απεικονίζει το ματωμένο χέρι του κ. Καρρά να κρατά ένα φάκελο και στο βάθος να δεσπόζουν οι ασπίδες των ΜΑΤ. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία κυριάρχησε στα ελληνικά και διεθνή μέσα με τη λεζάντα «Το ματωμένο χέρι ενός άντρα καθώς στέκεται μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στην Αθήνα στις 9 Δεκεμβρίου 2008», κέρδισε το δεύτερο βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού φωτογραφίας World Press Photo στην κατηγορία «Άνθρωποι στις Ειδήσεις».

«Αυτονόητη» η συμμετοχή μου στις κινητοποιήσεις

Όπως εξηγεί στο tvxs ο κ. Καρράς, «κατέβηκα για να διαδηλώσω και να αμυνθώ κιόλας απέναντι στον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι κινητοποιήσεις, στον πολιτισμό που φτιάχνουν, στα γεγονότα που φτιάχνουν και τα γεγονότα όπως ήταν, απέναντι σε μια κινητοποίηση που είχε 6.000 αστυνομικούς. Με ενδιέφερε το πως αντιδρά το κράτος, η πολιτεία, οι πολίτες».

«Οι κινητοποιήσεις δεν σχετίζονται αποκλειστικά με το γεγονός αυτό καθ’ αυτό, αλλά και με αυτό που σηματοδότησε στη συνέχεια. Εμένα αυτό που με ενδιέφερε και κατέβηκα στην πορεία ήταν η κινητικότητα της νεολαίας, ο τρόπος δηλαδή που εκλαμβάνει τα γεγονότα, ο τρόπος που αντιδρά, ο τρόπος που συμμετέχει. Έχει το δικό της κώδικα για το τι σημαίνει για αυτούς το γεγονός», συνεχίζει.

Σχολιάζοντας τα όσα είδε, ο κ. Καρράς, υπερτονίζει την ύπαρξη μιας πολύ ενδιαφέρουσας νέας γενιάς. «Όχι τις νεολαίες... Οι νεολαίες είναι γέροι μικρής ηλικίας. Μιλάω για τους νέους, τα παιδιά του λυκείου», εξηγεί. «Μου άρεσε η δυναμικότητα των καινούργιων και των παιδιών. Είδα κάτι αυθεντικό, όχι κάτι απλά επετειακό, σαν παρέλαση 25ης Μαρτίου και είχα πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες με τα παιδιά. Κορόιδευαν τους μεγάλους και καλά έκαναν. Και γιουχάρανε και όσους πετούσαν πέτρες και επενέβαιναν για αν αποτρέψουν φασαρίες, χωρίς να έχουν ηγέτες και αξιωματούχους περιφρούρησης».

«Ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να αλλάξει υπουργείο»

Αυτό που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, όπως τονίζει «είναι το κράτος, η πολιτεία, τα κόμματα, το πως τα τελευταία το εκλαμβάνουν, το χρησιμοποιούν, πως συμμετέχουν και πως το εκμεταλλεύονται. Εγώ δεν θα το χειριζόμουν έτσι. Είδα κουρασμένους αστυνομικούς, ανθρώπους που ήταν στα γραφεία και βγήκαν και καβάλησαν μηχανές, νέους με μηχανάκια να κάνουν εφόδους, οι οποίοι θα προτιμούσαν να κάνουν σούζες ή κάτι άλλο. Με ενόχλησαν αρκετά τα γεγονότα και το είπα και στους αρμόδιους».

Φανερά ενοχλημένος από το χειρισμό και την εκμετάλλευση των κινητοποιήσεων, επισημαίνει ότι «Η περσινή εξέγερση από τους μαθητές ήταν τελείως διαφορετική από τις επιμέρους ευκαιρίες εξεγέρσεων από άλλους εν ονόματι της εξέγερσης των μαθητών. Η στρέβλωση για μένα του γεγονότος από πολλούς, αλλά και ο τρόπος που αντιδρούσαν στους στρεβλώνοντες, με ενόχλησε. Για παράδειγμα, προχθές, πλησίασα 2 παιδιά που πετούσαν πέτρες, τους τις πήρα και τους πήρα μαζί μου. Τους είπα, αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε, ελάτε μαζί μου και τους έπιασα αγκαζέ. Με ενόχλησε επίσης η έλλειψη πειθαρχίας από τα ΜΑΤ, γιατί έφυγε ένας από τη σειρά και πέταξε μία κρότου λάμψης χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Στο τέλος, με πέταξαν και εμένα κάτω γιατί κάποια στιγμή στη διάρκεια της πορείας ήρθαν η μηχανόβιοι και ένας δεν μπόρεσε να φρενάρει, έπεσε κάτω και τον προστατεύσαμε, επειδή ήταν προκλητικός ο τρόπος που ήρθαν, μην τον κακοποιήσουν. Ήρθαν οι συνάδελφοί του, έβγαλαν τα γκλομπ και άρχισαν να χτυπούν».

«Η αστυνομία αποτελείται από δύο κομμάτια. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι νέων ανθρώπων και ένα άλλο που ίσως έχει διάφορη αντίληψη, πολύ παλιότερη για το ποια είναι η δουλειά τους. Απαιτούν οι τελευταίοι από τους νέους να είναι τσαμπουκάδες. Στεναχωρήθηκα γιατί δεν είδα να έχει προοδεύσει η αστυνομία προς μια θετική κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί μπαίνουν στο Σώμα ως πολίτες. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνούν είναι το πόσο καλοί πολίτες πρέπει να είναι για να είναι αστυνομικοί».

Τέλος, χαρακτηρίζει μεγάλη αποτυχία τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη ότι είναι ικανοποιημένος από τον επιτυχή χειρισμό της κατάστασης από την αστυνομία. «Λυπάμαι ειλικρινά», λέει χαρακτηριστικά και του προτείνει να αλλάξει υπουργείο και να μεταφερθεί στο υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. «Ειδικότερα, να πάρει τον τομέα των Θρησκευμάτων γιατί τελευταία μου φαίνεται ότι αρχίζει να έχει κάποιες ιδεοληψίες και φανατισμούς και του πάει περισσότερο».
Από www.tvxs.gr

Τα χιόνια στον Παρνασσό και οι τιμές του χιονοδρομικού.

Με αφορμή την αλλαγή του καιρού που έρχεται για τις επόμενες ημέρες σας ξανα δημοσιεύουμε ένα άρθρο που δημοσιεύσαμε πέρυσι τον Δεκέμβρη για τις τιμές στον Παρνασσό. Οι τιμές αυτές ισχύουν μέχρι το 2010

Τα χιόνια στον Παρνασσό και οι τιμές του χιονοδρομικού.


Έπεσε το πρώτο χιόνι στα γύρω βουνά και καταλάβαμε πλέον ότι ήρθε ο Χειμώνας. Τέτοιες ημέρες είναι πολύ ωραίες για να τις εκμεταλλευθείς για μια ωραία βόλτα στην ...φύση. Τις επόμενες ημέρες τα παιδιά θα έχουν διακοπές από τα σχολεία ενώ θα υπάρχουν αρκετές αργίες και για τους εργαζόμενους.
Έχουμε να σας επισημάνουμε μια βόλτα που πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να την κάνετε στις γιορτές.
Σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν να πάνε στο χιονοδρομικό Παρνασσού για να κάνουνε σκι θα τους πρότεινα να το ξανασκεφτούν. Οι τιμές θα είναι διπλάσιες για τις εορταστικές ημέρες με αποτέλεσμα μια οικογένεια με δύο παιδιά να χρειάζεται πάνω από εκατό ευρώ για να κάνει σκι για μια ημέρα. Αν υποκύψει και πάρει και κανένα καφέ ή οτιδήποτε φαγώσιμο η απώλεια εισοδήματος θα αντιστοιχούσε στα χρήματα που θα έχανε, αν έκανε μια με δύο εβδομάδες ...απεργία.
Κοντά είμαστε εξάλλου όσοι δεν έχετε χρήματα για πέταμα περιμένετε λίγες ημέρες, με λιγότερο κόσμο θα περάσετε καλύτερα. Τα χιονοδρομικά έχουν ιδιωτικοποιηθεί και πρέπει να προσέχεις πολύ για να σε γδάρουν όσο το δυνατόν λιγότερο.
Οι τιμές του χιονοδρομικού θα είναι φέτος οι εξής και αυτές είναι οι τιμές για την βόλτα με τους αναβατήρες άντε και καλό πραγματικό χειμώνα επιτέλους.

Πάρτυ του DRITSILAS στην Άμφισσα

Το κατάστημά DRISTILAS επεκτείνεται και από σήμερα θα φιλοξενεί shop in shop τα υπέροχα κοσμήματα της CIELO VENEZIA 1270.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στο party που θα γίνει το
Σάββατο στις 12 Δεκεμβρίου
και ώρα 19:00
για γνωρίσετε την καινούρια μας συλλογή και να φωτογραφηθείτε με την
MISS ITALIA ANTONELLA CARFI
και την
ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ
που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση ειδικά για σας!