Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η ΥποκρΙΤΕΑ στην πρώτη της παράσταση στο Κυριακοπούλειο στην Ιτέα το Σάββατο 25 Μαίου

H Νεοσύστατη «υποκρΙτέα θεατρική συνΤεχνία» και το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ» παρουσιάζουν το Σάββατο 25 Μαΐου στις 21:00 στο Κυριακοπούλειο στην Ιτέα , δύο μονόπρακτα δύο μονόπρακτα δύο μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, που με το συνολικό τους έργο αλλά και τη στάση ζωής τους σηματοδότησαν το μεταπολεμικό νεοελληνικό θέατρο, και που η διαχρονικότητα των γραπτών τους καθρεφτίζει την σημερινή πικρή πραγματικότητα. Αυτό που προβάλει το έργο των δύο δημιουργών, η μοναξιά, η απομόνωση, η υποκριτική μικροαστική αντίληψη περί κοινωνικής ανέλιξης ενώ ζούμε μέσα στην αβεβαιότητα, η αγωνία του ανθρώπου-δημιουργού μπροστά στο θάνατο, είναι θέματα επίκαιρα σημερινά όσο και χθεσινά»
Τα μονόπρακτα γράφτηκαν πριν αρκετά χρόνια αλλά όπως θα δούμε « όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν»...

Αποκατάσταση οδοστρώματος της Ε.Ο. Ιτέας – Ναυπάκτου



Αποκατάσταση οδοστρώματος της Ε.Ο. Ιτέας – Ναυπάκτου κατά τμήματα και προκαταρκτικές εργασίες διαμόρφωσης κόμβου Γλυφάδα» έργο προϋπολογισμού 250.000€

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν το έργο: «Αποκατάσταση οδοστρώματος της Ε.Ο. Ιτέας – Ναυπάκτου κατά τμήματα και προκαταρκτικές εργασίες διαμόρφωσης κόμβου Γλυφάδας» σε σημεία που έχρηζαν άμεσης ανάγκης, χωρίς να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι και επιπλέον σημεία του συγκεκριμένου οδικού δικτύου χρήζουν επέμβασης. ...

Οι Σύλλογοι γονέων του Δήμου Δελφών για την υποβάθμιση και τα κλεισίματα των σχολείων


ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ- (ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΙΤΕΑΣ, ΚΙΡΡΑΣ, ΔΕΛΦΩΝ, ΧΡΙΣΣΟΥ, ΓΡΑΒΙΑΣ, ΔΕΣΦΙΝΑΣ, ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ) , - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ (ΙΤΕΑΣ , ΚΙΡΡΑΣ, ΔΕΛΦΩΝ, ΓΡΑΒΙΑΣ , ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ)
Δυο χρόνια μετά τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων του Νομού μας, το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του προς τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης , με το πρόσχημα του νοικοκυρέματος της εκπαίδευσης – στην πραγματικότητα εξοικονόμηση χρημάτων- θέτει και πάλι θέμα κατάργησης οργανικών θέσεων, σε όλα τα σχολεία του νομού μας. Αυτό σημαίνει υποβάθμιση όλων των σχολείων από 12θέσια σε 9θέσια, από 6θέσια σε 5θέσια ή 4θέσια και κατάργηση ορισμένων ακόμα και των Ειδικών Σχολείων!
Ως γονείς αλλά και ως πολίτες αυτού του τόπου, αρνούμαστε να γυρίσουμε στο ...

Video του Ιππικού Συλλόγου Ναυπακτίας με 3.000.000 προβολές

koi-ippikosnafpΟ Iππικός σύλλογος Ναυπακτίας και Δωρίδας πέρα των υπολοίπων εκδηλώσεων και δράσεων του, καταβάλει παράλληλα και μια μεγάλη προσπάθεια για την διάσωση των αλόγων της φυλής Πίνδου. Η ταινία που προβάλουμε, αφορά στο ζευγάρωμα των αλόγων μέλους του συλλόγου, που έχει συνολικά έξι.
Τρία από αυτά (μεταξύ αυτών ο επιβήτορας και η φοράδα ) είναι βραβευμένα στην 75η διεθνή έκθεση Ανδραβίδας...