Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Απόκριες στους γειτονικούς Δήμους, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ , Τιθοριέων Καρναβάλι 2012

Απόκριες στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

...

ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

Άμφισσα 21-2-2012

Δεν ήταν στις προθέσεις μου η δημοσιοποίηση της αποχώρησής μου από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Από την Τρίτη όμως 14-2-12 ημερομηνία κατά την οποία γνωστοποίησα στο κόμμα τοπικά και κεντρικά την απόφασή μου, λαμβάνω μηνύματα και κρίσεις τα οποία και δημιουργούν ηθελημένα ή αθέλητα «θολά» σημεία για την στάση μου.
 Επειδή σε όλη την κομματική μου διαδρομή λειτουργούσα αυτόφωτα και όχι ετερόφωτα έχοντας πάντα -για όσους με γνωρίζουν -άποψη την οποία και εξέφραζα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος αναγκάζομαι να δημοσιοποιήσω την επιστολή αποχώρησης προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Παράλληλα θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο...

Θέλουν να αλλάξουν και το Σύνταγμα για τους δανειστές μας , ενάντια στο διεθνές δίκαιο

 Ο εξευτελισμός των κυβερνητικών Βουλευτών δεν έχει τέλος.
Αποδέχθηκαν να δουν το Σύνταγμα της χώρας με τρόπο αντίθετο ακόμα και στο Διεθνές Δίκαιο.
Όλη η εξουσία θα πηγάζει πλέον από τους δανειστές , για τους δανειστές, με τους δανειστές.


Μπορεί τα πανηγύρια στην κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο καλά να κρατούν, όμως όσο περνά η ώρα όλο και περισσότερο φωτίζονται οι σκοτεινές πτυχές της χθεσινής συμφωνίας του Eurogroup.
Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr η Ελληνική κυβέρνηση δεσμεύτηκε να αποπληρώσει κατά προτεραιότητα τα χρέη προς τους ξένους δανειστές τα επόμενα χρόνια και να αφήσει σε δεύτερη μοίρα τη δημόσια υγεία, την εκπαίδευση και την εθνική άμυνα παρά τα όσα ορίζει το διεθνές δίκαιο. Πιο απλά, ο έλεγχος των ...

Μαύρα τα μαντάτα για το Νοσοκομείο ΄της Άμφισσας


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε η αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κον Α. Λοβέρδο, στον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κο. Μ. Τιμοσίδη και στο Γεν. Γραμματέα Υγείας κο Ν. Πολύζο για την ενοποίηση προϋπολογισμού και οργανισμού του Νοσοκομείου Άμφισσας με το Νοσοκομείο Λαμίας και Καρπενησίου.
Στην επιστολή της αναφέρει τα παρακάτω:...

Ο Δήμος Δωρίδος ενημερώνει για το πρόγραμμα "Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις - Βιολογική Κτηνοτροφία"

Από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως και την 30η Μαρτίου θα έχουν την δυνατότητα οι υποψήφιοι κτηνοτρόφοι να υποβάλλουν τους φακέλους τους, προκείμενου να ενταχθούν στην Δράση 1.2 του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» για τη Βιολογική Κτηνοτροφία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η προκήρυξη της δράσης, η οποία δημοσιεύθηκε χθες, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στον διαδικτυακό τόπο «Διαύγεια», το σύνολο των πιστώσεων ανέρχεται σε 20.000.000 ευρώ και αφορούν Δημόσια Δαπάνη. Οι ενδιαφερόμενοι – υποψήφιοι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στις κατά τόπους...

Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»Στο δημοτικό συμβούλιο της 17ης Φεβρουαρίου 2012 η παράταξή μας τοποθετήθηκε ως εξής σε σχέση με τα παρακάτω θέματα:

Κατάργηση Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ) και Οργανισμού Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Ε.)

Ο επικεφαλής της παράταξης Απόστολος Καραχάλιος έθεσε προ ημερησίας διάταξης το θέμα της κατάργησης των παραπάνω αναφερόμενων οργανισμών στα πλαίσια του επονομαζόμενου Μνημονίου ΙΙ. Σε κάθε περίπτωση η παράταξή μας είναι αντίθετη σε μία τέτοια προοπτική. Εκτός του ...

Γνωριμία με τον σκηνοθέτη Λάκη Παπαστάθη

            Στα πλαίσια της δραστηριότητας της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας, το Σάββατο 4/2 στο δημαρχείο της πόλης,  έγινε προβολή της ταινίας «Ταξίδι στη Μυτιλήνη» με την παρουσία του σκηνοθέτη της  κ Λάκη Παπαστάθη.
Οι θεατές στην κατάμεστη αίθουσα χειροκρότησαν ζεστά τον πρόλογο του σκηνοθέτη που με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε στις καλλιτεχνικές σχέσεις που τον συνδέουν με τη περιοχή μας και συγκεκριμένα στη δουλειά που έχει κάνει για το ...