Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη ζωντανά


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού μετά την ανανέωσή του με τους εκπροσώπους των Καλλικρατικών δήμων, συνεδρίασε τη Πέμπτη 18 Αυγούστου, και ανασυγκροτήθηκε ως εξής.
  • Πρόεδρος του Φορέα:. Θέκλα Κ. Τσιτσώνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης...

Αντί να το ανοίξουν το συνενώνουν τo Κέντρο Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία Άμφισσας


Η διοίκηση του Κέντρου και η Βουλευτής με έκπληξη είδαν το σχέδιο νόμου.
Το ΔΣ του Κέντρου Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία και η Βουλευτής προσπαθούν να «θεραπεύσουν» την πρόταση συνένωσης με το Δομοκό - Προτείνουν να συνενωθεί με το νοσοκομείο ή να μείνει αυτόνομο

Με «κερασάκι» στην «τούρτα» της πολιτικής αδιαφορίας και ένδειας, απέναντι σε ...

Ευδαιμονία..., πολλά χρήματα για την Παιδεία ανακοινώνει ο Περγαντάς

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Κάθε νέα σχολική χρονιά είναι μια καινούργια αρχή για όλους : μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Αυτή η χρονιά συνδέεται με την αρχή μιας εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, που επιχειρεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο της παιδείας.
Μιας μεταρρύθμισης που καλείται να αποδείξει ότι το νέο εκπαιδευτικό σύστημα, μπορεί να εδραιώσει μια σύγχρονη, ισχυρή παιδεία, με επαγγελματικό και κοινωνικό αντίκρισμα.
Η νέα σχολική χρονιά είναι η ευκαιρία, ...

Αίγυπτος: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτήριο της ισραηλινής πρεσβείας

Εκατοντάδες Αιγύπτιοι εισέβαλαν στο κτήριο όπου στεγάζεται η πρεσβεία του Ισραήλ στο Κάιρο, πετώντας δεκάδες έγγραφα και την σημαία της χώρας από τα παράθυρα.
Ο πρεσβευτής του Ισραήλ, η οικογένειά του και διπλωματικό προσωπικό εγκατέλειψαν τη χώρα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, τουλάχιστον 450 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα διαδηλώσεων στο Κάιρο και την Γκίζα και συγκρούσεων με την αστυνομία, ενώ τραυματίες...

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ επιχειρηματίες Φωκίδας και Ναυπακτίας, από τους 6.000 που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών


Τα στοιχεία 6.000 νομικών προσώπων κερδοσκοπικού χαρακτήρα με ληξιπρόθεσμες οφειλές μεγαλύτερες από 150.000 ευρώ ανάρτησε στο Διαδίκτυο το υπουργείο Οικονομικών. Το σύνολο των οφειλών που περιλαμβάνονται στον πίνακα ξεπερνά τα 30 δισ. ευρώ, από τα 42 δισ. ευρώ συνολικά των ληξιπροθέσμων οφειλών.

Μεταξύ αυτών υπάρχουν και μερικοί , ευτυχώς λίγοι, από τη Φωκίδα και Ναυπακτία, που δημοσιεύουμε παρακάτω, ...

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για να μην καταργηθεί το σχολείο του Στειρίου.

Κάλεσμα σε ανοικτή συζήτηση από τον σύλλογο γονέων του δημοτικού σχολείου Στειρίου.

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 7:30 μ.μ. στο δημοτικό σχολείο Στειρίου σε μια ανοικτή συζήτηση ώστε να ενημερωθείτε για τις μέχρι τώρα ενέργειες του συλλόγου και να προγραμματίσουμε μαζί τις άμεσες ενέργειες και δράσεις για να αποτρέψουμε την ύστατη στιγμή την κατάργηση του μοναδικού σχολείου του Στειρίου.

Το Δ.Σ.