Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Φωτογραφίες απο τα Όπτιμιστ στην Ιτέα


...

Πρόταση για απεργία διαρκείας από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στην ΔΕΗ


Την προκήρυξη γενικής απεργίας διαρκείας, με αίτημα να πέσει η κυβέρνηση και η πολιτική που ασκεί, πρότεινε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.
Ειδικότερα, η πρόταση που κατέθεσε ο κ. Φωτόπουλος περιλαμβάνει:
καθημερινή περιφρούρηση του κτηρίου της ΕΡΤ από όλους τους συνδικαλιστές, όλων των ομοσπονδιών, όλων των σωματείων σε 24ωρη βάση...

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑΣ

Σε παλαιότερη ανακοίνωση μας του Απριλίου του 2011 με μεγάλη μας χαρά σας είχαμε ενημερώσει ότι η κατασκευή και η αποπεράτωση του κτηρίου (το οποίο βρίσκεται στην πλατεία του Αι Νικόλα, δίπλα στο πρώην σχολείο, που τώρα είναι κοινοτικό γραφείο , ιατρείο, μουσείο) του ονομαζόμενου από εμάς ''Στέκι Νεολαίας '' πλησίαζε στο τέλος του.

Σήμερα , μετά από 3 χρόνια περίπου από την έναρξη των εργασιών κατασκευής του , σας ανακοινώνουμε με ικανοποίηση ότι το κτήριο είναι έτοιμο ,από κάθε άποψη , χάρις στην βοήθεια του Δήμου ,της Νομαρχίας, του Τ.Σ κλπ . Σοβατισμένο, βαμμένο ,ταβανωμένο, με πόρτες , παράθυρα , ρεύμα ..

Τίποτα δεν τελείωσε παρακολουθούμε ΕΡΤ και Τηλεόραση και ραδιόφωνο



Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το ραδιόφωνο της ΕΡΑ

Συνελήφθησαν οι 2 από τους 4 ληστές στη Ρέρεση από Αστυνομικούς του Ευπαλίου

Το ΙΧ των 4 Αλβανών ληστών της Ρέρεσης
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ευπαλίου οι 2 από τους 4 Αλβανοί που λήστεψαν πριν λίγες ημέρες την 68χρονη ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο ¨Χάνι της Ρέρεσης¨ Δωρίδας, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα , ενώ αναζητούνται και οι άλλοι δύο που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Όπως μας δηλώθηκε από αστυνομικές πηγές οι 4 είχαν συστήσει σπείρα , που ίσως έχουν διαπράξει και άλλες εγκληματικές πράξεις, γι αυτό και η έρευνα συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. ..

ΣΤΕ: Να ανοίξει αμέσως τώρα το Μαντείο των Δελφών (ή μήπως όχι;)

Τηλεγράφημα του ΑΠΕ:
Το ΣΤΕ ανακοίνωσε ότι είναι άκυρο το Διάταγμα του Θεοδόσιου του Μεγάλου.
 Το Μαντείο των Δελφών πρέπει να ανοίξει άμεσα μέσα στην επόμενη χιλιετία, ίσως με το ίδιο προσωπικό που είχε επί Ιουλιανού, ίσως στους Δελφούς ή στην Άμφισσα, πιθανόν με την Πυθία ή και όχι, όπου μπορεί να δίνονται χρησμοί -κάτι που θα αποφασιστεί σε επόμενη συνεδρίαση...