Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο Βαζέχα στον Φωκικό, η πρώτη συνέντευξη (βίντεο)


Έμφαση στα νέα ταλέντα και σκληρή δουλειά, τα σημεία κλειδιά για το νέο προπονητή του Φωκικού (vid).


Την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο Fokikos.gr o νέος προπονητής του Φωκικού, Κρ. Βαζέχα.

Αρχικά, ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την πόλη μας, έρχεστε για πρώτη φορά;
Μου αρέσει πολύ η περιοχή σας, την ξέρω πολύ καλά! Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία.

Είχατε παρακολουθήσει πέρσι την Football League και την πορεία του Φωκικού;
Ναι βεβαίως, γενικά παρακολουθώ την Β’ Εθνική, γνωρίζω για την προσπάθεια του ...

Νέα παραίτηση στην Κυβέρνηση πριν συμπληρώσει λίγες μέρες.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ -ΥΦ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

«Αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Ξεκαθαρίζω, ότι μόνη αιτία της παραιτήσεώς μου είναι η προσωπική μου πεποίθηση πως το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα ...

22 προσλήψεις στο Δήμο Δελφών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Δελφών ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι-δύο (22) ατόμων,προς κάλυψη των επειγουσών αναγκών των υπηρεσιών καθαριότητας και πυρασφάλειας , για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες: ...

Γ. Δελαστίκ: Άρχισε το Πλιάτσικο. Κυρία Μανδρέκα δεν μπορείτε να πουλήσετε κάτι που δεν σας ανήκει

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Πανέτοιμοι να πετάξουν στα πιράνχας του ιδιωτικού τομέα τη δημόσια περιουσία για να την κατασπαράξουν είναι οι πολιτικοί εγκληματίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά με την ευγενική χορηγία των «παρασίτων» της ΔΗΜΑΡ. 
Αφού οι πολιτικοί ληστές των δύο κομμάτων της κυβέρνησης Παπαδήμου λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά ταμεία με το περιβόητο «κούρεμα» και ρήμαξαν τους μισθούς και τις συντάξεις και ο κόσμος τους ξαναψήφισε αντί να τους πετάξει στον εκλογικό Καιάδα, τώρα έχουν έρθει αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν το έργο τους, ξεπουλώντας ηλεκτρικό, νερό, λιμάνια, σιδηροδρόμους και γενικά τα πάντα έναντι πινακίου φακής. Άξιος ο μισθός τους.
Εκμεταλλευόμενοι το καλοκαίρι, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης θα ...

ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΙ

Στις 20:40 της 8-7-2012 ο Δ.Τ κάτοικος Αμφικλείας ειδοποίησε το Α.Τ Αμφίκλειας ότι στη Φτερόλακα Παρνασσού στη θέση ''ΣΑΧΑΡΑ'' βρισκόταν τραυματισμένος μετά από πτώση που είχε ο Γ.Β. ετών 66 από την Πολύδροσο Φωκίδας...

Εγκρίθηκε το ποσό των 2,4 εκ.ευρώ για τον δρόμο Μοναστηράκι - Παραθάλασσο

Πράσινο φώς άναψε για την κατασκευή των υπαίθριων τούνελ και υποστηριγμάτων στα πρανή του δρόμου Μοναστηρακίου – Παραθάλασσου .

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος εγκρίθηκε το ποσό των 2.392.0000 € για και αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να ολοκληρωθεί και η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου.

Ειδικότερα η Περιφέρεια ...

Επιτροπή περιβάλλοντος με κρίσιμες αποφάσεις

H Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς, είναι ένα 9-μελές όργανο στο οποίο μεταφέρθηκαν κρίσιμες αρμοδιότητες του περιφερειακού συμβουλίου. Μέχρι σήμερα η Επιτροπή λειτουργεί με ελάχιστα μέσα και με βασικό ρόλο την συλλήβδην αποδοχή μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις, κυρίως όταν ο οικείος Δήμος εκφράζει αρνητική άποψη.
Στην επόμενη συνεδρίαση της, η Επιτροπή θα ασχοληθεί με 21 μελέτες για πολύ σοβαρά θέματα, έχοντας στη διάθεσή της υποτυπώδεις υπηρεσιακές εισηγήσεις που αποστέλλονται λίγες μέρες πριν από την συνεδρίαση. Μόνο για ένα από αυτά έχει αποσταλεί γνωμοδότηση του οικείου Δήμου, ενώ για πολλά από αυτά υπάρχουν τοπικές αντιστάσεις που δεν αναφέρονται. Συνήθως οι ενδιαφερόμενοι δεν ενημερώνονται ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους.
Κυριότερα σημεία:...