Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων της Κοινωνικής Συμφωνίας στη Στερεά



ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ
Στον πρώτο κατάλογο των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου που ανακοίνωσε η Κοινωνική Συμφωνία την Μ.Πέμπτη, περιλαμβάνεται και η Στερεά. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες σε Βοιωτία, Εύβοια και Φωκίδα.
Αναλυτικά οι πρώτες υποψηφιότητες:
ΒΟΙΩΤΙΑ
Αποστόλου Νίκος - Επιχειρηματίας
ΕΥΒΟΙΑ
Θέμελης Πέτρος - Συνταξ. Υπάλληλος Υπ. Οικονομικών
Κουλούρης Γιώργος - Πνευμονολόγος...

Ο Chávez αυξάνει 30% τους κατώτατους μισθούς!

Ενώ η “ανεπτυγμένη” δύση με τους τραπεζίτες και τους τεχνοκράτες που αντικαθιστούν τους πολιτικούς, επικαλείται την “κρίση”, την λιτότητα, τις μειώσεις μισθών και την αναγκαιότητα για φτώχεια, ανεργία, λιμοκτονία, αυτοκτονίες… ο πρόεδρος Chávez ανακοίνωσε την αύξηση 30% στους κατώτατους μισθούς!
Στην ομιλία του στο κρατικό ραδιόφωνο ο Hugo Chávez ανακοίνωσε ότι η αύξηση θα γίνει σε...

Η Τράπεζα της Ελλάδας και το Γερμανικό Der Spiegel


Την Τράπεζα της Ελλάδας έβαλε τώρα «στο μάτι» το Γερμανικό Der Spiegel
Eπίθεση κατά της Τράπεζας της Ελλάδας εξαπέλυσε το Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην διαδικτιακή του μορφή με αφορμή την διανομή μερίσματος στους μετόχους της.
Επισημαίνει ότι τη στιγμή που η χώρα κρέμεται «από τη βρύση των ευρωπαίων εταίρων της και η Κεντρική Τράπεζα χρωστά τεράστια ποσά σε άλλες κεντρικές τράπεζες, η τράπεζα της Ελλάδος σχεδιάζει να διανείμει μέρισμα ύψους 96,6 εκατομμυρίων ευρώ», σύμφωνα με το iefimerida.gr
Στο ίδιο δημοσίευμα χαρακτηρίζεται ως «ανώμαλο» το καθεστώς λειτουργίας της Τράπεζας της Ελλάδας, ...

Σημερα η μεγαλη νυχτα!

Ειστε όλοι καλεσμένοι σήμερα το βράδυ στις 22:00 στην παραλία βραχάκια στην Κίρρα για να γιορτάσετε μαζί μας την Νύχτα του Γιουρι. Δυο πολύ μικρές παρουσιάσεις για την Νύχτα και μετα κουβέντα, μπύρα και μουσική. Σας περιμένουμε εκει!

Ντυθείτε καλά

Καθαροί ουρανοί φίλοι και φίλες...

Απ. Γκλέτσος:"Εργολάβος μου πρότεινε μίζα και του έσπασα τα μούτρα" video


 Μπα...  δέν κάνουν τέτοια πράγματα οι εργολάβοι...




Τον έδειρε και τον πέταξε έξω από το γραφείο του, όταν πήγε να του μάθει τη "δουλειά" με τις μίζες.

Ξύλο στη "μίζα" έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, όταν το πρωί Λαμιώτης εργολάβος πήγε στο γραφείο του και του πρότεινε να κάνουν μαζί τη "δουλειά" σε διάφορα έργα, φυσικά με το αζημίωτο.  "Μην είσαι κορόιδο...

Πάσχα στο Μαυρολιθάρι!!!

Με θρησκευτική κατάνυξη θα εορταστεί και φέτος το Πάσχα στο χωριό μας και θα τηρηθούν για ακόμη μια χρονιά τα έθιμα, που έχουν διατηρηθεί στο πέρασμα των αιώνων και εκφράζουν την πολιτισμική ταυτότητα του τόπου μας.
Απόσπασμα από τον μήνα Απρίλη του Ημερολογίου 2012 του Συλλόγου
<<Η Ανάσταση του Κυρίου έκρυβε ένα ιδιαίτερο και βαθύ νόημα. Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι περισσότεροι ...

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2012

 Ο Αρχιμουσικός, οι μουσικοί και μαθητές της Φιλαρμονικής μας, εύχονται σε όλους, η Ανάσταση του Κυρίου μας να συντελεστεί και στις ψυχές μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ 

"Άρμα Πολιτών" τέλος...

Ο Δημαράς αποδέσμευσε τα στελέχη του.
Ο Γιάννης Δημαράς πριν από λίγη ώρα, αποδέσμευσε τα στελέχη του, που απ' αυτή την στιγμή είναι ελεύθερα να στηρίξουν η να ενταχθούν, σε όποιο κόμμα επιθυμούν.
Η... απόφασή του ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του "Αρματος Πολιτών"....

Οι εκλογές της τιμωρίας και των εκπλήξεων. Του Στέλιου Κούλογλου

Αν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα είδηση ότι συνελήφθη πολιτικός για διαφθορά, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε είναι πρωταπριλιά, ή θα γίνουν εκλογές.  Για την χθεσινή σύλληψη Τσοχατζόπουλου, ισχύει το δεύτερο: τα ίδια κόμματα που μερικές μέρες πριν έκλεισαν το μεγάλο σκάνδαλο Siemens χωρίς να ανοίξει ελληνικό ρουθούνι, αποφάσισαν χθες ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 6 Μαΐου. Την ανακοίνωση έκανε με διάγγελμα του ο κ. Παπαδήμος.. στραβοκοιτάζοντας τον ελληνικό λαό: η κάμερα στην οποία κοιτούσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός είχε τοποθετηθεί σε λάθος, πλάγια θέση, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν λειτουργεί, πλέον, ούτε η τηλεχειραγώγηση....

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Φωκίδα

ΦΩΚΙΔΑ
ΜΑΝΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ