Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου-Ώρα 22:00 η Συναυλία Νικολόπουλου στην ΙτέαΑπό τους τελευταίους «της φυλής των λαϊκών συνθετών», σ΄ ένα πρόγραμμα που μόνο αυτός ξέρει να επιμελείται.
Μαζί του οι Λιζέτα Καλημέρη, Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Αγιώτης και ο Παντελής Θεοχαρίδης
Προβλήτα
Είσοδος Ελεύθερη

Βιογραφία
Ο Χρήστος Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1947 στο Καψοχώρι της Αλεξάνδρειας του Ν. Ημαθίας από φτωχή οικογένεια που ασχολείτο με τη μουσική και έτσι από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε επαγγελματικά με την μουσική παίζοντας ...

Καραχάλιας και Σταύρου νικητές στον 11 Ευχίδειο ΆθλοΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ « Ο ΕΥΧΙΔΑΣ»
Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο 11ος Ευχίδειος άθλος στις 31 Ιουλίου- 1 Αυγούστου 2010.
Στον αγώνα έδωσαν το παρόν 72 αθλητές από τους 93 οι οποίοι είχαν δηλώσει συμμετοχή. Η έλλειψη καυσίμων, ανάγκασε πολλούς αθλητές, να μην μπορέσουν τελικά να σταθούν στην εκκίνηση.
Το απόγευμα του Σαββάτου στις 18.00 ακριβώς στους Δελφούς , δόθηκε η εκκίνηση από την Δήμαρχο Δελφών Κα Λέλα Μπακολουκά .
Είχε προηγηθεί τελετή αφής του Δελφικού φωτός μπροστά στον αρχαιολογικό χώρο,
με όλους τους αθλητές δαφνοστεφανομένους. Την φλόγα μετέφερε στο χώρο εκκίνησης ο περσινός νικητής Λουκά Κώνστας.
Ο αγώνας ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, και με ...

Γιορτή Καλαμποκιού στη Μανάγουλη

 

Ο Λαογραφικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μανάγουλης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Μανάγουλης, διοργανώνει τη Γιορτή Καλαμποκιού 2010, το βράδυ του Σαββάτου 7 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού.

Όπως κάθε χρόνο, παράλληλα με τη ρεμπέτικη – λαϊκή βραδιά, θα προσφερθούν πλούσια καλαμποκοεδέσματα!

Από
 nafpaktia.com

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ S&B, ανακοίνωση του ΚΚΕ

Η στήριξη των μεγαλοεπιχειρηματιών βαφτίζεται «εθνικό συμφέρον»

Με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής σε αγωνιστική ετοιμότητα

Την καθολική αντίδραση εργαζομένων, κατοίκων και φορέων συναντά η επαίσχυντη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που, για λόγους «εθνικού συμφέροντος», δίνει διπλάσια έκταση γης (σ.σ. από αυτή που ζήτησε) στην εταιρεία «S&B Βιομηχανικά Ορυκτά» (συμφερόντων του πρώην προέδρου του ΣΕΒ Οδυσσέα Κυριακόπουλου), για να ...

«Τρίφωνο» εν δράσει στην Ιτέα το Σάββατο 7-8-2010

Απογειωτικές τριφωνίες και σύγχρονη ματιά σ' ένα ευρύ ρεπερτόριο, με τραγούδια από «Pink Floyd», «Beatles» και Σαββόπουλο μέχρι Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και παραδοσιακά, δίνουν το στίγμα του μουσικού σχήματος «Τρίφωνο».
Το αξιόλογο σχήμα - Ερωφίλη, Νίκος Κουρουπάκης, Δημήτρης Υφαντής - συνεχίζει από το 2002 το μουσικό «ταξίδι» του, πιστό σε ό,τι οραματίστηκε.
Το καλοκαίρι περιοδεύει ανά την Ελλάδα, με ...

ΕΛΠΑ Ράλλυ στις 01-03 Οκτωβρίου 2010 με επίκεντρο την Ιτέα και την Φωκίδα...

Το 34ο Ράλλυ ΕΛΠΑ  θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1 και 3 Οκτωβρίου ενώ αποτελεί τον ένατο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ  προσμετρώντας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 2WD της FIA. Παράλληλα, οι Έλληνες συμμετέχοντες θα βαθμολογηθούν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ –με ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε μία από τις δύο ημέρες του αγώνα, ενώ σε ό,τι αφορά την πρώτη ημέρα, θα προσμετρά και στο Κύπελλο Χώματος, με συντελεστή 2.

Ο διήμερος χωμάτινος αγώνας θα έχει και φέτος επίκεντρο την πόλη της...