Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΣΤΕΛΛΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011


ΑΠΡΙΛΙΟΣ
- Έκθεση από παλιές φωτογραφίες.
- Πασχαλινό ΜΠΑΖΑΡ.
- Προσφορά τσουρεκιών στους ηλικιωμένους του χωριού μας.
-
Δευτέρα του Πάσχα μετά τη λειτουργία θα δοθούν γλυκά και κόκκινα αυγά στους παρευρισκόμενους.


ΜΑΙΟΣ
- Διοργάνωση Εκδήλωσης για την γιορτή της Μητέρας.
- Διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής.

ΙΟΥΝΙΟΣ...

Έκθεση ζωγραφικής στην Άμφισσα με τίτλο «Το σύμπτωμα του τόπου»


Ταμπάκικα

Το σύμπτωμα του τόπου

Ταμπάκικα Άμφισσας, 21 Μαΐου - 5 Ιουνίου 2011.
Επιμέλεια έκθεσης: Μαργαρίτα Καταγά

Μαρτυρία της ιστορίας ενός τόπου, στοιχείο του απώτερου παρελθόντος που ανθίσταται στην εξαφάνιση του από την παρούσα στιγμή, τα Ταμπάκικα της Άμφισσας.
Τα παλαιά βυρσοδεψεία της δελφικής γης, αποσυρόμενα από τη σύγχρονη ζωή της πόλης, πραγματικά φαντασματικά κτήρια, ένας ερειπιώνας, προσφέρονται τώρα ως ο τόπος και το σκηνικό εντός του οποίου διερευνάται το «αφανέρωτο».
Ερείπια συντεχνιών, ο χωμάτινος τόπος του σκληρού μόχθου και της οσμηρότητας των...

H ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Βοιωτίας καταδικάζει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς

ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 28-3-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Βοιωτίας καταδικάζει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς στις 24 – 2 – 2011 με βάση την οποία συστήνεται ολιγομελή επιτροπή και μεταφέρονται σ’ αυτήν το σύνολο των περιβαλλοντικών αρμοδιοτήτων.
Αυτή η απόφαση έρχεται να προστεθεί και να συμπληρώσει τον στραγγαλισμό ακόμα και ...

"Δέρμα και Περιβάλλον" στους Δελφούς


Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

Με χαρά σας ανακοινώνω τη διοργάνωση της 1ης Επιστημονικής Εκδήλωσης του Ελληνικού Κολλεγίου Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας για το 2011, σκοπό του οποίου αποτελεί η συνεχής επιμόρφωση όλων των επαγγελματιών Υγείας στον τομέα της Δερματολογίας.
Το Κολλέγιο, πιστό στις αρχές και τους καταστατικούς στόχους του, κάνει πράξη την αποκέντρωση και απευθύνεται στους συναδέλφους όλης της χώρας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις νεότερες εξελίξεις στη Δερματολογία και Αφροδισιολογία.
Μετά από τις επιτυχημένες Επιστημονικές Εκδηλώσεις του 2008...

Πoιά είναι τα πραγματικά πρακτικά της συνεδρίασης (Δευτέρα 21/3/2011) του Λιμενικού Ταμείου?

Τα πρακτικά

Δελτίο Τύπου απο τους "Πολίτες στο Προσκήνιο"
Με την 167/22-3-2011 αίτηση μας, ζητήθηκε αντίγραφο των πρακτικών της 21-03-2011 συνεδρίασης της Λιμενικής επιτροπής Ν. Φωκίδας. Πράγματι μετά από αλλεπάλληλες επισκέψεις στα γραφεία του Λ.Τ και αντικρουόμενες μεταξύ τους απαντήσεις μας παραδόθηκε έγγραφο το οποίο η επιτροπή(;) θεωρεί σαν πρακτικό της(!!!;;;). Στο έγγραφο αναφέρεται «Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν πολυπληθής αντιπροσωπεία πολιτών και συλλόγων…..»
• Πρώτη φορά μάλλον συμβαίνει πρακτικά συνεδρίασης να θεωρούνται όχι οι τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής όταν συνεδρίασαν αφού οι πολίτες εξήλθαν του χώρου αλλά το ακριβώς αντίθετο. Πρακτικά συνεδρίασης σύμφωνα με το κείμενο που μας δόθηκε θεωρούνται η παράσταση των πολιτών και η έντονη διαλογική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Λ.Ε λες και ζητήσαμε ρεπορτάζ συμβάντων.
• Πρώτη φορά μάλλον συμβαίνει πρακτικά συνεδρίασης ....

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Με 18 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 11:30 το πρωΐ το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς στο οποίο αναμένεται να βρεθούν και οι εργολήπτες καθώς και σύλλογοι εργοληπτών θέλοντας με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθούν για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές τους.
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση Πρακτικών Περιφερειακού Συμβουλίου 2 / 24-2-2011...

Εκπομπή: Το αθάνατο ‘21 και η ευθανασία της Ιστορίας


Είναι δύσκολο να κατεβάσεις τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Ανδρούτσο, τον Μακρυγιάννη και άλλους ήρωες από τα κάδρα με τις δάφνες, και να τους τοποθετήσεις στη γη, ανάμεσα σε ανθρώπους, πάθη, μίση, προδοσίες ίσως, εκτός από ηρωισμούς και αυταπάρνηση.
Πολλοί από αυτούς δυστυχώς δεν σκοτώθηκαν στις μάχες με τους Τούρκους, αλλά παραδόθηκαν ....

Το Mega μηνύει blog επειδή τους αποκάλεσε "γλύφτες της κυβέρνησης"




Τα φερέφωνα φοβούνται. Ξέρεις τι είναι να έχεις όλο τον κόσμο στο τσεπάκι σου, και ξαφνικά να σε βρίζουν όπου κι αν πας, και να πρέπει να αντιμετωπίσεις και τον -ολοένα και εντονότερο- ανταγωνισμό των blogs;

Πλέον εξάλλου ο κόσμος στρέφεται προς το internet για την "ενημέρωση" του. Όχι πως όλα τα blog είναι καλά (εγώ το fimotro δε το ξέρω, oπότε δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο blog, αν και ειδικά μετά από αυτό προφανώς θα γίνει διάσημo). Όπως και να ...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ...




Ο Διαγόρας Πολυδρόσου είναι πλέον και τυπικά πρωταθλητής στην Α΄ κατηγορία Φωκίδας μετά και την σημερινή νίκη εκτός έδρας με 0 – 1 επί του Ησαϊα Δεσφίνας. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την ήττα της Ερατεινής (δεύτερη πρίν την ...