Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Πoιά είναι τα πραγματικά πρακτικά της συνεδρίασης (Δευτέρα 21/3/2011) του Λιμενικού Ταμείου?

Τα πρακτικά

Δελτίο Τύπου απο τους "Πολίτες στο Προσκήνιο"
Με την 167/22-3-2011 αίτηση μας, ζητήθηκε αντίγραφο των πρακτικών της 21-03-2011 συνεδρίασης της Λιμενικής επιτροπής Ν. Φωκίδας. Πράγματι μετά από αλλεπάλληλες επισκέψεις στα γραφεία του Λ.Τ και αντικρουόμενες μεταξύ τους απαντήσεις μας παραδόθηκε έγγραφο το οποίο η επιτροπή(;) θεωρεί σαν πρακτικό της(!!!;;;). Στο έγγραφο αναφέρεται «Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν πολυπληθής αντιπροσωπεία πολιτών και συλλόγων…..»
• Πρώτη φορά μάλλον συμβαίνει πρακτικά συνεδρίασης να θεωρούνται όχι οι τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής όταν συνεδρίασαν αφού οι πολίτες εξήλθαν του χώρου αλλά το ακριβώς αντίθετο. Πρακτικά συνεδρίασης σύμφωνα με το κείμενο που μας δόθηκε θεωρούνται η παράσταση των πολιτών και η έντονη διαλογική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Λ.Ε λες και ζητήσαμε ρεπορτάζ συμβάντων.
• Πρώτη φορά μάλλον συμβαίνει πρακτικά συνεδρίασης ....
να υπογράφονται από τον Πρόεδρο χωρίς να αναφέρεται καν ο λόγος για τον οποίο έφυγαν 2 μέλη της Λ.Ε (άρα έμειναν 4 μέλη από τα 9) αλλά η επιτροπή συνέχισε μέχρι να φύγει άλλο 1 μέλος (έμειναν 3 μέλη από τα 9) και η επιτροπή προφανώς συνέχισε (;;)
Κ. Πρόεδρε του Λιμενικού ταμείου,
Συνεχίζετε να μας εκπλήσσετε! Όλους εμάς που απρόσκλητοι και προφανώς ανεπιθύμητοι «εισβάλλαμε» στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας πριν καν έρθουν τα μέλη και πριν έρθετε και εσείς, - σαφέστατα χωρίς να γίνεται καμία συνεδρίαση- και ακούσαμε φράσεις όπως «δεν κάνουμε εδώ λαϊκό δικαστήριο» και «δίνετε παράσταση» γιατί μας συμπεριλαμβάνετε στην διαδικασία της συνεδρίασης της Λιμενικής Επιτροπής; Ο ίδιος ζητήσατε, μετά από μιάμισυ ώρα, να αποχωρήσουμε και η συνεδρίαση έγινε κεκλεισμένων των θυρών.
Άλλωστε μας ξεκαθαρίσατε ότι η Επιτροπή είναι διορισμένο όργανο κι όχι αιρετό και ως εκ τούτου οι συνεδριάσεις της είναι κλειστές για το κοινό.
Ποιος είναι ο σκοπός της αλλοίωσης και παραποίησης των γεγονότων; Τι πραγματικά ειπώθηκε στη συνεδρίαση σας και δεν το γράφετε;
Μήπως το παράτυπο και παράνομο της εσπευσμένης διαδικασίας απαιτεί την πλήρη αδιαφάνεια;
Καταγγέλλουμε την κατάφωρα ψευδή αναφορά και επιφυλλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας για την ψευδή περιγραφή στα πρακτικά.

www.politesstoproskinio.wordpress.com

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

1 σχόλιο: