Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Δραχμάς δεν δίδω, λίρας δεν δίδω….. Οταν ζητάς χρήματα απο τις ...αγορές

  Δείτε το παρακάτω βίντεο
Ξεκαρδιστική σκηνή απο τη ταινία ”Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει” με τον απεγνωσμένο για χρήματα Χατζηχρήστο, να συναντά τον τοκογλύφο Φωτόπουλο
Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον τρόπο δανεισμού που επιβλήθηκε στην χώρα δεν είναι τυχαία. 

Ποδηλατικός αγώνας δρόμου "Ομφάλιος 2012" στους Δελφούς

Ο Αθλητικός Όμιλος "Θησέας", σε συνεργασία με την αλυσίδα ποδηλατικών καταστημάτων Worldofbike Shop και το Ξενοδοχείο-Εστιατόριο Ηνίοχος στους Δελφούς, διοργανώνουν ποδηλατικό αγώνα δρόμου με το όνομα Ομφάλιος 2012 στους Δελφούς αύριο Κυριακή, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και της UCI. 

ΑΓΩΝΕΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ο αγώνας είναι μιας αγωνιστικής ημέρας,...

Α.Τσίπρας: Το Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης

 Δείτε το πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από πολίτες και δημοσιογράφους ελληνικών και ξένων μέσων ενημέρωσης, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός στην αίθουσα της Αθηναΐδας με το σύνθημα «Ήρθε η ώρα της Αριστεράς».
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην εισαγωγή του τόνισε ότι πρόκειται για ένα «πρόγραμμα αξιοπρέπειας και ελπίδας για τον τόπο».

Πεζοπορία Γούρνες - Μ. Ιερουσαλήμ απο τον Σ.Χ.Ο Αράχωβας

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων ορειβατών Αράχωβας διοργανώνει την Κυριακή 10-6-2012 πεζοπορία στον Παρνασσό.
Διαδρόμή Γούρνες -Μ. Ιερουσαλήμ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε επάνω στην εικόνα για να διαβάσετε.

Προσφυγή του Δήμου Δελφών για τις ανεμογεννήτριες στο Κοκκινάρι Αγίας Ευθυμίας

Πεσμένο το ανεμούριο στην κορυφή στο Κοκκινάρι

Όπως είναι γνωστό, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) με την υπ’ αρ.117/2012 Απόφασή της χορήγησε “άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 33 MW” στη θέση “Κοκκινάρι-Τυχιούνι-Πρ.Ηλίας”, στην εταιρεία TRINITY ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕ.
Πρόκειται για τις ψηλότερες κορυφές των βουνών της Αγίας Ευθυμίας. Πιο συγκεκριμένα: το Κοκκινάρι έχει υψόμετρο 1909 μ., το Τυχιούνι 1843 μ. και ο Προφήτης Ηλίας 1807 μ. Σ’ αυτές λοιπόν τις βουνοκορφές πρόκειται να εγκατασταθούν ...

Η φαντασία στην εξουσία

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές οφείλεται στο ένστικτο της επιβίωσης που διαθέτει η ελληνική κοινωνία.

Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι πως είναι τελειωμένοι. Είναι τελειωμένοι σαν άνθρωποι.
Δεν ερωτεύτηκαν ξαφνικά οι Έλληνες τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν μπορούν, όμως, να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.
Δεν μπορεί μια γυναίκα να ερωτευτεί και να παντρευτεί τον βιαστή της. Ή μάλλον, μπορεί. Αλλά αυτή τη γυναίκα θα την αποκαλούν όλοι «καριόλα». Το χειρότερο είναι πως θα ξέρει και η ίδια ότι είναι καριόλα.
Όποιος Έλληνας διαθέτει έστω και λίγη αξιοπρέπεια δεν πρόκειται να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, μετά τη χρεοκοπία και τον εξευτελισμό της χώρας. Είναι σαν να ...

Η Ελίτ τρέμει...Tο πείραμα απέτυχε

thumb Της Μιχαλούς
Μήπως τελικά βρισκόμαστε λίγα βήματα πριν να συμβεί το αναπόφευκτο; Δηλαδή το ευρώ να υποστεί την ολοκληρωτική του κατάρρευση; Και τελικά μήπως ήρθε η ώρα να δούμε επιτέλους  το τέλος της ηγεμονικής στάσης των πρώην αποικιοκρατών;
Ποιος ξέρει; Εκείνο που ξέρουμε πλέον είναι ότι σε κάθε περίπτωση ένα τέτοιο γεγονός δεν θα το έχει δημιουργήσει η χώρα μας αλλά η αδιαλλαξία και η επιμονή των κερδοσκόπων για περισσότερη συσσώρευση χρήματος στα ταμεία του!
Το πείραμα τους απέτυχε τους στόχους του και ο ποντικός έγινε θηρίο και ξεσκέπασε τις καταστροφικές τακτικές τους … Ο μεγαλύτερος φόβος τώρα των τεχνοκρατών που ...