Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Παρέμβαση Πολιτών στο Προσκήνιο στο μουσείο των Δελφών για τα Τουμπανάρια

Παρέμβαση πραγματοποίησαν χθες Κυριακή οι Πολίτες στο Προσκήνιο, στο αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών με αφορμή την επικείμενη δίκη για το γνωστό θέμα με τα Τουμπανάρια.
Σε μια μαζική συγκέντρωση ανάρτησαν πανό στην είσοδο του Μουσείου που ανέγραφε "ΣΤΟΠ στην οικοδόμηση του Αρχαιολογικού Χώρου.- Δελφοί: Δύο πρώην δήμαρχοι Δελφών στο κακουργιοδικείο.
Στην συνέχεια  φωνάχτηκαν τα συνθήματα  ...

Ξαφνιάζουν οι μαθητές με τις κινητοποιήσεις τους

μαθητες1Το νέο λύκειο, η τράπεζα θεμάτων και η συσσωρευμένη αγανάκτηση αποτέλεσαν την αιτία για μαζικότατες κινητοποιήσεις μαθητών και καταλήψεις σε πάνω από 500 σχολεία σε όλη την χώρα. Κανένα κόμμα και καμία οργανωμένη δύναμη δεν μπορεί να προκαλέσει τέτοια έκταση κινητοποιήσεων. Μια σελίδα του Facebook το σημείο αναφοράς και ο δρόμος του αγώνα ξεκινά πάλι στα σχολεία.
σας μεταφέρουμε τον παλμό από την γειτονική Φθιώτιδα...

ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΣΑΚΝΙΑ


Έφυγε ο Δήμος Τσακνιάς...


Έτυχε να βρίσκομαι ψηλά στην Καισαριανή με την Αθήνα να απλώνεται στα πόδια μου κάτω από τον ήλιο... Εκεί με βρήκε η είδηση ότι έφυγε ο Δήμος Τσακνιάς. Ένας ξεχωριστός συγχωριανός, αγωνιστής, γλυκύτατος άνθρωπος. Γνωριστήκαμε τα τελευταία χρόνια, όπου μαζί με τη σύζυγό του -βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη, έδιναν το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Καστελλιωτών.
Δεν ήθελα να το πιστέψω. Πόσος καιρός πριν είναι που διασταυρωθήκαμε στο Σύνταγμα και είπαμε να βρεθούμε, να τα πούμε;

Διαβάζω το Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:...