Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση Εργατικού Κεντρου Φωκίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εργαζόμενες-εργαζόμενοι, έμποροι, επαγγελματίες, νέοι –νέες

ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ με τα συνδικάτα τις λαϊκές επιτροπές, με το ΠΑΜΕ. Την Τρίτη έρχεται στη χώρα μας η Μέρκελ. Δεν έρχεται για το καλό μας. Είναι για να βοηθήσει την κυβέρνηση να επιβάλλει τα νέα βάρβαρα μέτρα.

ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Τα συνδικάτα να κλιμακώσουν τους αγώνες με συλλαλητήρια με απεργίες με κάθε τρόπο πριν από όλα στους τόπους δουλειάς....

Το Αυτοδιοικητικό κίνημα για την παραίτηση Παπαιωάννου

Παραίτηση Παπαϊωάννου: Μια Καλλικρατική εκδοχή των τριγμών στο μνημονιακό σύστημα, που τα κινήματα πολιτών πρέπει να ανατρέψουν.


Η παραίτηση του περιφερειακού συμβούλου Π. Παπαϊωάννου έριξε την αυλαία σε μια χαρακτηριστική περίπτωση, όπου η διασύνδεση ανάμεσα στην εξουσία και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους γίνεται καταφανής και ενώ εξελίσσεται η σφοδρή επίθεση στην ελληνική κοινωνία και το δημόσιο πλούτο.
Σαν τέτοια επιχειρήσαμε να την αναδείξουμε, φέρνοντας το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο και ρωτώντας ευθέως τον Περιφερειάρχη για το πώς ο εν λόγω σύμβουλος, ψήφιζε στην Επιτροπή περιβάλλοντος για θέματα επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόταν, αλλά και για το ότι ανέλαβε υπεργολαβικά από τον όμιλο Μυτιληναίου, μεγάλο έργο της περιφέρειας...