Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Δανεικός στον ΟΦΗ ο Μούρτος

Ο ΟΦΗ απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Σπύρο Μούρτο από τον Άρη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας.

Ο ερχομός των Κουμπούρα, Βεγργίνη και Χαραλαμπίδη, δε θα έδινε πολύ χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα γκαρντ. Έτσι ο Σαρόν Ντρούκερ αποφάσισε την παραχώρησή του ως δανεικού στους Κρητικούς, για να αποκομίσει εμπειρίες.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο ΟΦΗ έκλεισε το ρόστερ του ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με την ...

3ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας 2010, κατηγορίας U16

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το 3ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας 2010, κατηγορίας U16, με τη συμμετοχή 5 ομάδων.
Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Ένωσης Σκακιστών Άμφισσας, αποτελούμενη από τους Κ. Μεγαλιό, Θ. Μαγκλάρα, Δ. Παπακωνσταντίνου, Π. Οικονόμου, Β. Καλλία και Ε. Τσαμαντάνη, επικράτησε εκτός έδρας της ομάδας ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί με σκορ 6-0, ενώ η αντίστοιχη ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Άμφισσας είχε ρεπό.
Στο δεύτερο γύρο την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, η ομάδα της ΕΣΚΑ είχε ρεπό και η ...

Βέλγιο - Επιτροπή - Έρευνα για ΔΕΗ και «Αλουμίνιον της Ελλάδος»

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα στις Βρυξέλλες την απόφασή της να ξεκινήσει έρευνα, βάσει των κανόνων της ΕΕ για τις κρατικές ενισχύσεις, προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσον η προτιμησιακή τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας από τη ΔΕΗ στην εταιρεία "Αλουμίνιον της Ελλάδος" συνιστά παράνομη κρατική ενίσχυση.

Ειδικότερα, η Επιτροπή θα εξετάσει εάν η ηλεκτρική ενέργεια παρέχεται σε τιμές κατώτερες των τιμών της αγοράς και θα διερευνήσει επίσης καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ο κρατικός φορέας "Δημόσια Επιχείρηση Αερίου" επιβαρύνθηκε με τη δαπάνη κατασκευής ενός αγωγού αερίου που ...

Καταγγελιών συνέχεια για τα μεταλλεία της Οίτης


Σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης για τα μεταλλεία της Οίτης, ο φίλος αναγνώστης επανέρχεται με περισσότερα στοιχεία και φυσικά με το ερώτημα, που δεν είναι μόνο δικό του αλλά όλων μας, τι θα γίνει με αυτή την ιστορία?

<<Είχα ξεχάσει να σας αναφέρω (το έκανε κάποιος στα σχόλια για μένα) οτι υπάρχουν κάποιες χιλιάδες ψηφιακές υπογραφές συγκεντρωμένες στη σελίδα: http://www.gopetition.com/petition/19993/sign.html Oι συγκεκριμένες είχαν αρχίσει να συλλέγονται μετά τα γεγονότα του 2007 οταν η ίδια εταιρία ήθελε να...

Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Τη δεύτερη νίκη της πανηγύρισε στην έδρα της η ΑΕ Ποντίων, που επιβλήθηκε με 1-0 του Φωκικού. Το γκολ, που έκρινε το ματς έμελλε να έρθει τελικά από την ομάδα της Κατερίνης στο 42’, από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κυρτέγου και πάσα του στον Βεϊδαμενίδη. Ο τελευταίος από το ύψος της μικρής περιοχής με δυνατό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φωκικού και ύστερα στα δίχτυα του Παρασκευά. Οι Κατερινιώτες ήταν καλύτεροι και η νίκη τους δίκαιη. H μεταΚασσάπη εποχή δείχνει έναν Φωκικό που θα παλέψει για την παραμονή. Η επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Η σύνθεση του Φωκικού: Λίβας (προπονητής) :: ...

Σφαγεία στην Δωρίδα, " κάθε πουρνάρα και αρνί , κάθε αγκορτσιά και ..γίδα "

ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ..ΣΦΑΓΕΙΑ ...(;)

 29-5 Ερατεινή 022ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ..."ΜΥΡΙΖΟΥΝ"!
του Παύλου Δωριάδη
Οσμή σκανδάλου άρχισαν να εκπέμπουν τα σφαγεία του Λιδωρικίου πριν ακόμα να λειτουργήσουν .Νύχτα πήγαν να τα βγάλουν σε πλειστηριασμό ενοικίασης για… 20 χρόνια! χωρίς να πάρουν τις σχετικές εγκρίσεις και αποφάσεις από τα Δημοτικά Συμβούλια , χωρίς να γίνουν οι σχετικές αναρτήσεις προσκλήσεων , χωρίς να ανακοινωθεί η δημοπρασία στον τύπο και όλα αυτά λίγες μέρες πριν από τις εκλογές .
Αναλυτικά το θέμα έχει ως εξής :
Τα σφαγεία Λιδωρικίου δημιουργήθηκαν πρόσφατα από τον Σύνδεσμο Διαχείρισης ...