Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πολύ μεγάλη η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο Ευπάλιο (foto - video)

 Την ίδια μέρα που επέλεξε η ΝΔ να κάνει εκδήλωση σε κλειστή αίθουσα στην Δωρίδα απο τον φόβο των Ιουδαίων και για να μην ματιαστεί το ...ταγιεράκι της υποψήφιας βουλευτού , η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στην πλατεία Ευπαλίου στον κόσμο και τα καφενεία.
Αυτοί που υπηρετούν την κυρίαρχη τάξη στις αίθουσες των ξενοδοχείων και αυτοί που τους πληρώνουν στα καφενεία...
Θα γυρίσει και ο τροχός...

Συνεχίζετε η προεκλογική δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Φωκίδα σε σχέση με τις πολύ σημαντικές επερχόμενες εκλογές, όπου διεκδικούμε την μονοεδρική. Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση στο Ευπάλιο όπως και περιοδεία απο άλλα κλιμάκια σε Καστέλλια,Γραβιά Πολύδροσο Μαριολάτα και Αγόριανη.
 Ας δούμε την συγκέντρωση στο Ευπάλιο...

Ενα σημείωμα για τις εκλογές που έρχονται από την Δέσποινα Σπανούδη


πριν από τις 17 Ιούνη
αβάσταχτη ελαφρότητα σε πολύ βαρύ κλίμα

Υπάρχει αλήθεια έστω και ένας άνθρωπος σ’ αυτή τη χώρα που βουλιάζει, που να πιστεύει ότι τα κόμματα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ενδιαφέρονται περισσότερο για την επιβίωση των πολιτών απ’ ότι για τη δική τους επιβίωση;
Ακόμη και αν κάποιος δεν είχε καμιά προσωπική εμπειρία από τη δράση των κομμάτων, ακόμη και αν δεν είχε ακούσει για τις αδιαφανείς εσωτερικές λειτουργίες και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, ακόμη και αν δεν είχε ζήσει την παραλυτική λειτουργία κομματικών στελεχών σε κάθε τομέα του κοινωνικού βίου, στον συνδικαλισμό, την αυτοδιοίκηση, τους συλλόγους, στις κινητοποιήσεις, ακόμη και αν κάποιος προσγειωνόταν στην χώρα στις 7 Μαΐου θα χρειαζόταν λίγες μέρες (ή λίγες ώρες τηλεθέασης) για να βγάλει συμπεράσματα.
Μια χώρα ληστεμένη, σοκαρισμένη και αγανακτισμένη, που γύρισε την πλάτη σε αυτούς που...

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ


Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον! (Μ. Μπρεχτ)

Η επίθεση του εκπροσώπου της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής ενάντια στη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλη δείχνει το πραγματικό φασιστικό, εγκληματικό πρόσωπο, αυτού του πολιτικού αλητο-παρασιτικού μορφώματος.  μέρα μεσημέρι και μπροστά στις κάμερες.

Φανταστείτε την εγκληματική τους δράση στα σκοτεινά μακριά από τις κάμερες ενάντια στους εκατοντάδες ανώνυμους δημοκράτες πολίτες, στους μετανάστες, στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους, όταν αυτή η συμμορία των Κασιδιαρέων ...